gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Εγώ πιστεύω ότι θα τα δώσει όλα η Μίλαν και θα κάνει τηνέκπληξη
Μόνο που δεν θα είναι η έκπληξη...αλλά η λογική εξέλιξη!
Εγώ πιστεύω ότι θα τα δώσει όλα η Μίλαν και θα κάνει τηνέκπληξη
δεν υπαρχει καμια συγκηρια..το ποδοσφαιρικα σωστο επικρατει στο 99% για τον απλο λογο οτι σε τετοιο επιπεδο οι μαλακιες πληρωνονται ακριβα...Σε αυτό το επίπεδο παίζουν ρόλο οι συγκηρίες!Όπως φάνηκε ήταν λάθος η χρησιμοποίηση του Μπέκαμ από την αρχή...αλλά κρίνουμε εκ του αποτελέσματος...αν το σκορ ήταν 3-0 στο ημίχρονο δεν θα μιλούσε κανείς!
Δεν έχει τελειώσει τίποτα...θα την κάνουμε ροντέο και την ρεβάνς!
Για την πούστρα που υποστηρίζει την χουντομάδα αλλά δεν έκανε κανένα σχόλιο για το παιχνίδι της και έβλεπε ΜΙΛΑΝ ένα έχω να πω...
περαστικα...το πληρωμα του χρονου για την πιο πετυχημενη ομαδα της τελευταιας εικοσααετιας στην ευρωπη ηρθε....δυσαρεστα θα'ναι τα μαντατα αποψε..
μποριελο χωμα,ντινιο μεταξυ κλαμπ και πλειστεισιον,νεστα-πατο απο τραυματισμο,ντιντα ο γνωστος ντιντα,
αν κρατησουν οι γριες στο κεντρο μπορει να τη γλυτωσετε..δυσκολα παντως..
Μάτσεστερ Γ. 9 (7.3%)xaxaxaxaxaxa real madrid xaxaxaxaxaxaxaxa
ε ρε καυλες!!!!!!μακαριΑν και η Ρεάλ δεν είναι ομάδα ν'ακουμπήσεις πάνω της μ'εμπιστοσύνη, σίγουρα μπορεί να ανατρέψει το 1-0 με την ποιότητα των παικτών της.
Εκτός των άλλων δε νομίζω η ΟΥΕΦΑ να την αφήσει ν'αποκλειστεί πάλι από τους "16" σε μια χρονιά όπου ο τελικός γίνεται στο "Μπερναμπέου".
Το προαίσθημα μου λέει Τσέλσι αλλά ομολογώ ότι ένας τελικός Ρεάλ-Μπερτσελόνα με τους Καταλανούς να το σηκώνουν μέσα στο κάστρο του προαιώνιου εχθρού είναι το σενάριο που ονειρεύομαι.
παπαρια..ε ρε καυλες!!!!!!μακαρι
η φασιστοπουτανα..Ποιά πουτάνα απ'όλες;
η φασιστοπουτανα..
μαντσεστερ θα το σηκωσει φετος
μαντσεστερ θα το σηκωσει φετος
ρώτησες τον ντρογκμπά πρώτα? αυτός θα σου απαντήσει με ειλικρίνεια.......
οχι ρωτησα τον αγριεμενο ρουνει και μου απαντησε
ρώτησες τον ντρογκμπά πρώτα? αυτός θα σου απαντήσει με ειλικρίνεια.......