Νέα

Χαρά εγχειρισμένη κουκλίτσα 24 ετών

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bordelman
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 405K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kurt

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
0
επειδη φιλε δεν ξες και πεταγεσαι σαν ξερολας να πεις τη ανοησια δωσε τα 100 ευρω δοκιμασε και μετα ελα να μας πεις τις θεωριες σου περι σωληνων και κουραφεξαλα...οσο για το aids αγορι μου αυτες που βρηκαν ηταν κανονικες γυναικες..αυτο δεν σημαινει τπτ απλα στο λεω γιατι τυποι σαν και σενα μονο χαρακτηρισμους κανουν...λοιπον δοκιμασε λιγακι και μετα ελα να μας το παιξεις εξυπνος..μεχρι τοτε ασε να μιλουν για εμπειριες αυτοι που τις δοκιμασαν..
Ομάδες υψηλού κινδύνου

Το μεγαλύτερο κίνδυνο από το ΑΙDS διατρέχουν οι ομάδες υψηλού κινδύνου, δηλαδή οι ομοφυλόφιλοι, οι τοξικομανείς, οι αιμορροφυλικοί, τα πολυμεταγγιζόμενα άτομα και αυτοί που έχουν πολλούς ερωτικούς συντρόφους

συνεχισε να γαμας πουστρακια....

kurt

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
0
και επειδη φιλε οντως δεν ξε.... το 100 δεν το δινω σε πουστι... προτιμω να τραβηξω απο 17 στο bj

HALCON

Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2009
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
Σιγα μην βγαζουμε κομπλεξ...το οτι δεν μπορουμε κ καλα να απολαυσουμε τετοιες γυναικαρες(οικοδομους) δεν το καταλαβαινω αφου με ενα 100 αμα θελω την γαμαω. Αλλα ρε φιλε τι να γαμησεις τον χαλκοσωλινα που τους βαλανε για μουνι???η τον κωλο τους τον χιλιοξεσκισμενο???ασε που αυτες οι γυναικαρες που λετε πριν την πριονοκορδελα ητανε πουστρακια...δες ποσοστα aids που εχουν οι πουστηδες(ομαδα υψηλου κινδυνου) το νου σας μην σκασει καμια μπομπα παλι κ τρεχετε κ δεν φτανετε...ακαποτα δυνατε κ στην νατασουλα που ητανε καλη κοπελα και σας την εφερε στον κωλο σε ολους.... :s&m_2: 

το μεταξι με 5-10 ευρω μεχρι τα κατοσταρικα μπομπο εχουν την αποσταση
που εχει ο καθενας μας απο βρωμοσκουρους.
μην το σκεφτεις οτι ειναι μπατε σκυλοι και αλεστε.
Μολις τους την βαρεσει μιλαω για χαρα-βικυ πανε στον κιαμο και σουρωνουν.
Και οι δυο τους εχουν την καθαριοτητα νουμερο 1
το οτι βγαλαν στην επιφανεια ενα αλλο φυλο δεν μου λεει τιποτα.
Μηπως τις ζηλευεις??????
αντε στο μεταξι οπου και με 10 προφυλακτικα το λιγωτερο ειναι η χολερα.

andyj66

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2008
Κριτικές
64
Like
2.188
Πόντοι
8.565
Μηπως τις ζηλευεις??????

Συμφωνώ ότι Χαρά και Βίκυ φροντίζουν πάρα πολύ για την καθαριότητα και την υγεία τους, είναι νομίζω, χωρίς να είμαι σίγουρος, δηλωμένες και εξτάζονται τακτικά και είναι τουλάχιστον επιπόλαιο να λέγονται έτσι τέτοιες ανοησίες. Και γενικότερα, αν κάποιος δεν γνωρίζει κάτι συγκεκριμένο είναι από ηλίθιο έως επικίνδυνο να πετάει γενικώς και αορίστως μπαρούφες.....Σημειώνω, όμως, ότι δεν μιλάω γενικά ούτε για πούστηδες ούτε για τραβέλια, μιλάω μόνο για τη Χαρά και τη Βίκυ....

kurt

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Μηπως τις ζηλευεις??????
ποιος μιλησε ρε φλουφλι(αυτο για το μπομπο)για μεταξι...οτι θες διαβαζεις η οτι θες φανταζεσαι :cool2: για να πεταξεις την σαχλαμαρα σου..???εγω ειπα οτι δεν δινω κατοσταρικο σε πουστι οχι οτι δεν το δινω σε στουντιο η οπου αλλου να γαμισω τουλαχιστον μουνι φυσιολογικο...Το οτι κοψανε τον πουτσο που φανταζομαι σε χαλασε λιγακι,δεν τις κανει γυναικες...αλλο πως νοιωθουν...τερματοφυλακες κ επιθετικοι ηταν πιτσιρικια στις αλανες...και αυτο δεν αλαζει...καλα γαμισια σου ευχομαι με τα πουστρακια σου...

HALCON

Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2009
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
ποιος μιλησε ρε φλουφλι(αυτο για το μπομπο)για μεταξι...οτι θες διαβαζεις η οτι θες φανταζεσαι :cool2: για να πεταξεις την σαχλαμαρα σου..???εγω ειπα οτι δεν δινω κατοσταρικο σε πουστι οχι οτι δεν το δινω σε στουντιο η οπου αλλου να γαμισω τουλαχιστον μουνι φυσιολογικο...Το οτι κοψανε τον πουτσο που φανταζομαι σε χαλασε λιγακι,δεν τις κανει γυναικες...αλλο πως νοιωθουν...τερματοφυλακες κ επιθετικοι ηταν πιτσιρικια στις αλανες...και αυτο δεν αλαζει...καλα γαμισια σου ευχομαι με τα πουστρακια σου...

ΜΠΟΜΠΟ μην τις πλησιαζεις εσυ εκει με τα πακια και τους σκυλαραπαδες οπου η βρωμα
ειναι επιστημη

kurt

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
0
ΜΠΟΜΠΟ μην τις πλησιαζεις εσυ εκει με τα πακια και τους σκυλαραπαδες οπου η βρωμα
ειναι επιστημη
παλι μλκιες πετας...νομιζω οσο αφορα για το μεταξι σου απαντησα...
Επειδη η ανωμιαλια για μενα ειναι αρρωστια ψυχολογικη δεν θα ασχοληθω αλλο μαζι σου .... αρρωστος εισαι κ δεν μπορω να σε βοηθησω ... οι αρρωστοι χρειζουν ιατρικης βοηθειας... απλα λυπαμε τον πατερα σου που στο μαιευτηριο κερναγε πουρα και εδινε 5000λιαρα στις νοσοκομες φωναζοντας "εκανα γιο"  που να φανταζοταν οτι ο γιος θα γαμαγε θυληπρεπες αγορακια...

niced

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2008
Κριτικές
8
Like
179
Πόντοι
16
παλι μλκιες πετας...νομιζω οσο αφορα για το μεταξι σου απαντησα...
Επειδη η ανωμιαλια για μενα ειναι αρρωστια ψυχολογικη δεν θα ασχοληθω αλλο μαζι σου .... αρρωστος εισαι κ δεν μπορω να σε βοηθησω ... οι αρρωστοι χρειζουν ιατρικης βοηθειας... απλα λυπαμε τον πατερα σου που στο μαιευτηριο κερναγε πουρα και εδινε 5000λιαρα στις νοσοκομες φωναζοντας "εκανα γιο"  που να φανταζοταν οτι ο γιος θα γαμαγε θυληπρεπες αγορακια...

εσυ ακριβως τι ρολο παιζεις εδω;
ηρθες να βαλεις κοσμο στον σωστο δρομο;
να την πεις σε κανεναν για να νιωσεις καλυτερα και ανωτερος και να θαψεις τα δικα σου βιτσια;
συρε απ εδω και τους πατεραδες των αλλων να μην τους ξανα αναφερεις

kurt

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
0
εσυ ακριβως τι ρολο παιζεις εδω;
ηρθες να βαλεις κοσμο στον σωστο δρομο;
να την πεις σε κανεναν για να νιωσεις καλυτερα και ανωτερος και να θαψεις τα δικα σου βιτσια;
συρε απ εδω και τους πατεραδες των αλλων να μην τους ξανα αναφερεις
σκασμος ρε λελο κ συ

DIMFUST

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2007
Like
24
Πόντοι
1
επειδη βγαινει ο kurt ο καθε kurt και κανει τον αντρα το πολλα βαρυ και θεωρει αυτους που πανε με μεταλλαγμενες γυναικες και καλα σαν πουστηδες...αγορι μου καλο δουλεψε στη ζωη σου λιγακι βγαλε ενα 100ευρω πανε με μια και τοτε θα καταλαβεις για πολλα οπως πχ για την καθαριοτητα που για αυτες φορας παντα προφυλακτικο...και ειναι απο τις καθαροτερες...οσο για τα αλλα περι πουστηδων ενταξει ολοι αυτοι που βριζετε τετοιες γυναικες ειτε απο δω ειτε απο το fb οτι και καλα ειναι πουστηδες και οχι κανονικες γυναικες εχετε φαινεται απωθημενα...κανονικοτατες γυναικες ειναι!!!!!απλα ο καθε kurt βγαινει χωρις να γνωριζει τα "μερη" αυτα και μας κανει τον ειδικο...αστο φιλε φαινεται για οποιον πεχει παει με τετοια γυναικα οτι εισαι παντελως ασχετος με το θεμα και οτι ζηλευετε αφανταστα...δεν θα ασχοληθω αλλο με αυτο αλλα κατανταει γελοιο να βγαινει ο καθε ασχετος που τις περισσοτερες φορες ειναι και πιτσιρικος και επέιδη δεν εχει το 100ευρω να παει να σκασει βγαζει το απωθημενο του...οσοι γνωρισαν τετοιες κοπελες καταλαβαινουν τι λεω...τα αλλα περι πουστηδων που λες σου τα επιστρεφω γιατι εισαι εκτος θεματος και ολοι αυτοι που παν με τετοιες γυναικες ειναι στρεητ κανονικοτατοι!!! γιαυτο πριν να χαρακτηρισεις αλλους μαθε μερικα πραγματα επι του θεματος και μετα ελα να μας το παιξεις ειδημων!!μεχρι τοτε μην μας πιανεις στο στομα οσους δεν ξες!!!αυτα και δεν προκειται να ασχοληθω αλλο μαζι σου γιατι δεν το ξες καθολου το ολο θεμα απλα μπαινεις να το παιξεις και καλα αντρακλας.αντε γεια καρφωνεσαι!

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
καταρχήν αν ο kurt ήταν όντως άντρας δεν θα λεγόταν kurt αλλά κάτι σε lemmy  :2funny:
καταρχίδ΄ αν δεν είχατε ανωμαλία πάνω σας δεν θα γαμάγατε μια πληγή :jerking:

kurt

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
0
επειδη βγαινει ο kurt ο καθε kurt και κανει τον αντρα το πολλα βαρυ και θεωρει αυτους που πανε με μεταλλαγμενες γυναικες και καλα σαν πουστηδες...αγορι μου καλο δουλεψε στη ζωη σου λιγακι βγαλε ενα 100ευρω πανε με μια και τοτε θα καταλαβεις για πολλα οπως πχ για την καθαριοτητα που για αυτες φορας παντα προφυλακτικο...και ειναι απο τις καθαροτερες...οσο για τα αλλα περι πουστηδων ενταξει ολοι αυτοι που βριζετε τετοιες γυναικες ειτε απο δω ειτε απο το fb οτι και καλα ειναι πουστηδες και οχι κανονικες γυναικες εχετε φαινεται απωθημενα...κανονικοτατες γυναικες ειναι!!!!!απλα ο καθε kurt βγαινει χωρις να γνωριζει τα "μερη" αυτα και μας κανει τον ειδικο...αστο φιλε φαινεται για οποιον πεχει παει με τετοια γυναικα οτι εισαι παντελως ασχετος με το θεμα και οτι ζηλευετε αφανταστα...δεν θα ασχοληθω αλλο με αυτο αλλα κατανταει γελοιο να βγαινει ο καθε ασχετος που τις περισσοτερες φορες ειναι και πιτσιρικος και επέιδη δεν εχει το 100ευρω να παει να σκασει βγαζει το απωθημενο του...οσοι γνωρισαν τετοιες κοπελες καταλαβαινουν τι λεω...τα αλλα περι πουστηδων που λες σου τα επιστρεφω γιατι εισαι εκτος θεματος και ολοι αυτοι που παν με τετοιες γυναικες ειναι στρεητ κανονικοτατοι!!! γιαυτο πριν να χαρακτηρισεις αλλους μαθε μερικα πραγματα επι του θεματος και μετα ελα να μας το παιξεις ειδημων!!μεχρι τοτε μην μας πιανεις στο στομα οσους δεν ξες!!!αυτα και δεν προκειται να ασχοληθω αλλο μαζι σου γιατι δεν το ξες καθολου το ολο θεμα απλα μπαινεις να το παιξεις και καλα αντρακλας.αντε γεια καρφωνεσαι!
χααχχαχαχαχα μεταλαγμενες αχχαχαχαχαχαχααχ
σαν τις ντοματες ενα πραγμα δλδ...
1)πιτσιρικας δεν ειμαι εκτως κ αν θεωρεις πιτσιρικα καποιον στα 31
2)δουευω απο τα 15 μου και να σε σιγουρος οτι στην τσεπη εχω τα λεφτα να γαμησω την χαρα κ καθε χαρα...
3)γυναικες δεν ειναι οσο κ να θες να το πιστεψεις βαθια μεσα σου για να βγαλεις απο πανω σου την ρετσινια του ανωμαλου...
4)δεν το ξερω το αθλημα οντως και δεν γουσταρω να το μαθω
5)οσο για την καθαριωτητα που λες διαβασε κριτικες για νατασα κ αυτη καθαρη ητανε...ο αλλος την γαμησε ακαποτα γιατι ηταν μυρωδατη αλλα...
6)αν δεν ειχαν κοψει το τσουτσουνι τοτε θα ητανε γυναικες???? ;)

DIMFUST

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2007
Like
24
Πόντοι
1
χααχχαχαχαχα μεταλαγμενες αχχαχαχαχαχαχααχ
σαν τις ντοματες ενα πραγμα δλδ...
1)πιτσιρικας δεν ειμαι εκτως κ αν θεωρεις πιτσιρικα καποιον στα 31
2)δουευω απο τα 15 μου και να σε σιγουρος οτι στην τσεπη εχω τα λεφτα να γαμησω την χαρα κ καθε χαρα...
3)γυναικες δεν ειναι οσο κ να θες να το πιστεψεις βαθια μεσα σου για να βγαλεις απο πανω σου την ρετσινια του ανωμαλου...
4)δεν το ξερω το αθλημα οντως και δεν γουσταρω να το μαθω
5)οσο για την καθαριωτητα που λες διαβασε κριτικες για νατασα κ αυτη καθαρη ητανε...ο αλλος την γαμησε ακαποτα γιατι ηταν μυρωδατη αλλα...
6)αν δεν ειχαν κοψει το τσουτσουνι τοτε θα ητανε γυναικες???? ;)
τουλαχιστον αν δεν εχεις δψοκιμασει μην κρινεις και μην κανεις τον ειδικο...αφου δουλευεις σου προτεινω δοκιμασε και μετα αν θες τα λεμε!εγω δω ειμαι!αλλα αν δεν το χεις δοκιμασει πως εκφερεις αποψη για ολο το θεμα και μαλιστα με τοση αρνητικοτητα??για μενα κατι σημαινει αυτο..καλο σου απογευμα

kurt

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
0
τουλαχιστον αν δεν εχεις δψοκιμασει μην κρινεις και μην κανεις τον ειδικο...αφου δουλευεις σου προτεινω δοκιμασε και μετα αν θες τα λεμε!εγω δω ειμαι!αλλα αν δεν το χεις δοκιμασει πως εκφερεις αποψη για ολο το θεμα και μαλιστα με τοση αρνητικοτητα??για μενα κατι σημαινει αυτο..καλο σου απογευμα
δε μου απαντησες στην ερωτηση ομως...

DIMFUST

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2007
Like
24
Πόντοι
1
δε μου απαντησες στην ερωτηση ομως...
αν θες περισσοτερες λεπτομερειες στοιχεια η γουστα πες ποπως θες πολυ ευχαριστως μεσω πμ.εγω εχω δοκιμασει μερικες..ειναι κανονικες γυναικες πολυ ερωτικες με πολλα ατου!η γνωμη μου ειναι δοκιμασε το και αν δεν γουσταρεις τη φαση μην ξαναπας...αλλα θα διαπιστωσεις πολλα!

HALCON

Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2009
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
HALCON να φανταστω οτι εσυ ησουν αυτος?????

Εγραψες πανεξυπνε μπομπο και επειδη ειδα την ηλικια σου παιξτον ακομα μεσα εισαι.
κακως που ξεκινησα να σου πω μερικα πραγματα εισαι ακομα το παληκαρακι που οι τυπισες κανουν μεροκαμματο.
Αργοτερα θα μαθεις αν μαθεις ποτε πες μου οτι μενεις και σε βορειοανατολικα προαστεια να ειμαι σιγουρος οτι δεν επεσα εξω.
Απο τα 15 μαλλον ειναι φορτο ο μπαμπας αντε καλα κρασια.

soul3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2010
Like
2.363
Πόντοι
456
Kurt το αστειο ειναι πως αν την δεις απο κοντα θα παθεις πλακα και στο λεω εγω που δεν υπαρχει περιπτωση να μπω σε τετοιου ειδους πειρασμο να δοκιμασω για τους ιδιους λογους που δεν πας και εσυ.ΕΙδικα αν δεις και την φιλη της την βικυ που ηταν και σε στουντιο παλια δεν περνα καν απο το μυαλο σου το παρελθον εξαλλου πολλοι την ειχαν πατησει επειδη δεν μπορουσαν να ξεχωρισουν ;) Λες να ησουν και εσυ ενας απο αυτους :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom