Νέα

Χαρά εγχειρισμένη κουκλίτσα 24 ετών

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bordelman
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 405K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Patgatra

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2013
Κριτικές
21
Like
49
Πόντοι
16
Εγώ είχα πάρει την Χαρά πριν μερικούς μήνες.Από Συγγρού πήγαμε στο χώρο της,πίσω από γνωστό χώρο διασκέδασης,πριν την Πάντειο, εκεί κοντά.Μπροστά αυτή με το αμάξι της,πίσω εγώ με την μηχανή.Το σπίτι πολύ όμορφο και καθαρό ,δωμάτιο και μπάνιο.Η Χαρά κουκλάρα.Εγώ δεν ήξερα την λεπτομέρεια ότι δεν έχει πάπαρο.Ούτε την ρώτησα στην Συγγρού,ούτε ήταν και εκτός αυτοκινήτου για να την δω και να ψιλιαστώ κάτι.Τέλος πάντων, εγώ ήθελα να πάρω κώλο και να την βλέπω να τον παίζει.Η γκόμενα έφαγε φρίκη,όταν της είπα ότι περίμενα να έχει υδραυλικά.Εκτός ότι ήθελε επιπλέον λεφτά για κώλο,μου γάνωσε το κεφάλι με την μουρμούρα,ότι είναι μουνάρα και έτσι και αλλιώς και γιουβέτσι..και εγώ που είμαι το ένα και το άλλο και όλοι οι υπόλοιποι σαν εμένα κτλ κτλ...δεν θυμάμε πόση ώρα με έψελνε και μάλιστα τρομερά εκνευρισμένη.Εγώ ευγενέστατος,δεν μπήκα καν σε διαδικασία να λογομαχήσω μαζί της,αλλά πραγματικά το μετάνιωσα.Απαράδεκτη !!

xaraa

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2009
Like
2
Πόντοι
1
an eisoun magkas k den htheles paparia k kaulones k me eskizes tha sou edina k kolo alla me auta pou akouw....

Patgatra

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2013
Κριτικές
21
Like
49
Πόντοι
16
an eisoun magkas k den htheles paparia k kaulones k me eskizes tha sou edina k kolo alla me auta pou akouw....

Το τύπου μουνί που έχεις πάντως στο έσκισα ,έστω κι έτσι....Από 'κει και πέρα,δείχνεις τι μέρος του λόγου είσαι και πως αντιμετωπίζεις τους πελάτες σου με τον τρόπο και την αγένεια σου.

xaraa

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2009
Like
2
Πόντοι
1
kseroun polu kala kapoioi k esy akoma ti mouni exw.....  twra dimosia les oti me eskises axaxa.....

niced

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2008
Κριτικές
8
Like
179
Πόντοι
16
δεν μπορει καποιος θα της φουσκωσε τα μυαλα
εκτος και αν ειναι ναρκισσος

gmakro

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2012
Like
10
Πόντοι
16
Πανέμορφη παρουσία,αυτό είναι το μόνο σίγουρο!!Αφού όταν μπήκα τυχαία στο thread αναρωτήθηκα αν υπήρχε πιθανότητα να είχε ποτέ υδραυλικά αυτό το πλάσμα!!!!!
Ομολογώ ότι δεν έχω δοκιμάσει το "γλυκό",αλλά θα το επιδιώξω..Ελπίζω να περάσω καλά και να μην επαληθευτούν συναγωνιστές που μιλούν για άσχημη συμπεριφορά εκ μέρους της!!

xaraa

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2009
Like
2
Πόντοι
1
OI SYNAGWNISTES  THELOUN TYPOU LILA  GIAYTO....

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.081
Πόντοι
22.785
Πανέμορφη παρουσία,αυτό είναι το μόνο σίγουρο!!Αφού όταν μπήκα τυχαία στο thread αναρωτήθηκα αν υπήρχε πιθανότητα να είχε ποτέ υδραυλικά αυτό το πλάσμα!!!!!
Ομολογώ ότι δεν έχω δοκιμάσει το "γλυκό",αλλά θα το επιδιώξω..Ελπίζω να περάσω καλά και να μην επαληθευτούν συναγωνιστές που μιλούν για άσχημη συμπεριφορά εκ μέρους της!!

Μεγάλε είσαι αλλού έσύ.........
Παίξε όμως τή ζαριά καί δέν θά χάσης <<ύπάρχουνε>> πολλά κορίτσια στό χώρο !!!!

xaraa

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2009
Like
2
Πόντοι
1
WRAIA THA MATHW NA FEROMAI THN ALLH FORA THA VALW DONITI ZWNH.....

gmakro

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2012
Like
10
Πόντοι
16
Μεγάλε είσαι αλλού έσύ.........
Παίξε όμως τή ζαριά καί δέν θά χάσης <<ύπάρχουνε>> πολλά κορίτσια στό χώρο !!!!
Γιατί είμαι αλλού;Σε τι από αυτά που είπα διαφωνείς;Στο ότι είναι όμορφη;Δεν είναι δηλαδή;
Στο ότι έχω ακούσει αρνητικά για τη συμπεριφορά της;Ψέμα είναι; Προσωπικά δε γουστάρω παπάρια,ούτε δονητές,δεν είμαι παθητικός..Οπότε εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις και τη βρίσκω πολύ όμορφη,εμένα μου αρκεί για να δοκιμάσω!!
Αν μείνω ικανοποιημένος,συνεχίζω..Αν όχι,τέλος..
Από να φάνε τα λεφτά τα σιτιτούρια,καλύτερα να τα φάει αυτή αν έχει καλή απόδοση!!

Patgatra

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2013
Κριτικές
21
Like
49
Πόντοι
16
WRAIA THA MATHW NA FEROMAI THN ALLH FORA THA VALW DONITI ZWNH.....

Αρκετά ασχοληθήκαμε σήμερα μαζί σου,λέγε ότι θέλεις.... Όσοι γυρνάνε στον χώρο,ξέρουν τι μέρος του λόγου είσαι και όσο συνεχίζεις έτσι,απλά χαλάς κι άλλο την εικόνα σου. Τις καλημέρες μου.. :*

xaraa

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2009
Like
2
Πόντοι
1
NA SAI KALA KALHSPERA K KALH TSIKNOPEMPTH......

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.081
Πόντοι
22.785
Γιατί είμαι αλλού;Σε τι από αυτά που είπα διαφωνείς;Στο ότι είναι όμορφη;Δεν είναι δηλαδή;
Στο ότι έχω ακούσει αρνητικά για τη συμπεριφορά της;Ψέμα είναι; Προσωπικά δε γουστάρω παπάρια,ούτε δονητές,δεν είμαι παθητικός..Οπότε εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις και τη βρίσκω πολύ όμορφη,εμένα μου αρκεί για να δοκιμάσω!!
Αν μείνω ικανοποιημένος,συνεχίζω..Αν όχι,τέλος..
Από να φάνε τα λεφτά τα σιτιτούρια,καλύτερα να τα φάει αυτή αν έχει καλή απόδοση!!

Υπάρχη ένα μικρό άλλά όχι μή προσπελάσιμο θεματάκι..... μούναρος είναι, όμορφη είναι
άλλά θέλη καί παιδαρά νά τήν μουνοξε-κωλιάζη.

gmakro

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2012
Like
10
Πόντοι
16
Υπάρχη ένα μικρό άλλά όχι μή προσπελάσιμο θεματάκι..... μούναρος είναι, όμορφη είναι
άλλά θέλη καί παιδαρά νά τήν μουνοξε-κωλιάζη.
Είπε κανείς ότι θα την πιάσω γκόμενα;;;;Να βρει παιδαρά να την μουνοξεκωλιάζει,τι με νοιάζει εμένα;Πελάτης είμαι,όχι αγαπούλης..Με ενδιαφέρουν αποκλειστικά οι υπηρεσίες και η συμπεριφορά προς εμένα!!
Λογικό δεν είναι κι αυτή να περνάει πιο καλά και να δίνει το κάτι παραπάνω αν της αρέσει κι αν της φέρεται καλά ο παρτενέρ;Δεν το κανουν κι άλλες αυτό;;Μην τρελαθούμε τελείως!!!

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
χαρα θελω να σε φερω σπιτι να σε δει η μαμα μου σαν αρραβωνιαρα

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
κριμα...

και θα καναμε γλεντι μ ολους τους συγγενεις..

να μας ευχονται και καλους απογονους

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.081
Πόντοι
22.785
Είπε κανείς ότι θα την πιάσω γκόμενα;;;;Να βρει παιδαρά να την μουνοξεκωλιάζει,τι με νοιάζει εμένα;Πελάτης είμαι,όχι αγαπούλης..Με ενδιαφέρουν αποκλειστικά οι υπηρεσίες και η συμπεριφορά προς εμένα!!
Λογικό δεν είναι κι αυτή να περνάει πιο καλά και να δίνει το κάτι παραπάνω αν της αρέσει κι αν της φέρεται καλά ο παρτενέρ;Δεν το κανουν κι άλλες αυτό;;Μην τρελαθούμε τελείως!!!

Τό κορίτσι διέπεται άπό ήθικοκανονιστική φόρτιση σύμφωνα με την διαδρομή της στό χώρο......

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom