Vagos The Pimp
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2009
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
Εφόσον τα έχουν κομμένα, εγώ τα έριχνα ανετα ένα γαμησακι με κέφι αυτα τα 2 έκφυλα μεταλλαγμένα πλασματακια
To tragik ειναι που ενας με 70 ποστ βριζει συνεχως και εχει κανει το θεμα ανω-κατω.Εγω σεβομαι σε οποιο φορουμ ειμαι γραμμενος και συζηταω.Και τα αλλα μελη και τους παλιοτερους και τον καθε ανθρωπο!Ειτε ειναι straight ειτε ειναι οτι ναναι!Ετσι ειναι η ζωη!Καποιος να τον βαλει στη θεση του τον κυριο να συνεχισουμε την κουβεντουλα μας ομορφα!Το πες μια,το πες δυο,ε φτανει αγορι μου!tragik....
ευχαριστω φιλε οποτε εχει και σελιδα στο fb.αλλα πως μπορουμε να την βρουμε ειναι ενα ερωτημα εννοω τηλεφωνο
Μούναρος,αλλά δεν μπορώ τα κασκαντεριλίκια!!Με βάση αυτά που έχω διαβάσει,με πρβληματίζει η ψυχοσύνθεσή της..Αλλάζει από πελάτη σε πελάτη!!Οι καιροί είναι δύσκολοι και τα γιούρια δε βγαίνουν εύκολα για να πετιούνται σε μαλακίες..Όταν αντιληφθώ ότι έχει "στρώσει" θα την κυνηγήσω οπωσδήποτε!!!μούναρος η Χαρά παίδες,λίγες ημέρες πρίν που την είδα στην Συγγρού έχασα το φως μου
τώρα στο θέμα υπηρεσιών οι απόψεις των συναγωνιστών διίστανται
μούναρος η Χαρά παίδες,λίγες ημέρες πρίν που την είδα στην Συγγρού έχασα το φως μου
τώρα στο θέμα υπηρεσιών οι απόψεις των συναγωνιστών διίστανται