siderenia_poutsa
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
οβερ τοχεις αυτο?θελω γκολ και θεαμα σ'αυτο![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
οβερ τοχεις αυτο?θελω γκολ και θεαμα σ'αυτο![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Έχει αρκετές απουσίες αλλά γενικά δεν έχει ισχυρές προσωπικότητες για να την τραβήξουν στα δύσκολα....Δεν τον βλέπω φέτος να προχωράει πολύ ο κιλότας, ασχέτως του σημερινού ματς.
οβερ τοχεις αυτο?
ως εδω ητανΔεν τον βλέπω φέτος να προχωράει πολύ ο κιλότας, ασχέτως του σημερινού ματς.
μπετον το οβερακι..1-1 ωραίο ματσάκι!
Αυτό είπα κι εγώ ρε συ!Δεν την έχω παρακολουθήσει την ομάδα αλλά ο Σωτηρακό έλεγε το ακριβώς αντίθετο. Ότι δεν υπάρχει ένας ηγέτης τύπου Ανρί για να τραβήξει την ομάδα.
Τσάμπα πανηγύριζες τη νίκη των σκουλικιών!πορνη αμα τι πορνη...θα μας πουλησει το 1,35 και θα τα σπασω ολα
και μεις το ιδιο λεμε τυπεΔεν την έχω παρακολουθήσει την ομάδα αλλά ο Σωτηρακό έλεγε το ακριβώς αντίθετο. Ότι δεν υπάρχει ένας ηγέτης τύπου Ανρί για να τραβήξει την ομάδα.
Άντε μωρή Lauren Phoenix!![]()
ποσα εχεις παιξει ρε μαλακα?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
η πορνη η λανς ισοφαριστηκε
![]()
![]()
ο μπουλμαν θα με δουλευει τωρα![]()
![]()
![]()
TOOOOOOOOOOOOOR!!!!!!!!!!
κοντοζυγωνει το ταμειο...ποσα εχεις παιξει ρε μαλακα?![]()
![]()
Kαθόλου...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
η πορνη η λανς ισοφαριστηκε
![]()
![]()
ο μπουλμαν θα με δουλευει τωρα![]()
![]()
![]()
Τώρα να δούμε που λογικά θα ανοιχτούν...ή έτσι ελπίζω τουλάχιστον!Kαθόλου...
Εγώ απλά σε είχα προειδοποιήσει...
Πάντως μεγάλο πράγμα να έχεις παίκτες κλάσης Ριμπερί στην ομάδα...μια-δυο ενέργειες και σου κάνουν τη διαφορά...
Οι πούστηδες οι Ιταλοί μπορεί να μην είναι σε καθόλου καλή κατάσταση τον τελευταίο καιρό αλλά τους βγάζω το καπέλο...
Αμυντική λειτουργία για σεμινάριο...
κολλησε η καριολα απο το 60 στο 1-1 γαμω την λανς μου μεσα τους απαραδεκτους με ομαδα 2ης κατηγοριας παιζεις μωρη σκυλαKαθόλου...
Εγώ απλά σε είχα προειδοποιήσει...
Πάντως μεγάλο πράγμα να έχεις παίκτες κλάσης Ριμπερί στην ομάδα...μια-δυο ενέργειες και σου κάνουν τη διαφορά...
Οι πούστηδες οι Ιταλοί μπορεί να μην είναι σε καθόλου καλή κατάσταση τον τελευταίο καιρό αλλά τους βγάζω το καπέλο...
Αμυντική λειτουργία για σεμινάριο...