taxidiaris
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 20
- Like
- 306
- Πόντοι
- 5.785
και μετά;;;;;
κανε brute force
στην slk κάνει φάση η όχι?
δωστε χαρα στον λαο ρε!
Που ναι η χαρα οεο?? οποιος εχει τηλ. Plz στειλτε
η χαρα απλα τ εχει κονομισει αφου πατε κ τα ακουμπαται
Φιλε... ποσες;Πέρασμα κατά τις 3 παρά από την πάροδο της Συγγρού παρέα με τους BmwPower και Pitsilistis για να εντοπιστεί η καύλα Χαρά
5η συνεχόμενη εβδομάδα αλλά και τυχερή το μαύρο slk στην θέση του και η Χαρά εκτός να μας μοστράρει τα κάλη της στους υποψήφιους πελάτες :o
τα λόγια περριτά με το που την αντίκρυσα μου κόπηκε η μιλιά μούναρος με μίνι φούστα λεοπαρδαλέ γόβες και τρομερό μπούστο όπου διαγραφόντουσαν οι βυζάρες της
απλά την ρώτησα αν είναι όντως η Χαρά απάντησε καταφατικά θαυμάζοντας την τελειότητα αυτου του μωρού......μικρό καυλάντισμα όπου πριν αποχωρήσουμε της είπα είσαι απίστευτη δεν υπάρχουν λόγια να σε περιγράψω
μας ευχαρίστησε και αποχωρήσαμε για Τρούμπα
Φιλε... ποσες;
[video] [video]http://www.youtube.com/watch?v=Mh1Bm83K8pM[/video] [/video]
Πέρασμα κατά τις 3 παρά από την πάροδο της Συγγρού παρέα με τους BmwPower και Pitsilistis για να εντοπιστεί η καύλα Χαρά
5η συνεχόμενη εβδομάδα αλλά και τυχερή το μαύρο slk στην θέση του και η Χαρά εκτός να μας μοστράρει τα κάλη της στους υποψήφιους πελάτες :o
τα λόγια περριτά με το που την αντίκρυσα μου κόπηκε η μιλιά μούναρος με μίνι φούστα λεοπαρδαλέ γόβες και τρομερό μπούστο όπου διαγραφόντουσαν οι βυζάρες της
απλά την ρώτησα αν είναι όντως η Χαρά απάντησε καταφατικά θαυμάζοντας την τελειότητα αυτου του μωρού......μικρό καυλάντισμα όπου πριν αποχωρήσουμε της είπα είσαι απίστευτη δεν υπάρχουν λόγια να σε περιγράψω
μας ευχαρίστησε και αποχωρήσαμε για Τρούμπα
ρε παιχτη απο εμφανηση και εμενα μου αρεσει εχει θυληκοτητα περιεργο για τραβελιπολυ κλο κλο αλλα απο αυγο μηδεν
γιατι δεν την γαμησες αν επιτρεπεται?
ρωταω γιατι εκανες κρα να την πετυχεις
πολυ κλο κλο αλλα απο αυγο μηδεν
ρε παιχτη απο εμφανηση και εμενα μου αρεσει εχει θυληκοτητα περιεργο για τραβελι
αλλα δενε χω δοκιμασει ποτε και δεν το εχω σκοπο οσο μουναρα και να φαινεται μονο στην ιδεα οτι ειχε αρχιδια καποτε με αποτρεπει ισως αυτος να ειναι ο λογος του φιλου λεω δε ξερω τι κανει ο καθενας στο κρεββατι του και αν εχει κολληματα
Γιατι τον κατηγορεις τον φερελπι νεο;πολυ κλο κλο αλλα απο αυγο μηδεν