ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΣΠΑΡΗΣ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 64
- Like
- 5.128
- Πόντοι
- 7.786
100 ευρω ντορμουντ 4-6
Ποιο στημένο ρε φίλε ? αφού τους γάμησε ο διαιτητής ! Δύο ανύπαρκτα πέναλτι, εφτά λεπτά καθυστέρηση και φόρτωμα όλης της Παρί με κάρτες !Είδατε τι βρώμικη πουτάνα είναι αυτή των Παρισίων, καλά με τη Ντόρτμουντ ήμουνα κάπως άτυχος που δεν πέρασε για λίγο το τελικό σκορ, αλλά η βρώμα της Γαλλίας να φάει 6 επίτηδες ώστε να μην προκριθεί.......
Τώρα το πόσο ήταν στημένο το γνωρίζουν οι ίδιοι, εγώ ευτυχώς που το ξαργύρωσα την κατάλληλη στιγμή (εναλλακτικά θα μπορούσα να ποντάρω ακριβή σκορ οποιαδήποτε στιγμή να εμφανιστουν - αλλά μικρότερες αποδόσεις). Δε με νοιάζει αρκεί που πέφτουν κοντά οι προβλέψεις και ακόμη σε τελικα σκορ τέτοιων κωλοομάδων με ενθαρρύνει.
Θα πληρωσω την ΔΕΗ και το κινητο μου τύπε. Οχι τιποτα αλλο, απο το πανηγυρι δεν προλαβα να δω ποιος εβαλε το εκτο γκολ να τον μνημονευω.σε καλη μερια
Και τα δυο πεναλτυ ηταν, πεντε λεπτα καθυστερηση κρατησε και καλα εκανε αφου εκαναν αλλαγη οι γαλλοι μεσα στις καθυστερησεις και οι καρτες ηταν μια χαρα.Ποιο στημένο ρε φίλε ? αφού τους γάμησε ο διαιτητής ! Δύο ανύπαρκτα πέναλτι, εφτά λεπτά καθυστέρηση και φόρτωμα όλης της Παρί με κάρτες !
Τι εννοεις "το παρατησες"? Ολοι το παρατησαμε. Μεχρι το 88 ηταν 3-1, εγω κατα τυχη το γυρισα καποια στιγμη στο πεναλτυ του 90.Και το παράτησα στο 3-1 ρε γμτ.
Γυαλιά μυωπίας και γρήγορα φίλε, αν τα βρήκες αυτά πέναλτι !Και τα δυο πεναλτυ ηταν, πεντε λεπτα καθυστερηση κρατησε και καλα εκανε αφου εκαναν αλλαγη οι γαλλοι μεσα στις καθυστερησεις και οι καρτες ηταν μια χαρα.
Να ειναι καλα το παλικαρι.σερχι ροντριγκεζ το εβαλε
Μπαρτσελόνα έπαιξες Γιώργαρε;;;και εγω χαρηκα διοτι πληρωθηκα τρια ματς
[size=18pt]Και τα δυο πεναλτυ ηταν[/size], πεντε λεπτα καθυστερηση κρατησε και καλα εκανε αφου εκαναν αλλαγη οι γαλλοι μεσα στις καθυστερησεις και οι καρτες ηταν μια χαρα.
Eιπε κάπου, κατι, κάποιος, για την διαιτησια και για ανυπαρκτα πεναλτυ?Αυτα μονο εμεις οι ελληναρες τα ξερουμε. Πεναλτυ και τα δυο, τελεια, παραγραφος.πώς φαίνονται οι γνώστες του ποδοσφαίρου!
εγω που το παράτησα στο 86, τι να πω;Και το παράτησα στο 3-1 ρε γμτ.
η μαλακια συννεφο...[glow=red,2,300]Και τα δυο πεναλτυ ηταν[/glow], πεντε λεπτα καθυστερηση κρατησε και καλα εκανε αφου εκαναν αλλαγη οι γαλλοι μεσα στις καθυστερησεις και οι καρτες ηταν μια χαρα.
Να κρατουσε τα κουλα του κοντυτερα ο αμυντικος. Οταν βαζεις αγκωνα στην καρωτιδα ειναι παραβαση.Το πέναλτι που βάρεσε ο Μέσι ήταν καθαρότατο. Αυτό που εκτέλεσε ο Νειμάρ ήταν κάπως παρατραβηγμένο.