Σε τι ακριβως εγινε το στησιμο του αιωνα?
8 αποδοση ειχε να περασει η μπαρτσελονα και 1.40 ο ασσος
σιγα τις αποδοσεις
ενας κανονικο ματς ητανε το οτι περασε το σκορ του πρωτου αγωνα δεν το κανει σε καμια περιπτωση σπουδαιο αγωνα
ουτε ανατροπες ειχε ουτε τιποτα (ειχε ανατροπες μουφα απο τις βουτιες που κανανε οι βουτηχτες νειμαρ σουαρες)
καλα τα πεναλντι μουφαρες του κερατα, ρε φιλε ειναι δυνατον να εχεις ριξει 4 κ να καθεσαι σαν πουτανα να τρως 6; η παρι ηταν οχι ομαδα της γειτονιας; δεν ειδες τα 2 πρωτα γκολ ποσο της πλακας ηταν; γενικα η παρι ρε φιλε μπηκε για να χασει την προκρηση απο την αρχη.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Champions League 2016-2017 - Road to Cardiff
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Cr9
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 250
- Εμφανίσεις 12K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
sarantispolatos198231
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιουν 2014
- Κριτικές
- 8
- Like
- 605
- Πόντοι
- 96
φιλε μου αυτο σου γραφω και παραπανω.... δεν ειναι η Παρις η ομαδα που θα ριξει 4 γκολ στην μπαρτσα.... μια κακη βραδια ειχε η μπαρτσα και αυτο ηταν...
Gunnar
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 26
- Like
- 76
- Πόντοι
- 76
όπως μια κακιά βραδιά είχε και η Μπάτσα, το ίδιο κακιά βραδυά είχε και η Παρί χθες, αλλά ο διαιτητής τελικά της έδωσε την πρόκριση...φιλε μου αυτο σου γραφω και παραπανω.... δεν ειναι η Παρις η ομαδα που θα ριξει 4 γκολ στην μπαρτσα.... μια κακη βραδια ειχε η μπαρτσα και αυτο ηταν...
[URL unfurl="true"]http://taairetika.blogspot.gr/p/aulhtik.html[/url]
troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 28.904
- Πόντοι
- 5.506
στημενο δεν ηταν.αυτα ειναι ελληνικες μαλακιες.Δλδ ποιος το εστησε? γιατι τετοιο στησιμο θελει περιπου 20 ποδοσφαιριστες,2 κοουτς,2 ρεφερυ (τουλαχιστον),καμια 30ρια μελη ομαδων και μια κλικα μπουκερς που ειναι στα "μεσα" 2 τεραστιων ομαδων.
Απλα η μπαρτσα τρωει λιγο σπρωξιμο...
Απλα η μπαρτσα τρωει λιγο σπρωξιμο...
sarantispolatos198231
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιουν 2014
- Κριτικές
- 8
- Like
- 605
- Πόντοι
- 96
όπως μια κακιά βραδιά είχε και η Μπάτσα, το ίδιο κακιά βραδυά είχε και η Παρί χθες, αλλά ο διαιτητής τελικά της έδωσε την πρόκριση...
δεν αντιλεγω... η διαφορα δυναμικοτητας των 2 ομαδων ειναι χαωδης.. πολυ καλυτερες μοναδες η μπαρτσα . καλυτερο πρωταθλημα το ισπανικο. μεγαλυτερη εμπειρια η μπαρτσα. μεγαλυτερα αρχιδια η μπαρτσα... δλδ θες να μου πεις οτι χτες η παρι αξιζε να βαλει γκολ???
Gunnar
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 26
- Like
- 76
- Πόντοι
- 76
χαώδης βάση ρόστερ σε καμία περίπτωση, αφού και η Παρί έχει μεγάλους παίκτες. Σε θέμα πρεστίζ και καλύτερου πρωταθλήματος θα συμφωνήσω.Όλα μετράνε..δεν αντιλεγω... η διαφορα δυναμικοτητας τον 2 ομαδων ειναι χαωδης.. πολυ καλυτερες μοναδες η μπαρτσα . καλυτερο πρωταθλημα το ισπανικο. μεγαλυτερη εμπειρια η μπαρτσα. μεγαλυτερα αρχιδια η μπαρτσα... δλδ θες να μου πεις οτι χτες η παρι αξιζε να βαλει γκολ???
troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 28.904
- Πόντοι
- 5.506
ναι ρε τυπε γιατι? ο καβανι εβαλε ενα (ακυρο ηταν?) και εχασε αλλα 2 με δοκαρι...δεν αντιλεγω... η διαφορα δυναμικοτητας τον 2 ομαδων ειναι χαωδης.. πολυ καλυτερες μοναδες η μπαρτσα . καλυτερο πρωταθλημα το ισπανικο. μεγαλυτερη εμπειρια η μπαρτσα. μεγαλυτερα αρχιδια η μπαρτσα... δλδ θες να μου πεις οτι χτες η παρι αξιζε να βαλει γκολ???
sarantispolatos198231
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιουν 2014
- Κριτικές
- 8
- Like
- 605
- Πόντοι
- 96
αυτο που λεω ειναι οτι 20 χρονια να παιζουν στο παρισι παρι μπαρτσα 4-0 δεν θα ερθει ....
Stathis1988
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2017
- Like
- 33
- Πόντοι
- 0
Απο τοτε που η παρις εδωσε τον ιμπρα εχει παρει την κατω βολτα.και γιαυτο τωρα η μαν ουν εχρι ανεβει 200% ποιοτικα.ενας παιχτης μονος του τραβαει 10.
sarantispolatos198231
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιουν 2014
- Κριτικές
- 8
- Like
- 605
- Πόντοι
- 96
ναι ρε τυπε γιατι? ο καβανι εβαλε ενα (ακυρο ηταν?) και εχασε αλλα 2 με δοκαρι...
γκολαρα εβαλε ο καβανι φιλε. αυτο που λεω ειναι οτι με βαση την αποδοση της παρι δεν επρεπε να εχει βαλει ουτε 1 γκολ.. εεε και τα δοκαρια της μπαρτσα με την ιδια λογικη αν ειχαν μπει στο παρισι ... ομως τα δοκαρια δεν ειναι γκολ..
τεσπα καλο ματσακι και ταμειο χτες. αντε να δουμε σημερα τι θα δουμε
Πέρσυ αποκλείστηκε η Μπαρτσελόνα από την Ατλέτικο με το διαιτητή να μην της δίνει πέναλτυ στο 90.
Ε λοιπόν τέτοια κλαψούρα από τους οπαδούς της δε θυμάμαι.
Ασε εχει τσουξει πολυ απο χτες.
Γεμισαμε σαλιγκαρια παλι.
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.273
- Πόντοι
- 8.006
Εγω το εστησα τύπε. Στο 70ο λεπτο ενω ηταν 3-1 πονταρα δεκα ευρω με αποδοση 31 στο σκορ 6-1.το στησιμο του αιωνα εγινε εχθες. πολλα τα λεφτα μαγκες.
Εταξα τα 110 στον διαιτητη να δωσει πεναλτυ στο 90΄ και 100 στον Ραμπιό να ξεχασει τον Σερχι στο 95΄ και μου εμειναν τα 100 για ενα σιτιτουράκι. Νοικοκυρεμενα πραγματα.
troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 28.904
- Πόντοι
- 5.506
κουλαρε...και δεν τους εδωσε και ενα που του εκοψε τον αστραγαλο ο αλλος....Δεν καταλαβαινω γιατι να μιλησουν οι γαλλοι για διαιτησια, αφου και τα δυο πεναλτυ ηταν κανονικοτατα.
χαρηκα ματς...στα αρχιδια μου ολα τα αλλα
Gunnar
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 26
- Like
- 76
- Πόντοι
- 76
Πρέπει να είσαι ο μοναδικός που τα είδε κανονικά πέναλτι !Δεν καταλαβαινω γιατι να μιλησουν οι γαλλοι για διαιτησια, αφου και τα δυο πεναλτυ ηταν κανονικοτατα.
Gunnar
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 26
- Like
- 76
- Πόντοι
- 76
Πλάκα κάνουμε τώρα ? Στο πρώτο πάει και πέφτει ο Νεϊμαρ πάνω στο κεφάλι του αμυντικού που σκόνταψε και κερδίζει πέναλτι και το δεύτερο είναι κλασσικό θέατρο. Μάλλον ήξεραν οι παίκτες της Μπάρτσα ότι ο διαιτητής ήταν πιασμάν και γι'αυτό έπεφταν συνέχεια σαν τις μύγες μέσα στην περιοχή για να πάρουν πέναλτι και έμεναν και ατιμώρητοι...
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 307
- Εμφανίσεις
- 12K
- Απαντήσεις
- 216
- Εμφανίσεις
- 8K