Νέα

Champions League 2016-2017 - Road to Cardiff

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Cr9
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 250
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Το παρόν θέμα δεν αφορά στο στοίχημα. Ας το σεβαστούμε.
Aν κοιτάξεις το ιστορικό μου θα δεις ότι αποφεύγω συστηματικά το off topic, παρόλο που σε δικά μου θέματα έχουν ποστάρει ένα σωρό αηδίες......
Στην τελική δεν είναι κι εντελώς εκτός θέματος το να ποστάρεις τα στοιχήματα σου σε τούτο, καθόσον αν εισακουστείς θα γλυτώσεις κουβάδες......
Κι ιδού η σούπερ ομάδα των Παρισίων στο 70ο λεπτό ακόμα στο 0-0 με την Τουλούζ (αρχική απόδοση Άσσου γύρω στο 1.20) ενώ προχθές έριχνε 4αρες.......
Αν τώρα σκοράρουν στο κατά το τέλος για να πάρουν μεγάλη απόδοση στον Άσσο, ε δεν είμαι κανένας μάγος....

να ριξω κανα ψιλο στη μαγερν να το παρει μαγκες?
Δεν έχω άποψη επί του θέματος, ποντάρω μεν νικητές διοργανώσεων αλλά σε πρωταθλήματα χωρών, στα υπόλοιπα θες κι αρκετή τύχη. Πάντως ό,τι διαλέξεις βάλε και μερικά άλλα στοιχήματα ΑΛΛΑ σε σύστημα με ζητούμενα και καλό ταμείο.

nickos99

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2010
Κριτικές
14
Like
187
Πόντοι
26
Ωραίοι αγώνες σήμερα και πολλά γκολ.

OP
OP
Cr9

Cr9

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
10
Like
408
Πόντοι
96
Νάπολι -  Ρεάλ Μαδρίτης  1 - 3
Άρσεναλ -  Μπάγερν Μονάχου 1 - 5

Ρεάλ & Μπάγερν συνεχίζουν στους 8.

Επισκέπτης
Θαρρώ ότι δικαιώνομαι που αποφεύγω να ασχολιέμαι το Europa, τι διάολο και οι δύο φιλοξενούμενοι ανατροπές; :rolleyes:
Τώρα το είδα, που ενημερώνω τη βάση δεδομένων (ασχολήθηκα με Αγγλία Τσάμπιονς => 3 στα 5 σκορ χθες).
Πάντως αν πέσει Ασπιρίνη με Ρεάλ θα δω ίσως ποντάρω τίποτις ψίχουλα, επαναλαμβάνω την πάγια απόψή μου είναι καλύτερα να ποντάρεις σε πρωταθλήματα κι όχι κύπελλα/εθνικές/μουντιάλ και φυσικά λιγότερο δημοφιλή.

jovani100

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2008
Like
187
Πόντοι
1
Θαρρώ ότι δικαιώνομαι που αποφεύγω να ασχολιέμαι το Europa, τι διάολο και οι δύο φιλοξενούμενοι ανατροπές; :rolleyes:
Τώρα το είδα, που ενημερώνω τη βάση δεδομένων (ασχολήθηκα με Αγγλία Τσάμπιονς => 3 στα 5 σκορ χθες).
Πάντως αν πέσει Ασπιρίνη με Ρεάλ θα δω ίσως ποντάρω τίποτις ψίχουλα, επαναλαμβάνω την πάγια απόψή μου είναι καλύτερα να ποντάρεις σε πρωταθλήματα κι όχι κύπελλα/εθνικές/μουντιάλ και φυσικά λιγότερο δημοφιλή.
Ποια εννοείς ασπιρίνες τύπε;Την Μπάγερν;Ασπιρίνες είναι η Μπάγερ Λεβερκούζεν και δεν το βλέπω να περνάει μετά την ξεγυρισμένη 4άρα απο την Ατλέτικο.

Επισκέπτης
Nαι τη Μονάχου γιατί είναι η κυριότερη. Ξανά ταμείο με κας αουτ, τώρα ας βγάλουν τα μάτια τους :grin: ειλικρινά και να κάτσει η δυάδα με 99 απόδοση σκασίλα μου μεγάλη μου έδινε γύρω στο 55......

Συνημμένα

• κασαουτ και στα @@ρια μας.png
    κασαουτ και στα @@ρια μας.png
    29,5 KB · Εμφανίσεις: 21

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Nαι τη Μονάχου γιατί είναι η κυριότερη. Ξανά ταμείο με κας αουτ, τώρα ας βγάλουν τα μάτια τους :grin: ειλικρινά και να κάτσει η δυάδα με 99 απόδοση σκασίλα μου μεγάλη μου έδινε γύρω στο 55......
Σωστος. Αν και ξερεις τι λενε για το κασαουτ, οτι ειναι ενας κουβας μεσα στον κουβα.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Αποδοση 31 δινει το ακριβες σκορ 6-1 τωρα. Κατι ψιλα τα εριξα.

txar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Κριτικές
3
Like
1.777
Πόντοι
496
τι ειπες τωρα :rockon: :rockon: :rockon:

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
30.884
Πόντοι
5.006
Ναι μορη Μπάρτσα μόνο εσύ 6+1 :rockon: :rockon:

gbeyyt11

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2008
Like
143
Πόντοι
16
Η μεγαλυτερη απατη ισως ολων των ετων στην Ευρωπη ακουει στο ονομα Παρι Σεν Ζερμεν, και το λεω απο την πρωτη μερα που αρχισαν να πεφτουν τα πετροδολλαρα και να νομιζει ο κοσμος οτι εγινε ομαδα. Τοσα χρονια ουτε στους 4 δεν εχει καταφερει να παει, κι αφου αποκλειστηκε και σημερα δεν θα παει ποτε. Ανυπαρκτη ομαδα με ανυπαρκτη φανελα. Η δευτερη απατη ειναι η Σιτυ, σε ελαχιστα μεγαλυτερο επιπεδο απο την Παρι.

Επισκέπτης
Είδατε τι βρώμικη πουτάνα είναι αυτή των Παρισίων, καλά με τη Ντόρτμουντ ήμουνα κάπως άτυχος που δεν πέρασε για λίγο το τελικό σκορ, αλλά η βρώμα της Γαλλίας να φάει 6 επίτηδες ώστε να μην προκριθεί.......
Τώρα το πόσο ήταν στημένο το γνωρίζουν οι ίδιοι, εγώ ευτυχώς που το ξαργύρωσα την κατάλληλη στιγμή (εναλλακτικά θα μπορούσα να ποντάρω ακριβή σκορ οποιαδήποτε στιγμή να εμφανιστουν - αλλά μικρότερες αποδόσεις). Δε με νοιάζει αρκεί που πέφτουν κοντά οι προβλέψεις και ακόμη σε τελικα σκορ τέτοιων κωλοομάδων με ενθαρρύνει.

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.124
Πόντοι
7.786
φαινοταν εγω το ειχα παιξει πρωι στον οπαπ 8.50 αποδοση   7 τερματα

Stories

Νέο!

Stories