επειδη βγαινει ο kurt ο καθε kurt και κανει τον αντρα το πολλα βαρυ και θεωρει αυτους που πανε με μεταλλαγμενες γυναικες και καλα σαν πουστηδες...αγορι μου καλο δουλεψε στη ζωη σου λιγακι βγαλε ενα 100ευρω πανε με μια και τοτε θα καταλαβεις για πολλα οπως πχ για την καθαριοτητα που για αυτες φορας παντα προφυλακτικο...και ειναι απο τις καθαροτερες...οσο για τα αλλα περι πουστηδων ενταξει ολοι αυτοι που βριζετε τετοιες γυναικες ειτε απο δω ειτε απο το fb οτι και καλα ειναι πουστηδες και οχι κανονικες γυναικες εχετε φαινεται απωθημενα...κανονικοτατες γυναικες ειναι!!!!!απλα ο καθε kurt βγαινει χωρις να γνωριζει τα "μερη" αυτα και μας κανει τον ειδικο...αστο φιλε φαινεται για οποιον πεχει παει με τετοια γυναικα οτι εισαι παντελως ασχετος με το θεμα και οτι ζηλευετε αφανταστα...δεν θα ασχοληθω αλλο με αυτο αλλα κατανταει γελοιο να βγαινει ο καθε ασχετος που τις περισσοτερες φορες ειναι και πιτσιρικος και επέιδη δεν εχει το 100ευρω να παει να σκασει βγαζει το απωθημενο του...οσοι γνωρισαν τετοιες κοπελες καταλαβαινουν τι λεω...τα αλλα περι πουστηδων που λες σου τα επιστρεφω γιατι εισαι εκτος θεματος και ολοι αυτοι που παν με τετοιες γυναικες ειναι στρεητ κανονικοτατοι!!! γιαυτο πριν να χαρακτηρισεις αλλους μαθε μερικα πραγματα επι του θεματος και μετα ελα να μας το παιξεις ειδημων!!μεχρι τοτε μην μας πιανεις στο στομα οσους δεν ξες!!!αυτα και δεν προκειται να ασχοληθω αλλο μαζι σου γιατι δεν το ξες καθολου το ολο θεμα απλα μπαινεις να το παιξεις και καλα αντρακλας.αντε γεια καρφωνεσαι!
χααχχαχαχαχα μεταλαγμενες αχχαχαχαχαχαχααχ
σαν τις ντοματες ενα πραγμα δλδ...
1)πιτσιρικας δεν ειμαι εκτως κ αν θεωρεις πιτσιρικα καποιον στα 31
2)δουευω απο τα 15 μου και να σε σιγουρος οτι στην τσεπη εχω τα λεφτα να γαμησω την χαρα κ καθε χαρα...
3)γυναικες δεν ειναι οσο κ να θες να το πιστεψεις βαθια μεσα σου για να βγαλεις απο πανω σου την ρετσινια του ανωμαλου...
4)δεν το ξερω το αθλημα οντως και δεν γουσταρω να το μαθω
5)οσο για την καθαριωτητα που λες διαβασε κριτικες για νατασα κ αυτη καθαρη ητανε...ο αλλος την γαμησε ακαποτα γιατι ηταν μυρωδατη αλλα...
6)αν δεν ειχαν κοψει το τσουτσουνι τοτε θα ητανε γυναικες???? ;)