Νέα

Champions League 2012-13 – Ο δρόμος για το Wembley

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Cr9
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 41K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιος πιστεύετε ότι θα κατακτήσει το Champions League;

• Μπάγερν Μονάχου

Ψήφοι: 37 68,5%
  • Μπορούσια Ντόρτμουντ

Ψήφοι: 17 31,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    54

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
645
Πόντοι
376
Γιατί δεν είχε; Ξέχασες το ματς στο Άνφιλντ με τις μαλακίες του Μπάγεβιτς και τον περιπατητή Τζιοβάνι;
Ακόμη κι'εκεί όρισαν Ισπανό διαιτητή που την έβαλε στην περιοχή του Ολυμπιακού, τον ίδιο που την έπαιξε στον τελικό.

Χεστηκαμε για τις μαλακιες του μπαγεβιτς και τον ζιοβανι. Δεν ειναι προβλημα της λιβερπουλ αυτο. Το οτι ο γαβρος στο τελευταιο μισαωρο επαθε σκατοπλημμυρα επισης δεν ειναι προβλημα της λιβερπουλ.
Και αν καποιος ειναι τοσο μαλακας ωστε να αφησει εναν παικτη να σουταρει εκτος περιοχης και αυτος ο ενας ειναι ο...τζεραρντ, τοτε καλα κρασια. Η διαιτησια εφταιγε  :headbang:
Λιγο ακομα και θα διαβασουμε οτι αν περναγε ο γαυρος θα φτανε αυτος τελικο και θα βαζε και 3 μπαλακια στην μιλαν σε ενα 6λεπτο....

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
645
Πόντοι
376
Ωωωωω, καλά! Αν εσύ είσαι άρρωστος με τη Λίβερπουλ δε θα σου κάνω τη χάρη.
Έχεις δίκιο, οι παίκτες της Λίβερπουλ δεν κάναν ούτε για τα Ταταύλα αλλά οι αντίπαλοι της έβλεπαν τη φανέλα της και χέζονταν. Ικανοποιημένος;

Και αν εσυ εχεις απωθημενα με την λιβερπουλ, επισης δεν θα σου κανω την χαρη.
Οταν γραφεις, βλεπε και τι γραφεις. Αυτα για την πορτο δεν τα γραψα εγω.
Ουτε εγραψα εγω οτι ο μπαρος, ο ντουντεκ, ο καραχερ και ο σισε(τοτε) ηταν παικταραδες τοτε, ετσι?
Οταν ο αλλος κατεβαινει στις ιδιες θεσεις με σεβτσενκο, ντιντα, νεστα, κρεσπο αντιστοιχα τι ακριβως θες να συγκρινω? Ισοδυναμες ηταν?
Εσυ εισαι ικανοποιημενος αν πουμε οτι το ευρωπαικο της λιβερπουλ ηταν στημενο? Νταξει τωρα, κομπλε?

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
καζαμπου σε συμπαθω δικε μου...αλλα ποια λιβερπουλ? μεχρι και η γουεστ μπρομ με εναν λουκακου βγηκε μια θεση παρακατω απο εσας :grin:

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
645
Πόντοι
376
καζαμπου σε συμπαθω δικε μου...αλλα ποια λιβερπουλ? μεχρι και η γουεστ μπρομ με εναν λουκακου βγηκε μια θεση παρακατω απο εσας :grin:

Ο ....ενας λουκακου ειναι ο νεος ντρογκμπα τυπε. Τον ειχα παρει στο manager 2009 οταν ηταν ακομα 16.
Θα φησει εποχη αυτος. Η τσελσι τον πηρε 20 μυρια πριν τον δωσει δανεικο. Δεν ειναι τοσο μαλακες.... ;)

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
οταν καποιος αγαπαει μια ομαδα δεν πα να ειναι και γ εθνικη  :zfuck:

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
645
Πόντοι
376
και γ τοπικο του λιβερπουλ, λιβερπουλ και ας μην ξαναγαμησω ποτε. Τελεια και παυλα. Αλλοθρησκοι ξου  :uzi:
Δεν καταλαβαινετε το μεγαλειο, δεν συλλαμβανετε το μεγεθος  :rockon:

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
τη καλυτερη μπαλα η μπαγερν αβλεπι να δουμε του χρονου τι θα κανει

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
645
Πόντοι
376
Ισοδύναμες δεν ήταν (την πρώτη φορά) αλλά ούτε ήταν και οι παίκτες της Λίβερπουλ τόσο άχρηστοι όσο τους παρουσιάζεις. Ο Μπάρος που κοροϊδεύεις λίγους μήνες πριν ήταν πρώτος σκόρερ του Euro, π.χ. Τώρα εσύ έρχεσαι και μας λες ότι ήταν κατώτερος του κομήτη Ντερλέι που μετά το 2004 εξαφανίστηκε. Τι να πούμε από'κει και πέρα;
Εσύ όμως έχεις φτιάξει ένα σενάριο στο μυαλό σου για την "ηρωϊκή ομαδάρα" που σκότωσε το θηρίο και αντιδράς αρνητικά σε ότι σου το χαλάει.

Το ότι ο Ολυμπιακός ευθύνεται για τον αποκλεισμό του δε σημαίνει ότι η διαιτητάντζα δεν έσπρωξε τη Λίβερπουλ. Έτερον, εκάτερον. Δόξα τω Θεώ  είμαστε μεγάλα παιδιά και δε χρειάζεται ένας διαιτητής να κάνει όργια για να καταλάβουμε τις προθέσεις του.
Και δε μιλήσαμε καθόλου για τα εγκλήματα εις βάρος της Γιουβέντους στα προημιτελικά ή της Τσέλσι στα ημιτελικά.

Τι λες ρε δικε μου? Πρωτος σκορερ του εuro? Εντυπωσιαστηκα. Κι ο σκιλατσι ηταν πρωτος σκορερ του μουντιαλ 90. Και ενας ρωσος που δεν θυμαται καν ο ιδιος πως τον λεγανε πρωτος σκορερ του μουντιαλ 94. Και ο φυσσας καλυτερο αριστερο μπακ του euro 2004. Aρα ολοι αυτοι ηταν παικταραδες. Παρεπιπτοντως μηπως ξερεις τι εκανε ο σκιλατσι και ο ρωσος μετα τα μουντιαλ? Εγω ουτε καν  :rolleyes:
Εσυ εχεις φτιαξει στο μυαλο σου ενα παραμυθι δηθεν ευνοημενης ομαδας επειδη δεν καταλαβαινεις πως πηρε η λιβερπουλ το ευρωπαικο(και ξαναπηγε τελικο και...παρεπιπτοντως κυριε μου πριν τον μπενιτεθ υπηρχε ο ουγιε. Που πηρε 5 ΚΟΥΠΕΣ σε μια χρονια-2001- κατι το οποιο μονο η μπαρτσα ξεπερασε το 2009 στην καλυτερη σαιζον της ιστοριας της. Η λιβερπουλ το κανε στην παρακμη της για να χεις να συγκρινεις...και να μιλας για τζανετατους) και λες οτι σου κατεβει.
Και ναμενω με αγωνια να μας αναλυσεις τι εγινε με γιουβε και τσελσι και που ...σφαγιαστηκαν(στο μυαλο σου παντα)

Σε παω γενικως, αλλα εδω θα σφαζομαστε για παντα.
ΜΟΝΟ λιβερπουλ. Ουτε βαζελος, ουτε μποστον σελτικς, ουτε σελτικ. Ολες οι αλλες καψουρες μου ΑΠΟ ΚΑΤΩ.
Μονο λιβερπουλαρα ρε μουνια  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Ο ....ενας λουκακου ειναι ο νεος ντρογκμπα τυπε. Τον ειχα παρει στο manager 2009 οταν ηταν ακομα 16.
Θα φησει εποχη αυτος. Η τσελσι τον πηρε 20 μυρια πριν τον δωσει δανεικο. Δεν ειναι τοσο μαλακες.... ;)
το ξερω και εγω παιζω football manager απο το 2004....ο λουκακου ειναι παικταρας 17 τεμαχια και δεν επαιζε και βασικος ποιος οντεμβικι... η τσελσυ ομως τον δινει δανεικο και 23 μυρια για να παρει απο την γαλατα τον γιλμαζ...δεν λεω καλος παικτης ο γιλμαζ...ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΕΣ :think: :think:

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
645
Πόντοι
376
το ξερω και εγω παιζω football manager απο το 2004....ο λουκακου ειναι παικταρας 17 τεμαχια και δεν επαιζε και βασικος ποιος οντεμβικι... η τσελσυ ομως τον δινει δανεικο και 23 μυρια για να παρει απο την γαλατα τον γιλμαζ...δεν λεω καλος παικτης ο γιλμαζ...ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΕΣ :think: :think:

δεν εχω δει τον γιλμαζ τυπε. Κανα βιντεακι?  :huh:

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
645
Πόντοι
376
Ντάξει, κάπου εδώ τελειώσαμε. Όπως δεν έχω καμία όρεξη να μιλήσω με τον Χρηστίδη για τον Ολυμπιακό έτσι κι'εδώ σταματάω. Αφού είδα τον Μπάρος να συγκρίνεται με τον Σαλένκο και τον Σκιλάτσι καλύτερα να το γυρίσω στο μπάσκετ.

Απλώς να επισημάνω για την ιστορία κάτι που έγραψα και πριν έξι χρόνια εδώ: οι Έλληνες οπαδοί της Λίβερπουλ είναι ΜΑΚΡΑΝ οι χειρότεροι οπαδοί ξένης ομάδας στην Ελλάδα. Αλαζόνες, εριστικοί και αρνούμενοι να παραδεχτούν οποιαδήποτε πραγματικότητα δεν κολακεύει την ομάδα τους.
Γνώρισα και οπαδούς της Μάντσεστερ, της Ρεάλ, της Μπαρτσελόνα, της Μπάγερν, της Άρσεναλ, της Μίλαν, κλπ. Καμία σχέση. Το γιατί συμβαίνει αυτό, όποιος έχει κάποια εξήγηση είμαι πρόθυμος να την ακούσω.

Ζηταω ταπεινα συγγνωμη απο τον μπαρος, ξεκιναω αυριο το πρωι για Πραγα, να αφησω λουλουδια και ενα ταπερ με παστρουμα(δεν επιτρεπεται να κουβαλησω σουβλα για αρνι νομιζω) στο πατρικο του  :rockon:
Δευτερον κι εγω εχω διαπιστωσει οτι καμια αλλη ομαδα δεν εχει αντιμετωπιστει τοσο εχθρικα απο και καλα ουδετερους οσο η λιβερπουλ ολα αυτα τα χρονια(αν και η μπαρτσα την πλησιαζει πλεον σε επιπεδο απωθημενων που μαζευουν ολοι οι αλλοι εναντιον της τελευταια).
Τριτον ωραια να το παιζεις και καλα ουδετερος αλλα οταν καθ ολη την διαρκεια της κουβεντας, μιλας για διατησιες(γενικα και αοριστα παντα) και ευνοια, καθε αλλο παρα ουδετερος εισαι.
Αυτα.

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
η μιση ελλαδα ειναι λιβερπουλ γιατι ρε παιδια? :S

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Σοι τυπε. Απο θειο, σε πατερα κλπ κλπ
:rockon:
τυπε η λιβερπουλ του χρονου θα ειναι ακομα χειροτερη.....το σαιτ που σου εστειλα το γνωριζεις? εκει να βλεπεις εχει τα παντα... ;)

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
645
Πόντοι
376
Ήθελα να προσθέσω στα χαρακτηριστικά των Ελλήνων οπαδών της Λίβερπουλ τη μανία καταδίωξης αλλά δεν το έκανα γιατί θα με έλεγαν υπερβολικό και εμπαθή.
Σ'ευχαριστώ που το έκανες εσύ για μένα.

Και γω θα προσθετα οτι η εμμονη οφειλεται σε αδυναμια κατανοησης οτι εξω οι διαιτητες δεν λειτουργουν οπως εχουμε συνηθισει στην ελλαδα(ωστε να πεταμε παντα αναποδεικτες σποντες περι ευνοιας), αλλα με καλυψες.

michaele

Μέλος
Εγγρ.
21 Νοε 2011
Like
846
Πόντοι
96
Η Μπαρτσελονα να θυμηθουμε πως περασε την Τσελσι στον τελικο του 09 ?  :rolleyes:

Μια χαρα καθαρα την περασε.. ξεχναμε την αποβολη χωρις λογο του Abidal, ξεχναμε τον πεναλτυ του Henry στο πρωτο παιχνιδι, επειδη η Chelsea ζητουσε 5 penalties στο δευτερο παιχνιδι. Απο τα οποια το ενα, αντε βια δυο μπορουσε να δοθει..

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
645
Πόντοι
376
Ναι, εντάξει, ότι πεις. Και ο Μανιάτης άλλωστε δεν είχε πρόθεση να αποκρούσει με το χέρι.

Ναι δικε μου οπως γουσταρεις. Να μια μονο χρονια του ....τζανετατου της ευρωπης πριν τον μπενιτεθ για να αποδειχτει ποσο δικιο εχεις με τοσο ουδετερα και καθολου εμπαθη σχολια σαν αυτο που εκανες. Καληνυχτες.

To 5o δεν το βρισκω, δεν πειραζει. Νυχτες οπως και να χει.

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom