Νέα

Champions Leaugue 2009-10

• Μέλος που άνοιξε το νήμα gatto
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 52K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιος θα το σηκωσει?

• Ίντερ

Ψήφοι: 1 100,0%
  • Μπάγερν

Ψήφοι: 0 0,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
4
Πόντοι
66
πικραααααααααααααα..
ποτε θα σηκωσεις κουπα???
ΠΟΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ..
Ενώ μετον ΠΑΣ έχω γαμηθεί στις κούπες και μου κακοφαίνεται...
αααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
ΦΛΩΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ....

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Είναι δυνατόν να είσαι μάντσεστερ στην αγγλία ρε χαμένε και να μου παριστάνεις και τον γαύρο ρε σκατόφλωρε???
Πούτσα θα φάτε απ'τον Ιντσάγκι στο [size=20pt]Τετρα[/size]φορντ... :zfuck: :zfuck: :zfuck:

Γαμώ την πουστομάδα σου....
γιατι ο γαβρος τι νομιζεις οτι ειναι πλεον??
η ομαδα του λαου που κοντραρει το κατεστημενο? :2funny:
εννοειται πως θα'ναι οσφπ και μαντσεστερ...
οι πιο σιχαμενες ομαδες παγκοσμιως(μαζι με τους αναρχοαυτονομους :2funny:).
υ.γ.ξερω πλεζουρ,κλαιω ηδη.
Ρε παπάρα μην με ζαλίζεις!Δεν είδες την υπερομάδα σου χθες να σχολιάσεις τίποτα?
Και επειδή σε αγαπάω πάρε την παιχτούρα σου σε στιγμές (μαζί με τις υπόλοιπες γεροντάρες) που δεν πρόκειται να ζήσει όσο καιρό είναι στην Μαδρίτη!  :birdman:*
οσο και αν σου φαινεται περιεργο δεν εχω κατι με τη μιλαν...προσπαθω οταν παρακολουθω τσου.λου και ευρωπαικα πρωταθληματα να χαιρομαι περισσοτερο το θεαμα και το παιχνιδι(παρα τις οποιες συμπαθειες μου)
Μονο μια φορα αηδιασα,στον περσινο ημιτελικο με τις πουστρες του πλατινι.  
οτι σου πα ηταν καποιες παρατηρησεις επι του αγωνιστικου τομεα.Ισως το γεγονος οτι δεν εισαι αντικειμενικος οσο αφορα το συγκεκριμενο ματς να παιζει καποιο ρολο στη δαιφωνια σου...δε γαμιεται.
υ.γ.τετοια χολη για το ρικι σας??αχαριστια.

OP
OP
gatto

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
οσο και αν σου φαινεται περιεργο δεν εχω κατι με τη μιλαν...προσπαθω οταν παρακολουθω τσου.λου και ευρωπαικα πρωταθληματα να χαιρομαι περισσοτερο το θεαμα και το παιχνιδι(παρα τις οποιες συμπαθειες μου)
Μονο μια φορα αηδιασα,στον περσινο ημιτελικο με τις πουστρες του πλατινι.  
οτι σου πα ηταν καποιες παρατηρησεις επι του αγωνιστικου τομεα.Ισως το γεγονος οτι δεν εισαι αντικειμενικος οσο αφορα το συγκεκριμενο ματς να παιζει καποιο ρολο στη δαιφωνια σου...δε γαμιεται.
υ.γ.τετοια χολη για το ρικι σας??αχαριστια.
Βρε και εγώ αγωνιστικά σου απάντησα και για κάποιες καραμέλες που πιπιλάνε οι δημοσιογράφοι!
Όχι ρε συ τον αγαπάμε τον Κακά και σύντομα θα ξαναέλθει στο Σαν Σίρο (μαλάκα Σωτηρακό) με πολύ λιγότερα ευρά!  :sunglasses:

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Βρε και εγώ αγωνιστικά σου απάντησα και για κάποιες καραμέλες που πιπιλάνε οι δημοσιογράφοι!
Όχι ρε συ τον αγαπάμε τον Κακά και σύντομα θα ξαναέλθει στο Σαν Σίρο (μαλάκα Σωτηρακό) με πολύ λιγότερα ευρά!  :sunglasses:
δε ξερω για τους δημοσιογραφους..εγω ειπα μια τεκμηριωμενη γνωμη..
λογικα ο λακαμας ο λεοναρντο θα καταλαβει τα εκγληματα που κανε
και θα αφησει εξω το σελεμπριτι και το αιωνιο ταλεντο.
υ.γ.η περιγραφη φοβερη..ηταν τοσο αντιματσεστερ που αν γινοταν το 3-3 θα μπαινε μεσα :2funny:
υ.γ.1.οσο για τον ΚΑΚΑ
στα 33 μπορει..να παιξει με τον 45χρονο φαβαλι.. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

siderenia_poutsa

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
1
αγγλια εχω μια διαισθηση οτι θα το παρει η τσελσι οπως επισης και τσαμπιονςλιγκ

OP
OP
gatto

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
δε ξερω για τους δημοσιογραφους..εγω ειπα μια τεκμηριωμενη γνωμη..
λογικα ο λακαμας ο λεοναρντο θα καταλαβει τα εκγληματα που κανε
και θα αφησει εξω το σελεμπριτι και το αιωνιο ταλεντο.
υ.γ.η περιγραφη φοβερη..ηταν τοσο αντιματσεστερ που αν γινοταν το 3-3 θα μπαινε μεσα :2funny:
υ.γ.1.οσο για τον ΚΑΚΑ
στα 33 μπορει..να παιξει με τον 45χρονο φαβαλι.. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Κωλοτρίψου αλλού...ο Σωτηρακόπουλος φιλοΜΙΛΑΝ...το ακούσαμε κι αυτό!

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Κωλοτρίψου αλλού...ο Σωτηρακόπουλος φιλοΜΙΛΑΝ...το ακούσαμε κι αυτό!
:huh: :huh: :huh: :huh: :huh:
αντιμαντσεστερ ειπα.
αν δεις και σχολια πιο πισω θα δεις οτι και αλλοι αποκομησαν την ιδια εντυπωση

αει γαμηδια πια. :headbang: :s&m_1: :s&m_1:

i_am_back

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
Χαλαρώστε...ριπίτ θα έχει.... :rockon: :rockon: :rockon:

OP
OP
gatto

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
:huh: :huh: :huh: :huh: :huh:
αντιμαντσεστερ ειπα.
αν δεις και σχολια πιο πισω θα δεις οτι και αλλοι αποκομησαν την ιδια εντυπωση

αει γαμηδια πια. :headbang: :s&m_1: :s&m_1:
Ρε παπάρα μέχρι και το γήπεδο απέφευγε να το πει "Σαν Σίρο" και το έλεγε "Τζουζέπε Μεάτσα" όπως το λένε οι ακατανόμαστοι!
Όλοι αυτοί οι Αγγλόφιλοι είναι πρώτα και κύρια με τις Αγγλικές ομάδες πέρα από τα εγχώρια οπαδικά τους!!!

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
4
Πόντοι
66
Ρε παπάρα μέχρι και το γήπεδο απέφευγε να το πει "Σαν Σίρο" και το έλεγε "Τζουζέπε Μεάτσα" όπως το λένε οι ακατανόμαστοι!
Όλοι αυτοί οι Αγγλόφιλοι είναι πρώτα και κύρια με τις Αγγλικές ομάδες πέρα από τα εγχώρια οπαδικά τους!!!
Πέστα ρε...
Είναι νινί ακόμα....θα μάθει...

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
καλα μαγκες,αλλο παιχνιδι βλεπατε χτες μου φαινεται...

οπως θα'λεγε και ο μετρ,ακυρο.

i_am_back

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16

Και εγώ ''σαν σίρο'' το λέω...αλλά την Μίλαν δεν την πάω ούτε με σφαίρες...αυτό που λές δεν λέει κάτι γάτε μου...

OP
OP
gatto

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Και εγώ ''σαν σίρο'' το λέω...αλλά την Μίλαν δεν την πάω ούτε με σφαίρες...αυτό που λές δεν λέει κάτι γάτε μου...
Όσοι έχουν σχέση με Ιταλία καταλαβαίνουν...
Ρε μαλάκες εδώ στο πρώτο τους γκολ που πήγε να την χτυπήσει με το ένα πόδι , βρήκε στο άλλο καλάμι του,πέρασε κάτω από τα πόδια του Νέστα , δεν την πρόλαβε ο Ντίντα στο τσακ , χτύπησε στην δοκό και μπήκε...ο Σωτηρακόπουλος μίλησε για ποιότητα παιχτών! :headbang:

i_am_back

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
Ρε μαλάκες εδώ στο πρώτο τους γκολ που πήγε να την χτυπήσει με το ένα πόδι , βρήκε στο άλλο καλάμι του,πέρασε κάτω από τα πόδια του Νέστα , δεν την πρόλαβε ο Ντίντα στο τσακ , χτύπησε στην δοκό και μπήκε...ο Σωτηρακόπουλος μίλησε για ποιότητα παιχτών! :headbang:

αυτές είναι οι γνωστές του παπαριές...εντάξει...ακόμα και όταν γίνεται κανένα πέναλντι που δίνεται χαλαρά...και παίζει ελληνική ομάδα (είναι εναντίον της δλδ)...η γνωστή ατάκα:''τίποτε απολύτως...''!!!
Παπάρας είναι εντάξει...αλλά απο κάτι άλλους...Σπυρόπουλους-Παπαδημητρίου-Κατσαρούς και τον άλλο με τα γυαλιά του euro-2004...τον προτιμώ!!!

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
4
Πόντοι
66
Ρε μαλάκες εδώ στο πρώτο τους γκολ που πήγε να την χτυπήσει με το ένα πόδι , βρήκε στο άλλο καλάμι του,πέρασε κάτω από τα πόδια του Νέστα , δεν την πρόλαβε ο Ντίντα στο τσακ ,[size=20pt] χτύπησε στην δοκό και μπήκε...ο Σωτηρακόπουλος μίλησε για ποιότητα παιχτών![/size] :headbang:
αααααααααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχα
Ξέρεις πόσο δύσκολο είναι να σημαδέψεις με το καλάμι ρε μαλάκα????

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
4
Πόντοι
66
αυτές είναι οι γνωστές του παπαριές...εντάξει...ακόμα και όταν γίνεται κανένα πέναλντι που δίνεται χαλαρά...και παίζει ελληνική ομάδα (είναι εναντίον της δλδ)...η γνωστή ατάκα:''τίποτε απολύτως...''!!!
Παπάρας είναι εντάξει...αλλά απο κάτι άλλους...Σπυρόπουλους-Παπαδημητρίου-Κατσαρούς και τον άλλο με τα γυαλιά του euro-2004...τον προτιμώ!!!
Ολοι για τον πούτσο...
Ενας είναι ο Θεος...

Αλέξανδρος Θεοφιλόπουλος και τα μυαλά στα μπλέντερ... :rockon: :rockon: :rockon: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom