Νέα

Champions League 2012-13 – Ο δρόμος για το Wembley

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Cr9
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 41K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ποιος πιστεύετε ότι θα κατακτήσει το Champions League;

• Μπάγερν Μονάχου

Ψήφοι: 37 68,5%
  • Μπορούσια Ντόρτμουντ

Ψήφοι: 17 31,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    54

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
αγιαξ και ιντερ ακολουθουν ναι αλλα δεν ειχαν την διαρκεια των ανωτερω.ολες οι παραπανω παντα πρωταγωνιστουσαν.ο αγιαξ ετρωγε για χρονια γκολ απο τους αλεξανδρηδες...ασε με τωρα...ενας κροιφ δεν φερνει την  ανοιξη ουτε η σουπερ ομαδα του 90 και κατι που το σηκωσε.
τεραστια ιστορια αλλα εδω μιλαμε για τα τοπ οφ τοπ.ειναι οι 2 επομενες μαζι με ιντερ εννοειται.αν ξανανεβουν και ξανασηκωσουν κουπες τοτε ναι.το κλαμπ μεγαλωνει.

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
Κάτι τέτοιες μαλακίες ταΐζουν οι Άγγλοι αθλητικογράφοι τα εκεί θύματα και μετά απορούν γιατί η εθνική τους έχει να δει ημιτελικό 20 χρόνια.
Ο Τζέραρντ δεν κάνει ούτε να δένει τα κορδόνια του Τσάβι, του Ινιέστα, του Πίρλο και του Σνάιντερ.
εισαι υπερβολικος.ναι δεν ειναι κλασης τετοιας αλλα κοντα και μιλαμε για τον πιο ολοκληρωμενο παικτη πασπαρτου.παντως ναι δεν ειναι αυτης της κλασης.ειναι ενα κλικ η δυο παρακατω.οχι τοσο πολυ οσο λες.εκτος αν το εγραψες για χαρην υπερβολης του λογου ωστε να αναδειξεις πιο εντονα την διαφορα κλασης. ;)

J_K

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2013
Κριτικές
41
Like
12
Πόντοι
76
Κάτι τέτοιες μαλακίες ταΐζουν οι Άγγλοι αθλητικογράφοι τα εκεί θύματα και μετά απορούν γιατί η εθνική τους έχει να δει ημιτελικό 20 χρόνια.
Ο Τζέραρντ δεν κάνει ούτε να δένει τα κορδόνια του Τσάβι, του Ινιέστα, του Πίρλο και του Σνάιντερ.
υπερβολικο σε βρίσκω για τον τζεραρντ

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
645
Πόντοι
376
Το 4η εμπορικότερη δε νομίζω να προκύπτει από πουθενά αλλά και τι αξία έχει?Εσείς δεν κοροιδεύετε την Μάτσεστερ ότι είναι Μάρκετινγκ Γιουνάιτεντ?
Καλά εντάξει αν μου λες πληρέστερο παίχτη όλων των εποχών τον Τζέραρντ άστο...

Ψαξτο μονος σου στο ιντερνετ να δεις αν ισχυει ή οχι. Δες ποσοι συνδεσμοι οπαδων της λιβερπουλ υπαρχουν ανα τον κοσμο, τι γινεται σε καθε περιοδεια της στην ασια.
Και "εμεις" δεν ξερω τι κανουμε. "Εγω" παντως δεν κοροιδεψα ποτε κανενα για κατι τετοιο και ουτε προκειται.

Και ειπα δευτερος μετα τον γκουλιτ....οχι καλυτερος φιλε. Ο πληρεστερος.

Εχεις δικιο για τους εκει δημοσιογραφους. Φταινε για το οτι η Αγγλια το 2002 και το 2006 δεν πηρε ενα μουντιαλ. Την ειχαν δει οι καλυτεροι, χωρις ποτε να το εχουν αποδειξει(οι συγκεκριμενοι παικτες).

Και σε προκαλω και εσενα και τον φιλο απο πανω να μου πειτε ποδοισφαιριστες που να μπορουν να παιξουν ευκολα ολες τις παρακατω θεσεις:

Αμυντικο χαφ
Επιτελικο Χαφ
Δευτερος φορ
Δεξι χαφ
Αριστερο χαφ
Δεξι μπακ
Αριστερο μπακ
Στοπερ

Προφανως και δεν εχω δει live τον μπεκενμπαουερ πχ. Ή τον Κρολ.
Και τα βιντεο σιγουρα δεν αρκουν για να εκφερω γνωμη. Ειδα ομως τον Γκουλιτ.....
Και μετα ειδα και τον Τζεραρντ. Ολοι οι παικτες που ανεφερες(ειδικα ο Τσαβι...) ειναι τεραστιοι. Οχι τοσο πλκρεις ομως...δεν μπορουν να παιξουν τοσες θεσεις(=πληρεις).
Δεν ειπα ο καλυτερος φιλε. Ειπα ο πληρεστερος.
Και εννοειται οτι μιλαω για οσους εχω δει, εχω ζησει.

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Ψαξτο μονος σου στο ιντερνετ να δεις αν ισχυει ή οχι. Δες ποσοι συνδεσμοι οπαδων της λιβερπουλ υπαρχουν ανα τον κοσμο, τι γινεται σε καθε περιοδεια της στην ασια.
Και "εμεις" δεν ξερω τι κανουμε. "Εγω" παντως δεν κοροιδεψα ποτε κανενα για κατι τετοιο και ουτε προκειται.
Πρόχειρα χωρίς να με πολυενδιαφέρει βρήκα αυτό...
Την κορυφή της λίστας του περιοδικού Forbes με τις πιο εμπορικές ομάδες του πλανήτη κατέλαβε η Ρεάλ Μαδρίτης εκθρονίζοντας τη Μαν. Γιουνάιτεντ μετά από το 1994!

Την απέκλεισε στους «16» του Champions League και τώρα της στερεί μία ακόμη πρωτιά. Ο λόγος για τη Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία εκθρόνισε τη Μαν. Γιουνάιτεντ από την κορυφή της λίστας του περιοδικού Forbes με τις πιο εμπορικές ποδοσφαιρικές ομάδες του κόσμου.

Σύμφωνα με την έκθεση του περιοδικού, η αξία της «βασίλισσας» αποτιμάται σε 2,5 δισεκατομμύρια ευρώ, κατά 1,44 εκατ. ευρώ πάνω από σε σχέση με πέρυσι, ενώ εκείνη των «κόκκινων διαβόλων» είναι 2,43 δισεκατομμύρια ευρώ σημειώνοντας αύξηση 42%.

Η Μπαρτσελόνα είναι τρίτη με 2 δισ. ευρώ, ακολουθεί η Άρσεναλ με 1,02 δισ. ευρώ, η Μπάγερν με 1 δισ. ευρώ και έπονται η Μίλαν με 725 εκατ. ευρώ (μοναδική ομάδα της πρώτης δεκάδας που σημείωσε πτώση, κατά 4%), η Τσέλσι με 692 εκατ. ευρώ, η Γιουβέντους με 533 εκατ. ευρώ, η Μάντσεστερ Σίτι με 529 εκατ. ευρώ και η Λίβερπουλ με 500 εκατ. ευρώ.

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
645
Πόντοι
376
Πρόχειρα χωρίς να με πολυενδιαφέρει βρήκα αυτό...

Οντως πεσαμε. Πασο. Αλλα δεν αλλαζει το σκεπτικο μου. Απο την λιστα που αναφερεις το respect παει στην αρσεναλ. Χωρις τιτλους και αστερια επισης αλλα εμπορικα μια χαρα.
Παιζει ομιλους καθε χρονο βεβαια..

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
Οντως πεσαμε. Πασο. Αλλα δεν αλλαζει το σκεπτικο μου. Απο την λιστα που αναφερεις το respect παει στην αρσεναλ. Χωρις τιτλους και αστερια επεισης αλλα εμπορικα μια χαρα.
Παιζει ομιλους καθε χρονο βεβαια..

Ρε Kaza, σαν να ακουω τον πατέρα μου τον Liverpoolάκια είναι κάθε φορά που σε διαβάζω.... :cheesy:
Είχε δει την Liverpool το 98', ο αγαπημένος του ήταν ο MacManaman....

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
645
Πόντοι
376
Ρε Kaza, σαν να ακουω τον πατέρα μου τον Liverpoolάκια είναι κάθε φορά που σε διαβάζω.... :cheesy:
Είχε δει την Liverpool το 98', ο αγαπημένος του ήταν ο MacManaman....

Η ολη διαφορα με την μαντσεστερ στα μεσα-τελη 90ς ηταν ο προπονητης.
Δεν ειχε μονο η μαντσεστερ δικους της παικτες(σκοουλς, γκιγκς, αδερφια νεβιλ, ινς, μπατ).
Η λιβερπουλ ειχε επισης εξαιρετικους νεους παικτες.
Οουεν, φαουλερ, μακμαναμαν, ρεντναπ, τζεραρντ μετα.
Κανεις εκ των προπονητων ομως δεν ηταν Φεργκιουσον. Και ετσι εφευγαν οι παικτες...

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
645
Πόντοι
376
Προφανώς υπερβάλλω λιγάκι. Αλλά αυτή η θεοποίηση του Τζέραρντ τη στιγμή που έχει κάνει στην καριέρα του τα μισά και αν από τους παίκτες που ανέφερα, κάπου με διαολίζει.
Εδώ έφτασαν οι λιβερπουλάκηδες τ0 2007 πριν τον τελικό να λένε ότι είναι και ανώτερος του Κακά!!!

Δεν ξερω αν ηταν ανωτερος, παντως σιγουρα δεν ηταν κατωτερος.
Παικταρα ο κακα. Μονο που αυτος δεν μπορουσε να παιξει δεξι μπακ. Οπως ο τζεραρντ σε ολο το β ημιχρονο στην κωνσταντινουπολη(και με τι αποτελεσματα ε?).
Αυτο λεω...

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
Η ολη διαφορα με την μαντσεστερ στα μεσα-τελη 90ς ηταν ο προπονητης.
Δεν ειχε μονο η μαντσεστερ δικους της παικτες(σκοουλς, γκιγκς, αδερφια νεβιλ, ινς, μπατ).
Η λιβερπουλ ειχε επισης εξαιρετικους νεους παικτες.
Οουεν, φαουλερ, μακμαναμαν, ρεντναπ, τζεραρντ μετα.
Κανεις εκ των προπονητων ομως δεν ηταν Φεργκιουσον. Και ετσι εφευγαν οι παικτες...

Και Χέσκει, Ρίισε, Καραγκερ και δεν συμμαζεύεται...
Ο Όουεν δεν "έπεσε" όταν πήγε στη Ρεάλ?

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
Προφανώς υπερβάλλω λιγάκι. Αλλά αυτή η θεοποίηση του Τζέραρντ τη στιγμή που έχει κάνει στην καριέρα του τα μισά και αν από τους παίκτες που ανέφερα, κάπου με διαολίζει.
Εδώ έφτασαν οι λιβερπουλάκηδες τ0 2007 πριν τον τελικό να λένε ότι είναι και ανώτερος του Κακά!!!

κι εγώ λιβερπουλάκιας είμαι, αλλά αυτά τα περί πληρέστερων παιχτών δεν μου λένε τίποτα. Δεν με ενδιαφέρει να μπορεί κάποιος σε όλες τις θέσεις, αλλά να παίζει καλά στη μία θέση που θα μάθει να παίζει. Καθείς εφ' ο ετάχθη

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
645
Πόντοι
376
Και Χέσκει, Ρίισε, Καραγκερ και δεν συμμαζεύεται...
Ο Όουεν δεν "έπεσε" όταν πήγε στη Ρεάλ?

Φιλε ο Οουεν ηταν ο πρωτος που χαρακτηριστηκε wonderkid μετα τον ροναλντο.
Αυτα που βλεπεις στα manαger κλπ  ;)
Ειχε ομως σοβαρους τραυματισμους. Δυστυχως ηταν και γυαλινος περα απο παιδι θαυμα.

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Δεν ξερω αν ηταν ανωτερος, παντως σιγουρα δεν ηταν κατωτερος.
Παικταρα ο κακα. Μονο που αυτος δεν μπορουσε να παιξει δεξι μπακ. Οπως ο τζεραρντ σε ολο το β ημιχρονο στην κωνσταντινουπολη(και με τι αποτελεσματα ε?).
Αυτο λεω...
Δεν λέει κάτι αυτό...και ο Φούλης στην ΑΕΚ έπαιζε πολλές θέσεις!Είναι σημαντικό για τον προπονητή να έχει τέτοιους παίχτες-εργαλεία στην διάθεση του αλλά μέχρι εκεί...μην τα ισοπεδώνουμε όλα!

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
Φιλε ο Οουεν ηταν ο πρωτος που χαρακτηριστηκε wonderkid μετα τον ροναλντο.
Αυτα που βλεπεις στα manαger κλπ  ;)
Ειχε ομως σοβαρους τραυματισμους. Δυστυχως ηταν και γυαλινος περα απο παιδι θαυμα.

Θυμάμαι το Γερμανία-Αγγλία 1-5 που είχε κάνει όργια...

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
645
Πόντοι
376
Δεν λέει κάτι αυτό...και ο Φούλης στην ΑΕΚ έπαιζε πολλές θέσεις!Είναι σημαντικό για τον προπονητή να έχει τέτοιους παίχτες-εργαλεία στην διάθεση του αλλά μέχρι εκεί...μην τα ισοπεδώνουμε όλα!

Αυτο εγκειται στον καθενα. Δεν βλεπουμε ολοι το ποδοσφαιρο με το ιδιο ματι. Τα κριτηρια διαφερουν. Σας προκαλεσα τοσο εσενα οσο και τον φιλο px να μου πειτε παικτες που παιζουν καλα(και σε καποιες εξαιρετικα) σε ολες αυτες τις θεσεις.
Οι παικτες πουθ θεωρητικα πληρουσαν τα κριτηρια για να χαρακτηριστουν πληρεις ειναι συγκεκριμενοι. Σε ολες τις εποχες. Δεν ειναι πολλοι.
Ο θειος μου για παραδειγμα στην ελλαδα μου ειπε οτι τετοιος παικτης ηταν ο Λουκανιδης. Δεν ειπε ο καλυτερος ελληνας. Ο πιο πληρης. Αυτο τον ειχα ρωτησει.
Εγω αυτο γουσταρω.
Και ο γκαλης ειναι ο καλυτερος καλαθοσφαιριστης. Ο πιο πληρης ομως ηταν ο χριστοδουλου.

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Μωρέ ένα πράγμα θέλω να ρωτήσω εγώ: στον τελικό του '07, την κάθετη που έβγαλε ο Βραζιλιάνος στον Ιντζάγκι και έγινε το 2-0, την έχει δει ποτέ στο όνειρο του ο υπερπαίκτης Τζέραρντ;
Δεν υπάρχει σύγκριση!Καταλαβαίνω πως το εννοεί ο καζαμπουμπου αλλά δεν λεει κάτι αυτό!Οι πιο πολλοί αμυντικογενείς  παίχτες της μεσαίας γραμμής έχουνε την δυνατότητα να παίζουνε σε πολλές θέσεις...Ελληνικό αντίστοιχο θα έλεγα πχ τον Κατσουράνη!Ε είναι ΚΑΤΑΝΤΙΑ όμως ο καλύτερος παίχτης σου τα τελευταία 15 χρόνια να είναι ο Τζέραρντ...πως να το κάνουμε!!!

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
645
Πόντοι
376
:headbang: :headbang: :headbang:

Μωρέ ένα πράγμα θέλω να ρωτήσω εγώ: στον τελικό του '07, την κάθετη που έβγαλε ο Βραζιλιάνος στον Ιντζάγκι και έγινε το 2-0, την έχει δει ποτέ στο όνειρο του ο υπερπαίκτης Τζέραρντ;

Τι δεν καταλαβαινεις σε αυτα που ειπα αναρωτιεμαι  :rolleyes:
Ακομα περιμενω να μου πεις ενα παικτη που να κανει καλα τοσα πολλα πραγματα.

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.280
Πόντοι
8.645
Ο τζέραλντ στα καλά του ηταν μέσα στα τρία καλύτερα κεντρικά  χαφ του κόσμου . Καλύτερα, ούτε πληρη ούτε ημιάπαχα, καλύτερα!
PX, μη συκρίνεις τον κακά με τον τζέραλντ, ούτε ίδια θέση παίζουν ούτε ίδιο στυλ έχουν. Οκ, ο κακά έχει καλύτερη κάθετη και τρίπλα, είναι καλύτερο επιτελικό χαφ, αλλά τη μακρινη μπαλιά του τζέρναλντ δεν την είχε

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Τι δεν καταλαβαινεις σε αυτα που ειπα αναρωτιεμαι  :rolleyes:
Ακομα περιμενω να μου πεις ενα παικτη που να κανει καλα τοσα πολλα πραγματα.
Καλά έτσι κι αλλιώς δεν πρόκειται να βρούμε άκρη...μια τελευταία ερώτηση!Με το προηγούμενο σκεπτικό σου πως θεωρείς τον Γκούλιτ  πληρέστερο παίχτη?

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Ο τζέραλντ στα καλά του ηταν μέσα στα τρία καλύτερα κεντρικά  χαφ του κόσμου . Καλύτερα, ούτε πληρη ούτε ημιάπαχα, καλύτερα!
Γι' αυτό δεν πρόκειται να πιάσεις στοίχημα ποτέ! :birdman:

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom