Νέα

Champions League 2017-2018 - Road to Kiev

• Μέλος που άνοιξε το νήμα diomides
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 885
  • Εμφανίσεις 22K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

bagg.

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Κριτικές
3
Like
79
Πόντοι
1
Ολος ο αγωνας σε ενα στιγμιοτυπο
[facebook]]

Μαν είσαι εμπαθής δεν γράφεις την άποψή σου.
Αν έπαιζε για την Ρεαλ δεν θα περίμενε το τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων.
Και γκολ ακυρώθηκε και άλλη φάση για πέναλτι υπήρχε που δεν ήταν βέβαια, αλλά είχε ευκαιρίες να καθαρίσει τον αγώνα πιο νωρίς.

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.488
Πόντοι
366
ντε και καλα να περασει η ρεαλ....αστο ρε πουτανοσπερμα να παει παραταση, κι ας περασει ο τυχεροτερος ή καλυτερος.....και κοκκινη στο μπουφον μη τυχον και το πιασει....ουστ σκουπιδι λιγδα

DoctorWh?

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2010
Κριτικές
17
Like
291
Πόντοι
291

Έχει δίκιο ο άλλος που σε είπε εμπαθή, κάνεις μπαμ. Σε έχει τσούξει και είσαι εκτός εαυτού.
Κι εγώ μπορώ να σου πω ότι υπήρχε σχέδιο της ΟΥΕΦΑ να μείνει η Ρεάλ έξω από την τετράδα, για αυτό στον πρώτο αγώνα έδωσαν κίτρινη στον  Sergio Ramos για να αναγκαστεί να παίξει το 19χρονο παιδάκι ο Jesus Vallejo στην ρεβάνς και να κάνει πάρτι ο Mandzukic στον αέρα.
Αλλά ευτυχώς βρέθηκε ένας δίκαιος Άγγλος διαιτητής και ισοφάρισε την αδικία!

rodosgr

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2010
Like
6
Πόντοι
0
Η φάση είναι δύσκολη και σε τέτοιο λεπτό που δημιουργεί αντιδράσεις. Όπως δεν είναι πέναλτι μαρς δεν ειναι και πέτσινο. Από την άλλη υπάρχει καθαρή επαφή και με το χέρι και με το πόδι.
Ο διαιτητής ήταν μπροστά και νομίζω πήρε την σωστή απόφαση. Σίγουρα καλύτερη από αυτούς που έχουν μετρήσει από την τηλεόραση την πίεση που έχει βάλει ο Μπενάσια για να ρίξει  τον Βάσκεθ. Άλλος λέει ότι τον χαϊδεύει και άλλος ότι τον γαργαλάει, έχουμε γεμίσει ειδικούς του καναπέ.

30656901_1844797745552845_544924413776534291_n.jpg

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Η φάση είναι δύσκολη και σε τέτοιο λεπτό που δημιουργεί αντιδράσεις. Όπως δεν είναι πέναλτι μαρς δεν ειναι και πέτσινο. Από την άλλη υπάρχει καθαρή επαφή και με το χέρι και με το πόδι.
Ο διαιτητής ήταν μπροστά και νομίζω πήρε την σωστή απόφαση. Σίγουρα καλύτερη από αυτούς που έχουν μετρήσει από την τηλεόραση την πίεση που έχει βάλει ο Μπενάσια για να ρίξει  τον Βάσκεθ. Άλλος λέει ότι τον χαϊδεύει και άλλος ότι τον γαργαλάει, έχουμε γεμίσει ειδικούς του καναπέ.

30656901_1844797745552845_544924413776534291_n.jpg
Για Άγγλο διαιτητή που στην Αγγλία το φίσικαλ γκέημ πάει σύννεφο, αυτό δε σφυρίζεται ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ. Ο διαιτητής (που αν θυμάμαι καλά) πρέπει να είναι πίσω και πλάγια δε μπορεί να δει αν το πόδι μπροστά βρίσκει τη μπάλα ή τον παίχτη. Δε ξέρω αν παίχτηκε καμία γρήγορη συννενόηση με τον βοηθό. Αλλά από την εικόνα που έχει και με βάση ότι είναι Άγγλος (άρα της φιλοσοφίας ότι το φύσικαλ γκέημ είναι μέρος της μπάλας, σε λογικά πλαίσια) έχει κάνει λάθος (άποψή μου) και δεύτερο λάθος η κόκκινη στον Μπουφόν. Και μην διαβάσω ότι ο Μπουφόν τον κουτούλησε. Ήταν πίσω από τον διαιτητή και προσπαθούσε να πάει μπροστά του να διαμαρτηρυθεί και ο διαιτητής να γυρίσει να δει τι γίνεται και εκεί κάπου κουτούλησαν. Κίτρινη για διαμαρτυρία και τέλος. Ίσως επειδή γινόταν χαμός στη προσπάθειά του να επανακτήσει τον έλεγχο να έβγαλε τη κόκκινη και να τη πλήρωσε ο Μπουφόν. Τώρα αν τον έβρισε ο Μπουφόν ή όχι δε ξέρω γιατί δε μπορώ να διαβάσω τα χείλη του, αλλά ο Μπουφόν δεν έχει δώσει τέτοιο δικαίωμα στο παρελθόν

rodosgr

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2010
Like
6
Πόντοι
0
Τύπε, και η Βουγιουκλάκη έκοβε απείρως περισσότερα εισιτήρια από την Παξινού.
Αυτό δε σημαίνει πως ήταν καλύτερη ηθοποιός.

Οι ίδιοι που πέρυσι βλέπατε καθαρό το αμφισβητούμενο πέναλτι (στις καθυστερήσεις πάλι) με το οποίο έκανε ο Μπαρτσελόνα το 5-1 και πήρε σκορ πρόκρισης απέναντι στην Παρί, φέτος αλλάξατε γυαλιά.
Έγραψε ο καθένας την άποψη του αλλά μερικοί είστε εντελώς γραφικοί.
Τα ιδια χθες και ο Βασίλης Μπακόπουλος στην ΕΡΤ τον πόνεσε πολύ!!! Ο ίδιος που πέρυσι μίλαγε για ανατροπή έπος με την Παρί με τα 2 πέναλτι.

avnanovic

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2012
Κριτικές
4
Like
168
Πόντοι
16
Μαν είσαι εμπαθής δεν γράφεις την άποψή σου.
Αν έπαιζε για την Ρεαλ δεν θα περίμενε το τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων.
Και γκολ ακυρώθηκε και άλλη φάση για πέναλτι υπήρχε που δεν ήταν βέβαια, αλλά είχε ευκαιρίες να καθαρίσει τον αγώνα πιο νωρίς.

Την άποψή μου την είχα γράψει πριν. Δεν υπάρχει κανένα πέναλτι εκτός αν παίζανε μπάσκετ που κάθε επαφή σφυρίζεται φάουλ.
Ακόμα και αν δεχθούμε ότι υπάρχει οριακό πέναλτι λόγω επαφής, δεν μπορείς να το σφυρίζεις δευτερόλεπτα πριν την λήξη ενός τέτοιας σημασίας και ροής αγώνα. Εάν ήταν κάτι ξεκάθαρο τότε οκ. Αυτό που έκανε ο διαιτητής σε συνδυασμό με την κόκκινη στον Μπουφόν δείχνει εμπάθεια και μάλιστα μεγάλη. Όχι αυτά που λέω εγώ.

Δεν είμαι Ρεάλ, ούτε Γιουβέντους αλλά σαν ουδέτερος εξοργίστηκα με την αλλοίωση του αγώνα που έγινε την τελευταία στιγμή.
Άστο να πάει στην παράταση ρε μαλάκα διαιτητή. Εξάλλου, με 3-0 δεν αποκλειόταν η Ρεάλ.
Τώρα εσείς πείτε με πάλι εμπαθή.

bagg.

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Κριτικές
3
Like
79
Πόντοι
1
Την άποψή μου την είχα γράψει πριν. Δεν υπάρχει κανένα πέναλτι εκτός αν παίζανε μπάσκετ που κάθε επαφή σφυρίζεται φάουλ.
Ακόμα και αν δεχθούμε ότι υπάρχει οριακό πέναλτι λόγω επαφής, δεν μπορείς να το σφυρίζεις δευτερόλεπτα πριν την λήξη ενός τέτοιας σημασίας και ροής αγώνα. Εάν ήταν κάτι ξεκάθαρο τότε οκ. Αυτό που έκανε ο διαιτητής σε συνδυασμό με την κόκκινη στον Μπουφόν δείχνει εμπάθεια και μάλιστα μεγάλη. Όχι αυτά που λέω εγώ.

Δεν είμαι Ρεάλ, ούτε Γιουβέντους αλλά σαν ουδέτερος εξοργίστηκα με την αλλοίωση του αγώνα που έγινε την τελευταία στιγμή.
Άστο να πάει στην παράταση ρε μαλάκα διαιτητή. Εξάλλου, με 3-0 δεν αποκλειόταν η Ρεάλ.
Τώρα εσείς πείτε με πάλι εμπαθή.

Μέχρι εκείνο το σημείο όλα καλά και εγώ έγραψα την άποψή μου.
Δεν προσπαθώ όμως να πείσω κανέναν που έχει αντίθετη ότι σωστή είναι η δική μου.
Τα posts με βίντεο τον διαιτητή να πανηγύριζει και η φωτογραφία του να παίρνει την θέση του σήματος της Ρεαλ είναι γραφικά και δείχνουν εμπάθεια.
Θα μπορούσε να μετρήσει το γκολ του Ισκο αν όπως λες ο διαιτητής είναι εμπαθής και άσε την Γιουβέντους μετά να τρέχει.
Ένας εμπαθής διαιτητής φαίνεται από το πρώτο λεπτό.
Ευτυχώς που τους διαιτητές τους ορίζει ο Ιταλός Κολίνα.
Αν ήταν Ισπανός θα είχατε βρει κι άλλα σενάρια συνωμοσίας.

fredm5

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2012
Κριτικές
8
Like
361
Πόντοι
286
Ρε guys, ποιος ο λόγος να αναλώνεστε σε προσωπικές αντιπαραθέσεις?

rodosgr

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2010
Like
6
Πόντοι
0
Ρε guys, ποιος ο λόγος να αναλώνεστε σε προσωπικές αντιπαραθέσεις?

Εγώ μαν ούτε Ρεαλ είμαι ούτε με κανέναν. Επειδή δούλεψα χρόνια στην Γερμανία ίσως έχω μια συμπάθεια προς την Μπαγερν για να το πάρει. Έγραψα ότι είναι δύσκολη φάση και όποια και να ήταν η απόφαση θα προκαλούσε αντιδράσεις.
Αλλά υπάρχουν ορισμένοι που ξέχασαν τι έγραφαν πέρυσι, και τώρα είναι σίγουροι ότι είναι πέναλτι.

Συνεχίζει το πρόβλημα τύπε? Πάρε κάτι μέχρι να το χωνέψεις!  :grin:

URL]]

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.297
Πόντοι
8.006
Ευκοίλια σε έπιασε από το ζόρι?  :2funny: :2funny:
Χαλάρωσε λίγο και κάνε μας ανάλυση για την βουτιά του Σουάρεζ πέρυσι!  :grin: :grin:
Ξέρεις εκείνο που το έβλεπες καθαρό πέναλτι!!  :uglystupid:
Εννοεις τοτε που ο αμυντικος του εριξε αγκωνια στο λαιμο?

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.093
Πόντοι
1.496
Ολοι θελανε θελαμε να δουνε παραταση, Και να μην εδινε το πεναλτυ. Γιατι δε λενε να μη το εκανε ο αμυντικος; Πηγε επεσε με σωμα και με ποδια και γκρεμισε τον επιθετικο. Ουτε με τη μπαλα στα διχτυα να εμπαινε. Ουτε κοντρολ δεν ειχε προλαβει να κανει και παει το ντερεκι και τον γκρεμιζει. Ας προσεχε περισσοτερο.

assmaster13

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
547
Πόντοι
26
Μόνο η Ρεάλ να κερδίζει, όλοι οι άλλοι να πα να γαμησουνε στο........Μετάξι
Κατι μου θυμίζει, κατι μου θυμίζει  :think: :think: :think:

dodinos

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2016
Κριτικές
2
Like
219
Πόντοι
66
Γαμιεται η ρεαλ κ η ισπανια.... :takethis: :takethis: :takethis: :takethis:

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
33.180
Πόντοι
5.506
ηντονε πεναλτι.....
ρε ντοντινε τι σου φταει η καημενη η ισπανια?

OP
OP
diomides

diomides

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
442
Πόντοι
186
EntireBoldBeaver-size_restricted.gif

το πεναλτι ειναι καθαρο και να παει να πηδηχτει η γιουβεντους η οποια εχει πηδηξει ολους τους αλλους πατοκορφα στην ιταλια με τις λαμογιες της

και εχει τα μουτρα και μιλαει για διατησια

ελεος η κλαψα υπερ των λαμογιων της γιουβεντους

η ρεαλ ειναι καλυτερη ομαδα πιο ποιοτικη

ηταν δικαιο και εγινε πραξη που λεει και μια ψυχη

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
168
Like
30.503