«Άδειασε» Μουρίνιο ο Ρονάλντο!
Τους συμπαίκτες του και τον προπονητή του, αποθέωσε ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος από χτες βρίσκεται στα... ουράνια, αφού επιστρέφει σε τελικό Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ παράλληλα έσπασε το απόλυτο ρεκόρ του Μέσι στην διοργάνωση! Έτσι, ο Πορτογάλος τόνισε πως: «Επιτέλους φτάνουμε σε τελικό! Δεν ήταν εύκολο, όμως το γρήγορο τέρμα μας... έλυσε τα χέρια.
Ήξερα πως απείχα ένα γκολ από το ρεκόρ και η αλήθεια είναι πως το έψαχνα. Όλη η ομάδα μου με βοήθησε πολύ, ειδικά ο Μπέιλ με την τρομερή πάσα του! Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που τα κατάφερα, αλλά αυτό που θέλω πάνω από όλα, είναι να κατακτήσω την διοργάνωση.
Βέβαια, ο Πορτογάλος δεν παρέλειψε να αφήσει και μερικά υπονοούμενα για τον Μουρίνιο, αφού όπως είπε: «Αξίζαμε να πάμε σε έναν τελικό. Φτάσαμε 3 φορές στα ημιτελικά, αλλά δεν περάσαμε. Πατάμε στην γη, είμαστε προσγειωμένοι. Ο Αντσελότι τα έχει αλλάξει όλα φέτος, ειδικά την νοοτροπία. Παλεύουμε για την νίκη σε κάθε ματς, όποιος κι αν είναι ο αντίπαλος. πάμε για να κατακτήσουμε τον τίτλο».
Ενδιαφέρον θα έχει, πάντως, αν η Ρεάλ βρει απέναντί της την Τσέλσι του Μουρίνιο, σε μία μάχη πολύ ιδιαίτερη, για τον «Special One», για την Ρεάλ αλλά και για πολλούς από τους αστέρες της Βασίλισσας!