Νέα

Χαρά εγχειρισμένη κουκλίτσα 24 ετών

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bordelman
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 405K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Rygg

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2011
Like
2
Πόντοι
16
παρτα με την σειρα , καπου θα το δεις.  ;)

NIKOS1986

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2007
Κριτικές
4
Like
98
Πόντοι
1
στην slk κάνει φάση η όχι?

taxidiaris

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Ιαν 2006
Κριτικές
20
Like
306
Πόντοι
5.785
τελικά ρε παίδες το τηλέφωνο παίζει κάπου;; δεν το βρήκα. αν το έχει κανένας φίλος ας το στείλει. Ευχαριστώ

Rygg

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2011
Like
2
Πόντοι
16
δωστε χαρα στον λαο ρε!

taxidiaris

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Ιαν 2006
Κριτικές
20
Like
306
Πόντοι
5.785
Που ναι η χαρα οεο?? οποιος εχει τηλ. Plz στειλτε

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
Πέρασμα κατά τις 3 παρά από την πάροδο της Συγγρού παρέα με τους BmwPower και Pitsilistis για να εντοπιστεί η καύλα Χαρά :cum: :cum:

5η συνεχόμενη εβδομάδα αλλά και τυχερή το μαύρο slk στην θέση του και η Χαρά εκτός να μας μοστράρει τα κάλη της στους υποψήφιους πελάτες :o

τα λόγια περριτά με το που την αντίκρυσα μου κόπηκε η μιλιά :new_shocked: μούναρος με μίνι φούστα λεοπαρδαλέ γόβες :cum: :humpleg: και τρομερό μπούστο όπου διαγραφόντουσαν οι βυζάρες της :tits2:

απλά την ρώτησα αν είναι όντως η Χαρά απάντησε καταφατικά θαυμάζοντας την τελειότητα αυτου του μωρού......μικρό καυλάντισμα όπου πριν αποχωρήσουμε της είπα είσαι απίστευτη δεν υπάρχουν λόγια να σε περιγράψω :cum: :cum: :cum:

μας ευχαρίστησε και αποχωρήσαμε για Τρούμπα :grin:

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
22
Πόντοι
66
Πέρασμα κατά τις 3 παρά από την πάροδο της Συγγρού παρέα με τους BmwPower και Pitsilistis για να εντοπιστεί η καύλα Χαρά :cum: :cum:

5η συνεχόμενη εβδομάδα αλλά και τυχερή το μαύρο slk στην θέση του και η Χαρά εκτός να μας μοστράρει τα κάλη της στους υποψήφιους πελάτες :o

τα λόγια περριτά με το που την αντίκρυσα μου κόπηκε η μιλιά :new_shocked: μούναρος με μίνι φούστα λεοπαρδαλέ γόβες :cum: :humpleg: και τρομερό μπούστο όπου διαγραφόντουσαν οι βυζάρες της :tits2:

απλά την ρώτησα αν είναι όντως η Χαρά απάντησε καταφατικά θαυμάζοντας την τελειότητα αυτου του μωρού......μικρό καυλάντισμα όπου πριν αποχωρήσουμε της είπα είσαι απίστευτη δεν υπάρχουν λόγια να σε περιγράψω :cum: :cum: :cum:

Φιλε... ποσες;

[video] [video]http://www.youtube.com/watch?v=Mh1Bm83K8pM[/video] [/video]

digenis87

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2010
Like
3
Πόντοι
6

πολυ κλο κλο αλλα απο αυγο μηδεν

γιατι δεν την γαμησες αν επιτρεπεται?

ρωταω γιατι εκανες κρα να την πετυχεις

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.268
Πόντοι
5.097

ρε παιχτη απο εμφανηση και εμενα μου αρεσει εχει θυληκοτητα περιεργο για τραβελι
αλλα δενε χω δοκιμασει ποτε και δεν το εχω σκοπο οσο μουναρα και να φαινεται μονο στην ιδεα οτι ειχε αρχιδια καποτε με αποτρεπει ισως αυτος να ειναι ο λογος του φιλου λεω δε ξερω τι κανει ο καθενας στο κρεββατι του και αν εχει κολληματα

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.780
Πόντοι
1.206

Δεν λες καλά που γλύτωσε από το ανάγωγο κομοδίνο!

Τυχερός ήταν...

digenis87

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2010
Like
3
Πόντοι
6
ρε παιχτη απο εμφανηση και εμενα μου αρεσει εχει θυληκοτητα περιεργο για τραβελι
αλλα δενε χω δοκιμασει ποτε και δεν το εχω σκοπο οσο μουναρα και να φαινεται μονο στην ιδεα οτι ειχε αρχιδια καποτε με αποτρεπει ισως αυτος να ειναι ο λογος του φιλου λεω δε ξερω τι κανει ο καθενας στο κρεββατι του και αν εχει κολληματα

βρε κουβεντα κανουμε προς θεου

εγω παντως μαζι της θα δοκιμασα να παω με μεταμορφωμενο

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
22
Πόντοι
66