LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.278
- Πόντοι
- 8.645
Δε σ' αρέσει η ελληνική περιγραφή;
Σε εμένα πρώτα...2.03 είμαι και 115 κιλά, δεν θα φάω πολύ!
Α ναι ρε!Απλά δεν βλέπω τηλεόραση!Δε σ' αρέσει η ελληνική περιγραφή;
συμφωνω σε ολα2 ερωτησεις..
1)πως το βλεπετε? εγω θεωρω την Ατλετικο καλυτερη αλλα ο Μουρινιο ειναι τεραστιος...παιρνει αποτελεσματα απο καλυτερες ομαδες απο τη δικη του..
2)τη Ρεαλ ποιος την συμφερει να περασει? εγω νομιχω η Ατλετικο θα τη ζορισει περισσοτερο...επειδη ειναι πιο δυνατη κ αθλητικη...
51 νούμερο είναι ευκολάκι...σε μαγαζί για ντράγκ κουινς!
Στο soho ντύνεσαι καλή μου??
Σ είχα για πιο γεμάτο και γεροδεμένο, αλλά εσύ μου βγήκες πετίτΣτον σταθμό του King's Cross έχει πάρει ένα το μάτι μου...Φλαμίνγκο λέγεται νομίζω!
εχει μπερδευτεί με τον Tim Cahill που παίζει στους New York Red BullsΠήγαν να συγκρουστούν ο σβάρτσερ με τον κέιχιλ και λέει οι δύο αυστραλοί
Ολλανδέ για ξαναδώσε το λινκ
Αν βγει μπροστά η Τσέλσι με φούρια να σκοράρει όπως η Μπάγερν θα φάει άλλα 2 το λιγότερο. Σιγά σιγά, με ηρεμία και αν βρει κάποια ευκαιρία έχει καλώς..Πουτάνα το ματς. Βάζει η Τσέλσι (με τον ΤΟΡΡΕΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ!!! ) γκολ και εκεί που λες ότι τώρα άντε να βάλει γκολ η Ατλέτικο μετά από 5 λεπτά έρχεται τ 1-1. Να πω την αλήθεια μου θέλω να δω ΤΩΡΑ τον Μουρίνιο τι θα κάνει από τη στιγμή που ο Σιμεόνε ειναι της ίδιας φιλοσοφίας (ο σκοπός αγιάζει τα μεσα)
Θα το'δε όνειρο...τί να σου πώ? ΄Μουρίνιο είναι ότι θέλει κάνειΡε τύπε, τον Αζπιλικουέτα τι ακριβώς τον έχει βάλει να κάνει?
Ρε τύπε, τον Αζπιλικουέτα τι ακριβώς τον έχει βάλει να κάνει?Πουτάνα το ματς. Βάζει η Τσέλσι (με τον ΤΟΡΡΕΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ!!! ) γκολ και εκεί που λες ότι τώρα άντε να βάλει γκολ η Ατλέτικο μετά από 5 λεπτά έρχεται τ 1-1. Να πω την αλήθεια μου θέλω να δω ΤΩΡΑ τον Μουρίνιο τι θα κάνει από τη στιγμή που ο Σιμεόνε ειναι της ίδιας φιλοσοφίας (ο σκοπός αγιάζει τα μεσα)