n.aleftantos
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 337
- Πόντοι
- 36
68 γιατρεΣύνταξη τύπε!70+ είναι νομίζω!
μεγας προπονητης 3 πασες και εισαι στην αντιπαλη περιοχη
68 γιατρεΣύνταξη τύπε!70+ είναι νομίζω!
Σύνταξη τύπε!70+ είναι νομίζω!Βλέπω να φερνουν τον χαινκες πίσω πάλι!
Πλάκα πλάκα δεν έχει χάσει ΠΟΤΕ τελικό στην ζωή του!Σε καμία διοργάνωση νομίζω!
Που είναι τώρα αυτός?Κάνει ακόμα τον προπονητή?και τον δεκαγατο γιατρε
με τον ωραιο μπρουμελ ανηπαρκτο γιατρε σ ενα ακομη μεγαλο ματς γιατρε
Ο Τσιαρτας εχει ξεκινησει δηλωση οτι θα το παρει η Ρεαλ.Μεχρι να τελειωσει το τσαμπιονς λιγκΓιατί ρε τύπε?Ο Τάκης Γκώνιας στους Καρντάσιανς είχε πει οτι θα το πάρει η Μπάγερν
ναι μηπως απο κει και περα δεν πατησε περιοχη σ ολον τον αγωνα??παλι δεν πηρες το χαπι για την πιεση γιατρε.
ηταν ο σκορερ της ΜU στην κανονικη διαρκεια του αγωνα.
Ε οχι και κανεις μην λεμε ανακριβειες.Στα 16 τέρματα έφτασε ο Κριστιάνο Ρονάλντο στο φετινό Champions League, κάτι που δεν είχε καταφέρει κανείς στο παρελθόν.
Ασταμάτητος δείχνει ο Κριστιάνο Ρονάλντο τη φετινή σεζόν και οδηγεί μόνος του την ομάδα του προς την κατάκτηση του Champions League. Πριν από το παιχνίδι με την Μπάγερν Μονάχου, ο Πορτογάλος είχε 14 τέρματα και είχε ισοφαρίσει το ρεκόρ του Μέσι σε μία χρονιά.
Ωστόσο, στη ρεβάνς με την Μπάγερν Μονάχου, πέτυχε ακόμα δύο για να κάνει το απόλυτο ρεκόρ και να φτάσει τα 16 σε μία σεζόν, κάτι που είχε καταφέρει κανείς στο παρελθόν.
Με τον τίτλο του πρώτου σκόρερ, η Πορτογαλία είναι η χώρα με τα περισσότερα βραβεία κορυφαίων σκόρερ στην ιστορία του Champions League, καθώς αυτό συμβαίνει για ένατη φορά, ξεπερνώντας τη Δυτική Γερμανία που είχε οκτώ.
Από την πλευρά του ο Πορτογάλος διεθνής αναδεικνύεται για τρίτη χρονιά κορυφαίος σκόρερ του θεσμού, πιάνοντας τους Ρουν φαν Νίστελροϊ, Φέρεντς Πούσκας, Εουσέμπιο και Ζαν Πιέρ Παπέν
Ωπ ναι, σωστά...το ξέχασα τελείωςΤον φετινο τελικο του Ευρωπαικου Supercup θυμαμαι...
παραδινομαι,βγαλ'το Δουρο στο τηλεφωνο.ναι μηπως απο κει και περα δεν πατησε περιοχη σ ολον τον αγωνα??
σιγα ρε μην ασχοληθει ο δασκαλος με τιτλο χωρις αντικρισμα γελα ο κοσμοςΩπ ναι, σωστά...το ξέχασα τελείως
Μα αυτός δεν είχε πάρει και ένα με την Ρεάλ?Το '98 νομίζω?68 γιατρε
μεγας προπονητης 3 πασες και εισαι στην αντιπαλη περιοχη
Ο Τσιαρτας εχει ξεκινησει δηλωση οτι θα το παρει η Ρεαλ.Μεχρι να τελειωσει το τσαμπιονς λιγκ
θα την εχει ολοκληρωσει.
καταρ καπου τον ειχα αφησει τελευταια πολλα φραγκα και 5 πακετα τσιγαρα τη μερα γιατρε ο σκυλοςΠου είναι τώρα αυτός?Κάνει ακόμα τον προπονητή?
θα το κανω και υπογραφη οταν αρχισει το μουντιαλ γιατρε και θα εχουμε κοντρες γερεςπαραδινομαι,βγαλ'το Δουρο στο τηλεφωνο.
Ο δάσκαλος είναι κυνηγός τίτλων...ένας Ιντιάνα Τζόους του ποδοσφαίρουσιγα ρε μην ασχοληθει ο δασκαλος με τιτλο χωρις αντικρισμα γελα ο κοσμος
συν οτι ηταν στην αρχη
ναι με σουκερ μεσα και τον τελευταιο μεγαλο παικτη τον σερβων τον μιγιτοβιτς(γιατι μετα κατι σαπακια βγαζων και αυτοι,εσβησαν σαν σχολη)Μα αυτός δεν είχε πάρει και ένα με την Ρεάλ?Το '98 νομίζω?
και βγηκε ο ασχετος ο γκωνιας και εκραξε εκει το δασκαλο
μια μετριοτητα ως παικτης που επαιξε στον οσφπ γιατι το επαιζε οσφπΈκραξε και τον Αλέφαντο ο οποίος είχε πει οτι κάποτε του είχε ζητήσει να γυρίζει και να μαρκάρει!Και ο Cristiano Gonia αρνήθηκε γιατί δεν έπαιζε ποδόσφαιρο, έπαιζε μπάλα!