LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.297
- Πόντοι
- 8.645
Γι' αυτό δεν πρόκειται να πιάσεις στοίχημα ποτέ!
Πες μου το 2005 τρία καλύτερα απ αυτόν κεντρικά χαφ
Γι' αυτό δεν πρόκειται να πιάσεις στοίχημα ποτέ!
Δεν υπάρχει σύγκριση!Καταλαβαίνω πως το εννοεί ο καζαμπουμπου αλλά δεν λεει κάτι αυτό!Οι πιο πολλοί αμυντικογενείς παίχτες της μεσαίας γραμμής έχουνε την δυνατότητα να παίζουνε σε πολλές θέσεις...Ελληνικό αντίστοιχο θα έλεγα πχ τον Κατσουράνη!Ε είναι ΚΑΤΑΝΤΙΑ όμως ο καλύτερος παίχτης σου τα τελευταία 15 χρόνια να είναι ο Τζέραρντ...πως να το κάνουμε!!!
Ο τζέραλντ στα καλά του ηταν μέσα στα τρία καλύτερα κεντρικά χαφ του κόσμου . Καλύτερα, ούτε πληρη ούτε ημιάπαχα, καλύτερα!
PX, μη συκρίνεις τον κακά με τον τζέραλντ, ούτε ίδια θέση παίζουν ούτε ίδιο στυλ έχουν. Οκ, ο κακά έχει καλύτερη κάθετη και τρίπλα, είναι καλύτερο επιτελικό χαφ, αλλά τη μακρινη μπαλιά του τζέρναλντ δεν την είχε
ουτε ΑΥΤΟ το σουτ ειχε...
Μου αρέσει που το περιόρισες στο 2005!!!Πες μου το 2005 τρία καλύτερα απ αυτόν κεντρικά χαφ
Μου αρέσει που το περιόρισες στο 2005!!!
Αει παρατήστε με ρε άμπαλοι...
Καλά έτσι κι αλλιώς δεν πρόκειται να βρούμε άκρη...μια τελευταία ερώτηση!Με το προηγούμενο σκεπτικό σου πως θεωρείς τον Γκούλιτ πληρέστερο παίχτη?
Ειχα δει ενα ματς της μιλαν με την σαμπντορια live...καπου τελη 80ς.
Ρε τυπε. Ρε ΤΥΠΕ. Ηταν παντου. ΠΑΝΤΟΥ. Κεντρο ο γκουλιτ. Πασαρει ο γκουλιτ. Πρεσαρει ο γκουλιτ. Ειναι πισω και διωχνει με κεφαλιες τα κορνερ. Ντριμπλαρει. Σουταρει, ειναι μεσα στην αντιπαλη περιοχη(πριν 20 δευτερολεπτα ηταν στην απεναντι) και τα καρφωνει κιολας.
Πλενει τα ρουχα, φτιαχνει καφε, σκουπιζει, σφουγγαριζει, απλωνει και τραχανα. Τι αλλο θελετε τελος παντων?
.....LOL που λεγαμε μικροτεροι οταν εμφανιστηκαν πρωτη φορα ιντερνετια
Να διαβαζεις ξερεις. Eιπαμε ΣΟΥΤ
ΑΥΤΟ παιδι μου λεγεται ΣΟΥΤ. Ορισμος.
Ααααααα για σένα το πιο καλό θεωρείται το πιο δυνατό???Μάλιστα........LOL που λεγαμε μικροτεροι οταν εμφανιστηκαν πρωτη φορα ιντερνετια
Να διαβαζεις ξερεις. Eιπαμε ΣΟΥΤ
ΑΥΤΟ παιδι μου λεγεται ΣΟΥΤ. Ορισμος.
Ααααααα για σένα το πιο καλό θεωρείται το πιο δυνατό???Μάλιστα...
Λένε ότι κάποτε υπήρχε στην ΑΕΚ ένας παίχτης Ακριβόπουλος που στο χωριό του είχε σκοτώσει γάιδαρο με μια βολίδα!
Ρε τι έπαθα μεσημεριάτικα!
Μονο δυνατο ηταν? Δεν ηταν τεχνικο? Δεν ειχε παντα γαματα φαλτσα? Ποσα τετοια φιλε μου μπορεις να βαλεις και απο τα 40 μετρα αμα λαχει? Με αναποδα φαλτσα στο απεναντι γαμα
Στα μακρινά σουτ η δύναμη μετράει πιο πολύ!Δεν μπορώ να διανοηθώ τι θα μας έγραφες τώρα αν είχε φορέσει την φανέλα σου ένας παιχταράς σαν τον Κακά!Μονο δυνατο ηταν? Δεν ηταν τεχνικο? Δεν ειχε παντα γαματα φαλτσα? Ποσα τετοια φιλε μου μπορεις να βαλεις και απο τα 40 μετρα αμα λαχει? Με αναποδα φαλτσα στο απεναντι γαμα
Συμφωνώ!Έχει όρεξη για αντιλογία σημερα ο γάτος
Δεν τίθεται καν θέμα σύγκρισης στο σουτ μεταξύ τζέραρντ και κακά, είναι αστείο που το συζητάμε