Νέα

Champions Leaugue 2009-10

• Μέλος που άνοιξε το νήμα gatto
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 52K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιος θα το σηκωσει?

• Ίντερ

Ψήφοι: 1 100,0%
  • Μπάγερν

Ψήφοι: 0 0,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
η πούτσα του ιβοριανού είναι μεγάλη και διψά για εκδίκηση από τους κωλόφαρδους με τα παικτάκια τύπου φλέτσερ,κάρικ και τα συναφή.....μιά χαψιά θα σας κάνουνε ρεεεεεεεεεεε :2funny:

didier_drogba2.jpg

Επισκέπτης
η πούτσα του ιβοριανού είναι μεγάλη και διψά για εκδίκηση από τους κωλόφαρδους με τα παικτάκια τύπου φλέτσερ,κάρικ και τα συναφή.....μιά χαψιά θα σας κάνουνε ρεεεεεεεεεεε :2funny:
οτι πεις..
παρε στο 88 880 να κλεισεις την νανο νοσοκομα,γιατι ειναι βαρεια η πουτσα του τσιχλακια..

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
πάρε και ακόμη μία με τον γαμιά του σέρ τσιχλομαλάκα σου...
URL]]

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
μακαρι να διναμε 30 εκατομυρια ευρω γι αυτον

και οχι για τον μαλακα τον σισε.

αυτος εχεις παθος για τα τεμαχια τουλαχιστον.

μαρεσει που στον αντ1 παιζουν συνεχεια για τον παναθηναικο και την προκριση στον τελικο του ουεφα.

δεν γαμιομαστε λεω εγω .την κυριακη παιζουν το πρωταθλημα και ασχολουνται με την ρομα.ουτε να κατεβουν δεν θα πρεπε σημερα.

να βαλει την golden team καλυτερα.

OP
OP
gatto

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
δεν υπαρχει καμια συγκηρια..το ποδοσφαιρικα σωστο επικρατει στο 99% για τον απλο λογο οτι σε τετοιο επιπεδο οι μαλακιες πληρωνονται ακριβα...
οταν δεν εκτιμας το ποδοσφαιρο που σου χει χαρισει τοσες διακρισεις και πας να παιξεις τη γιουναιτεντ με μπεκαμ-χουντελα-πατο-ντινιο,δηλαδη με 4-2-4 επι της ουσιας δεν μπορεις να χεις τυχη..η λογικη στα νοκ αουτ ειναι <<ελα να με κερδισεις>>,οχι <<οσα βαλω και οσα φαω>>
αν επαιζε με γκατουζο-αμπρο-πιρλο-ζεντορφ-ντινιο-πατο,θα'χες πολλες πιθανοτητες...
τωρα για το <<3-0 στο ημιχρονο>> μαλλον παρασυερεσαι απο τη συμπαθεια σου...γιατι και οι δυο ομαδες με φαβες γκολ προηγηθηκαν...
για το νεστα και το κεντρο τα'λεγαπεραστικα...το πληρωμα του χρονου για την πιο πετυχημενη ομαδα της τελευταιας εικοσααετιας στην ευρωπη ηρθε....
λονγκ λιβ δε νιου κινγκ...και δεν εννοω τη ρεαλ.
υ.γ.στο ροντεο μπορει να'χεις την τυχη της συμπατριωτισσας σου πριν 3 χρονια...
καλυτερα με σεμνοτητα και συνεση,γιατι οι αγγλοι ειναι πουστρακια και δε σταματανε οπως οι ισπανοι.
υ.γ.1οσο για τη βασιλισσα,με νικη περναει..αυτο αρκει... :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :birdman:
Πολύ Τσάρλυ ακους...
Κανένα 4-2-4...καθαρό 4-3-3 με την αλχημεία του Μπέκαμ!Θα ήταν πιο ορθολογικό να ξεκινήσει ο  Γκατούζο ή ο Ζέεντορφ!Ο Χούντελααρ έπαιξε λόγω τραυματισμού του Μποριέλο...
Αυτά τα 99% ισχύουν σε άλλα αθλήματα...όχι στην μπαλίτσα!Ο ίδιος ο Τσίχλας δήλωσε ότι δεν αξίζανε την ισοπαλία στο ημίχρονο!Εγώ απλά είπα ότι πολύ εύκολα θα μπορούσε να κλείσει το ημίχρονο με 3-0 όπως πολύ εύκολα θα μπορούσε να κάνει το 1-4 στο β' η Μάντσεστερ!
Μια χαρά είναι ο Νέστα στο κέντρο της άμυνας και γι' αυτό τον πιέζουνε να επιστρέψει στην Εθνική!Μέχρι και το 1-2 δεν υπήρχε Μάντσεστερ στο γήπεδο!Μετά είναι λογικό να πελαγώσει η ομάδα και να δημιουργούνται κενά!Αν δεν παρακολουθείτε μια ομάδα μην βγάζετε τόσο αβίαστα συμπεράσματα επειδή το είπε κάποιος παπάρας στο ραδιόφωνο!
Όσο για την καραμελίτσα με τις γεροντάρες και το πλήρωμα του χρόνου επειδή είσαι πιο μικρός και μπορεί να μην τα παρακολουθούσες καλά σε πληροφορώ ότι την πιπιλάνε οι δημοσιογραφάρες από το 2002 τουλάχιστον!Από τότε η ομάδα έχει παίξει σε 3 τελικούς Τσου Λου και έχει πάρει τους 2 , έχει πάρει ένα πρωτάθλημα , ένα κύπελλο ,2 σούπερ καπ και 1 διηπειρωτικό!!!
Υ.Γ. Καλά νίκα με 2-1 στην Μαδρίτη και θα δούμε αν θα περάσεις! :2funny:
Με την χειρότερη Λυών της δεκαετίας έπαιζες και κανονικά θα έπρεπε να χάσεις με πιο καθαρό σκορ!  :birdman:

pinkmartini20

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Τανπού τον έκανε τον Λεονάρντο ο σιρ Τσίχλας......Πόσο λακαμάς πρέπει να΄ναι κάποιος
για να ξεκινά με Μπέκαμ αντί Ζέεντορφ :uglystupid:

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Πολύ Τσάρλυ ακους...
Κανένα 4-2-4...καθαρό 4-3-3 με την αλχημεία του Μπέκαμ!Θα ήταν πιο ορθολογικό να ξεκινήσει ο  Γκατούζο ή ο Ζέεντορφ!Ο Χούντελααρ έπαιξε λόγω τραυματισμού του Μποριέλο...
Αυτά τα 99% ισχύουν σε άλλα αθλήματα...όχι στην μπαλίτσα!Ο ίδιος ο Τσίχλας δήλωσε ότι δεν αξίζανε την ισοπαλία στο ημίχρονο!Εγώ απλά είπα ότι πολύ εύκολα θα μπορούσε να κλείσει το ημίχρονο με 3-0 όπως πολύ εύκολα θα μπορούσε να κάνει το 1-4 στο β' η Μάντσεστερ!
Μια χαρά είναι ο Νέστα στο κέντρο της άμυνας και γι' αυτό τον πιέζουνε να επιστρέψει στην Εθνική!Μέχρι και το 1-2 δεν υπήρχε Μάντσεστερ στο γήπεδο!Μετά είναι λογικό να πελαγώσει η ομάδα και να δημιουργούνται κενά!Αν δεν παρακολουθείτε μια ομάδα μην βγάζετε τόσο αβίαστα συμπεράσματα επειδή το είπε κάποιος παπάρας στο ραδιόφωνο!
Όσο για την καραμελίτσα με τις γεροντάρες και το πλήρωμα του χρόνου επειδή είσαι πιο μικρός και μπορεί να μην τα παρακολουθούσες καλά σε πληροφορώ ότι την πιπιλάνε οι δημοσιογραφάρες από το 2002 τουλάχιστον!Από τότε η ομάδα έχει παίξει σε 3 τελικούς Τσου Λου και έχει πάρει τους 2 , έχει πάρει ένα πρωτάθλημα , ένα κύπελλο ,2 σούπερ καπ και 1 διηπειρωτικό!!!
Υ.Γ. Καλά νίκα με 2-1 στην Μαδρίτη και θα δούμε αν θα περάσεις! :2funny:
Με την χειρότερη Λυών της δεκαετίας έπαιζες και κανονικά θα έπρεπε να χάσεις με πιο καθαρό σκορ!  :birdman:

αααααχαχαχαχχ....
4-3-3 τυποις...με μπεκαμ στην τριαδα του κεντρου και δυο φορ στην τριαδα της επιθεσης.δηλαδη -4 παικτες στο μαρκαρισμα..γελαει ο κοσμος με αυτον τον προπονητη..
μπηκες δυνατα,προηγηθηκες κωλοφαρδα και ισοφαριστηκες με παρομοιο τροπο.τα 3-0 και τα 5-0 τα λενε οι τσουκαλαδες.
κακα τα ψεματα ΔΕΝ μπορει η μιλαν πλεον να παρακολουθησει ρυθμο παιχνιδιου παιζοντας ποδοσφαιρο κυριαρχιας.δεν γινεται..
με εξαιρεση τον πατο,ολοι οι αλλοι παικτες στον αξονα σου ειναι γυρασμενοι..για αυτο ειπα το αυτονοητο,να μην αλλαξει τη φιλοσοφια που της αφησε προικα ο καρλιτος..ενα 4-3-2-1 για να καλυψει τους χωρους.
οσο για τους παικτες(ζεντορφ,πιρλο,γκατουζο,πατο,ντινιο)μονος μου ειπα πως με διαφορετικη διαταξη θα'χες τυχη κοντρα στη ΦΕΤΙΝΗ ματσεστερ..κοντρα στην περσινη καμια τυχη βεβαια....
υ.γ.τα σουπε καπ και τα διηπειρωτικα ειναι για να τα δειχνει ο σιλβιο στα μουνακια...
υ.γ.1.μονος μου τα λεω πως η ρεαλ δεν εχει χτιστει σωστα.Με δυο-τρεις προσθηκες το καλοκαιρι θα φτασει στο επιπεδο τσελσι.
υ.γ.2.ο τσαρλυ,επειδη τον ανεφερες,ξερει τη μπαλιτσα.ακου μπας και μαθεις τιποτα.

OP
OP
gatto

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Άστο...τέτοια μπάλα δεν θέλω να την μάθω και δεν θέλω να παπαγαλίζω παπαριές! :sunglasses:

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
4
Πόντοι
66
ναι-ναι..
καρφωτο διπλο παιξτο..
ααααααααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..
Είναι δυνατόν να είσαι μάντσεστερ στην αγγλία ρε χαμένε και να μου παριστάνεις και τον γαύρο ρε σκατόφλωρε???
Πούτσα θα φάτε απ'τον Ιντσάγκι στο [size=20pt]Τετρα[/size]φορντ... :zfuck: :zfuck: :zfuck:

Γαμώ την πουστομάδα σου....

Επισκέπτης
Είναι δυνατόν να είσαι μάντσεστερ στην αγγλία ρε χαμένε και να μου παριστάνεις και τον γαύρο ρε σκατόφλωρε???
Πούτσα θα φάτε απ'τον Ιντσάγκι στο [size=20pt]Τετρα[/size]φορντ... :zfuck: :zfuck: :zfuck:

δεν γαμαω στρακια..

OP
OP
gatto

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366

:rockon: :rockon: :rockon:

gastez

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
8
Πόντοι
1.290
υπαρχει νομος που λεει οτι οι γαυροι ειναι συγκεκριμένη ομαδα στην αγγλια?

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Άστο...τέτοια μπάλα δεν θέλω να την μάθω και δεν θέλω να παπαγαλίζω παπαριές! :sunglasses:
:2funny: :2funny: :2funny:
εσυ ξερεις την αλλη...
χωρις μαρκαρισματα στο κεντρο και με τα σεντερ φορ στο πλαγιο..
γνησιος μαθητης του βατραχου :2funny:

OP
OP
gatto

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
:2funny: :2funny: :2funny:
εσυ ξερεις την αλλη...
χωρις μαρκαρισματα στο κεντρο και με τα σεντερ φορ στο πλαγιο..
γνησιος μαθητης του βατραχου :2funny:
Ρε παπάρα μην με ζαλίζεις!Δεν είδες την υπερομάδα σου χθες να σχολιάσεις τίποτα?
Και επειδή σε αγαπάω πάρε την παιχτούρα σου σε στιγμές (μαζί με τις υπόλοιπες γεροντάρες) που δεν πρόκειται να ζήσει όσο καιρό είναι στην Μαδρίτη!  :birdman:

Συνημμένα

• 18_milan.jpg
    18_milan.jpg
    29,9 KB · Εμφανίσεις: 14

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom