LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.278
- Πόντοι
- 8.645
Βρε άμα τον φυσήξει θα πέσει κάτω σου λέω....
Γιατί βρωμάει η ανάσα του;
Βρε άμα τον φυσήξει θα πέσει κάτω σου λέω....
Βρε μάθε μπαλίτσα τώρα στον άρχοντα....στα λέω καλά???Μάθε μπαλίτσα!!!Γιατί βρωμάει η ανάσα του;
Η πλάκα είναι ότι αυτή η μορφή που έκανε την περιγραφή στη ΔΝΤ είδε πεντακάθαρο μπέναλτυ και το επανέλαβε και 3-4 φορές!Ακόμα και έτσι, αυτό το καριολίκι της Ουέφα πρέπει να σταματήσει....συμπαθούν την Μπάρτσα αρκετά με αποτέλεσμα να χαλάει η εικόνα της....προσωπικά δεν την συμπαθώ ιδιαίτερα...σώνει και καλά να νικήσει, σώνει και καλά να βγει ο Μέσσι πρώτος σκόρερ παντού....
Ο Ρονάλντο είναι καλύτερος απ' το Χόμπιτ!
Πες τα γιατρέ μου...ελα τωρα ρε γιατρε μην ασχολειστε τωρα με τα ανουσια
εννοειτε οτι η μεγαλη ομαδα και ο μεγαλος παικτης θα παρει και τα σφηριγματα ειναι νομος του ποδοσφαιρου αυτος
Τι σκατά έχουνε πάθει κ δεν κόβουν ούτε με βαλέ;;;εδωσε ενα πεναλτι αβαβα και?θα κερδουσε η μιλαν με αυτα τα λιμα που εχει
παντως και η μπαρτσα πισω ειναι να την κλαινε οι ρεγκες χαλια μαυρα ουτε τους 8 περναει με τετοια αμυνα
Συμφωνώ...Αυτός ο Νειμάρ νομίζω θα εξελιχθεί σε τρομερό παίκτη...Πέρασε 4 αμυντικούς σαν σταματημένους,όποιος είδε κατάλαβε
Ακόμα και έτσι, αυτό το καριολίκι της Ουέφα πρέπει να σταματήσει....συμπαθούν την Μπάρτσα αρκετά με αποτέλεσμα να χαλάει η εικόνα της....προσωπικά δεν την συμπαθώ ιδιαίτερα...σώνει και καλά να νικήσει, σώνει και καλά να βγει ο Μέσσι πρώτος σκόρερ παντού....
Τσελσι, Ατλέτικο, Μαν Γιου σας ψιλοβολευουν
Παίζει ρόλο και σε τι κατάσταση θα είναι αυτοι οι 3 οταν γίνουν τα παιχνίδια ;)
Τσέλσι, Γιουνάιτεντ θα συμφωνήσω....έχουν τα πάνω τους και τα κάτω τους οπότε υπάρχει μία παραπάνω πιθανότητα να έχει ελπίδα ο Ολυμπιακός....Αθλέτικο δεν νομίζω....εδώ την Ρεάλ νίκησε και είναι πιο πάνω στην βαθμολογία....και απ' οτι βλέπω παρουσιάζει καλύτερη εικόνα και από την Μπαρτσελόνα (όταν λείπει ο Μέσσι)Τσελσι, Ατλέτικο, Μαν Γιου σας ψιλοβολευουν
Παίζει ρόλο και σε τι κατάσταση θα είναι αυτοι οι 3 οταν γίνουν τα παιχνίδια ;)
Τσέλσι, Γιουνάιτεντ θα συμφωνήσω....έχουν τα πάνω τους και τα κάτω τους οπότε υπάρχει μία παραπάνω πιθανότητα να έχει ελπίδα ο Ολυμπιακός....Αθλέτικο δεν νομίζω....εδώ την Ρεάλ νίκησε και είναι πιο πάνω στην βαθμολογία....και απ' οτι βλέπω παρουσιάζει καλύτερη εικόνα και από την Μπαρτσελόνα (όταν λείπει ο Μέσσι)