gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Τα 7 δεν πρόκειται να τα δει ποτέ στην ζωή του ο γουρούνευ!ρουφα το καυλι το γουρουνευ & ΚΛΑΨΕ μαζι την περσονα..
η λιβερπουλ ποτε παιζει???
Τα 7 δεν πρόκειται να τα δει ποτέ στην ζωή του ο γουρούνευ!ρουφα το καυλι το γουρουνευ & ΚΛΑΨΕ μαζι την περσονα..
η λιβερπουλ ποτε παιζει???
ααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..Φάκιου λέμε..
φρεσκα κουλουρια..Τα [size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt]7[/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size] δεν πρόκειται να τα δει ποτέ στην ζωή του ο γουρούνευ!
Μη μου αρχίζεις τα ταρατσαίϊκα τώραααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..
& εσυ με τους πικραμενους???
ΚΛΑΨΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ..
ευρωπη θα βγειτε του χρονου???
Ε δεν σε πήγα στα χρόνια της χουντομάδας του χίτμαν!Κάτσε και μελέτα τα τελευταία 25 και προσκύνα!φρεσκα κουλουρια..
Ευτυχώς που δεν γράφει κι αυτή η πούστρα....Μη μου αρχίζεις τα ταρατσαίϊκα τώρα
Μάντσεστερ είσαι?KALHMERA APO KINA PAIDIA !!!!!!!!!!!!!!!!
τραβα δες τα σεμιναριακα παστελια του γουρουνευ & ΚΛΑΨΕ γιατι τσιχλακιας ενας υπαρχει & θα τον εχουμε εμεις μεχρι να πεθανει..Ε δεν σε πήγα στα χρόνια της χουντομάδας του χίτμαν!Κάτσε και μελέτα τα τελευταία 25 και προσκύνα!
Παπάρια μάντολες!Θα μπορούσες να χάνεις χαλαρά 3-0 στο ημίχρονο και ας μου τα έλεγες μετά αυτά για τον Τσίχλα!τραβα δες τα σεμιναριακα παστελια του γουρουνευ & ΚΛΑΨΕ γιατι τσιχλακιας ενας υπαρχει & θα τον εχουμε εμεις μεχρι να πεθανει..
ΘΑ..Παπάρια μάντολες!Θα μπορούσες να χάνεις χαλαρά 3-0 στο ημίχρονο και ας μου τα έλεγες μετά αυτά για τον Τσίχλα!
πολυ δαντελα & απο τυροπιτα μηδεν..Εγώ προτιμώ να έχω...
ΚΛΑΨΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
Δεν γαμάω τσουρουκάδες!πολυ δαντελα & απο τυροπιτα μηδεν..
αυτους τους πουλαμε σε κατι κοροϊδα που παραμυθιαζονται οτι εχουν ομαδα..
μπεκαμ..
ροναλντο..
Υ.Γ τραβατε στον ρεμο να πνιξετε την πικρα σας αγκαλιτσα..
ξεθαψτε τον μαλντινι γιατι στο νησι προβλεπεται 5αρα..Δεν γαμάω τσουρουκάδες!
Ο Μαλντίνι σε εσάς θα έμοιαζε Μαραντόνα!ξεθαψτε τον μαλντινι γιατι στο νησι προβλεπεται 5αρα..
ναι-ναι..Ο Μαλντίνι σε εσάς θα έμοιαζε Μαραντόνα!
Κάτσε μην έχουμε τίποτα όργια στην ρεβάνς και καταπιεί την τσίχλα ο κοκκινομούρης σας!
εννοεις τσιμπουκακι-μουνακι-σουφρετο???Εγώ πιστεύω ότι θα τα δώσει όλα η Μίλαν και θα κάνει την έκπληξη
Έτσι γελάγανε και οι άλλοι στην Μαδρίτη!ναι-ναι..
καρφωτο διπλο παιξτο..
ααααααααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..