Επισκέπτης
και εγω για το ιδιο ελπιζω αλλα δεν το βλεπω :SΕγώ δεν είμαι ολυμπιακός, αλλά μακάρι μπας και πάρουμε κανα βαθμό στην Ευρώπη και συνεχίζουμε να βγάζουμε έστω μια ομάδα απ' ευθείας....
και εγω για το ιδιο ελπιζω αλλα δεν το βλεπω :SΕγώ δεν είμαι ολυμπιακός, αλλά μακάρι μπας και πάρουμε κανα βαθμό στην Ευρώπη και συνεχίζουμε να βγάζουμε έστω μια ομάδα απ' ευθείας....
η αντερλεχτ ειναι καλυτερη ομαδα απο τον ολυμπιακοκαι εγω για το ιδιο ελπιζω αλλα δεν το βλεπω :S
και εγω για το ιδιο ελπιζω αλλα δεν το βλεπω :S
ναι να σπαγαμε πλακαΈπρεπε να περάσει και ο ΠΑΟΚ, αλλά που....
ναι να σπαγαμε πλακα
ειδαμε και τον παοκ ποσες νικες εφερε στα προκριματικα με μεταλιστ κ σαλκε και οτι επρεπε να περασει ομιλους τσου λου,αμα δεν ειχαν αποκλεισει την μεταλιστ ουτε ομιλους γιουροπα δεν θα περναγεΕ ναι...να βλέπαμε καμιά καλή ντουντούκα....να έπαιζε με καμιά Ρεάλ, με καμιά Μπάγερν....
Έτυχε και ο ΟΣΦΠ σε "εύκολο" όμιλο, αντί να τύχει με κανένα μεγαθήριο....
ειδαμε και τον παοκ ποσες νικες εφερε στα προκριματικα με μεταλιστ κ σαλκε και οτι επρεπε να περασει ομιλους τσου λου,αμα δεν ειχαν αποκλεισει την μεταλιστ ουτε ομιλους γιουροπα δεν θα περναγε
δυσκολος ομιλος λογω αντερλεχτ αμα μας τυχαινε μια εκ των πλιζεν,αουστρια,στεαουα,κοπενχαγη,σελτικ θα ηταν καλυτερος
τυπε η παρι ειναι επιπεδου πρωτου γκρουπ η μπενφικα όντως η πιο ευκολη απο πρωτο και η αντερλεχτ η τριτη πιο δυσκολη απο το τεταρτο γκρουπ μετα την ναπολι και την σοσιεδαδ αμα παιζαμε με καμια αουστρια η καμια πλιζεν στεαουα κοπενχαγη θα σου ελεγα οτι εχουμε καπαρωσει την τεταρτη θεση τωρα ειναι δυσκολατον πρωτο πιο ευκολο
εναν μετριο ως καλο δευτερο
και εναν μετριο τεταρτο
καλη κληρωση
η τεταρτη ειναι καπαρωμενητυπε η παρι ειναι επιπεδου πρωτου γκρουπ η μπενφικα όντως η πιο ευκολη απο πρωτο και η αντερλεχτ η τριτη πιο δυσκολη απο το τεταρτο γκρουπ μετα την ναπολι και την σοσιεδαδ αμα παιζαμε με καμια αουστρια η καμια πλιζεν στεαουα κοπενχαγη θα σου ελεγα οτι εχουμε καπαρωσει την τεταρτη θεση τωρα ειναι δυσκολα
δυσκολαη τεταρτη ειναι καπαρωμενη
παμε για την τριτη δυνατα
πουτσα το προγραμμαΑναλυτικά το πρόγραμμα του Oλυμπιακού:
17 Σεπτεμβρίου Ολυμπιακός - Παρί Σεν-Ζερμέν
2 Οκτωβρίου Άντερλεχτ - Ολυμπιακός
23 Οκτωβρίου Μπενφίκα - Ολυμπιακός
5 Νοεμβρίου Ολυμπιακός - Μπενφίκα
27 Νοεμβρίου Παρί Σεν-Ζερμέν - Ολυμπιακός
10 Δεκεμβρίου Ολυμπιακός - Άντερλεχτ
αντε να δουμε και φετοςπουτσα το προγραμμα
ρε μηπως εισαι ο Σωτηρακοπουλος;Για την Πόλη ετοιμάζεσαι τύπε?