PeterAndrews
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2012
- Κριτικές
- 2
- Like
- 13
- Πόντοι
- 16
Χάλια αγώνας το Αρσεναλ-Ντορτμουντ.Η Αρσεναλ φαινόταν να βολεύεται με το Χ, δεν της βγήκε.
Εμένα μου είπαν ότι γαμήθηκε στις ευκαιρίες...
Μπα δεν μπορείς να το πεις αυτό.
Όπως θυμάσαι από πέρυσι η Ντόρτμουντ πιέζει σε όλο το γήπεδο και είχε κλείσει καλά τους χώρους, ότι έκανε η Άρσεναλ το έκανε από τα άκρα αλλά χωρίς να είναι ιδιαίτερα απειλητική.
Στο δεύτερο μόνο όταν μπήκε ο Καθόρλα έκανε κάτι - ο ισπανός είχε και δοκάρι - αλλά σε μια αντεπίθεση (σαν τις γνωστές περσινές) ο Λεβαντόφκσι έβαλε τέλος.
ο Σαμαράς ξέρει μπάλα,απλά χρειάζεται ανοιχτό γήπεδο για να παίξει!Τον έχεις για καλύτερο του Κλόζε κ του Καρντόσο;;;
Μετανοείτε...
Δεν μπορούμε να κάνουνε σοβαρή συζήτηση όταν μου λες ότι ο Σαμαράς θέλει γήπεδο για να ξεδιπλώσει το ταλέντο του...ο Σαμαράς ξέρει μπάλα,απλά χρειάζεται ανοιχτό γήπεδο για να παίξει!
το έχει το παλικάρι!
μην τον υποτιμάς!
μην κοιτάς εδω στην Ελλαδα που η Εθνική παίζει κλειστα και δεν τον βολευει ο τρόπος παιχνιδιού!
στην Ισπανία ιδίως που οι ποδοσφαιριστές έχουν χώρους θα προσαρμοστεί μια χαρά!
.
Αυτός κ μόνος του να μπει στο γήπεδο θα αγανακτήσει να βάλει γκολ...
Μπάλα ξέρει,αλλά είναι τόσο αργός που αναιρεί κ αυτό το προσόν...
Ακόμα και έτσι, αυτό το καριολίκι της Ουέφα πρέπει να σταματήσει....συμπαθούν την Μπάρτσα αρκετά με αποτέλεσμα να χαλάει η εικόνα της....προσωπικά δεν την συμπαθώ ιδιαίτερα...σώνει και καλά να νικήσει, σώνει και καλά να βγει ο Μέσσι πρώτος σκόρερ παντού....εδωσε ενα πεναλτι αβαβα και?θα κερδουσε η μιλαν με αυτα τα λιμα που εχει
παντως και η μπαρτσα πισω ειναι να την κλαινε οι ρεγκες χαλια μαυρα ουτε τους 8 περναει με τετοια αμυνα
Ο Ρονάλντο είναι καλύτερος απ' το Χόμπιτ!ελα τωρα ρε γιατρε μην ασχολειστε τωρα με τα ανουσια
εννοειτε οτι η μεγαλη ομαδα και ο μεγαλος παικτης θα παρει και τα σφηριγματα ειναι νομος του ποδοσφαιρου αυτος
αλλο το ενα αλλο το αλλο
Ο Ρονάλντο είναι καλύτερος απ' το Χόμπιτ!
Βρε άμα τον φυσήξει θα πέσει κάτω σου λέω....Όχι βέβαια