DON GIOVANNI
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2011
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
Έβγαλε Μάντζουκιτς και έβαλε Μαρτίνεζ...ξέρει οτι έχασε, δεν θέλει να ρεζιλευτεί ο Πεπ....
Κάτσε τώρα θα βάλει τον Ριμπερί τερματοφύλακα και τον Λαμ εξτρέμ....
Κάτσε τώρα θα βάλει τον Ριμπερί τερματοφύλακα και τον Λαμ εξτρέμ....Πέρυσι που τον έβαζε διδυμάκι στο κέντρο μαζί με σβαινι ο χαινκες ήταν χαζός νομίζει, ήθελε πρωτοπορίες, ας τα λουστεί τώρα
12χρ ήμουν τότε τύπε!Πλακα πλακα 12 χρονια ειχε να παει τελικο η ρεαλ
απο το 2002
σχολειο πηγαινα ακομα τοτε
μια γκολαρα ο ζινταν πρεπει να ειχε βαλει
το συστημα τακα τακα τακ δε ποιανει φενεται πασουλες παιζουνεΤο απίστευτο είναι πως η Μπάγερν έχει 63% κατοχή έναντι 37% της Ρεάλ! !!
8 είχε.. αλλά είχα παίξει και πρόκριση Ρεάλ και γκολ από Ρονάλντο2 ημ/τελ το παιξες ε, ποσο είχε κανα 6αρι; Ωραίος
Αυτή η εμμονή με την κατοχήΤο απίστευτο είναι πως η Μπάγερν έχει 63% κατοχή έναντι 37% της Ρεάλ! !!
Πλακα πλακα 12 χρονια ειχε να παει τελικο η ρεαλ
απο το 2002
σχολειο πηγαινα ακομα τοτε
μια γκολαρα ο ζινταν πρεπει να ειχε βαλει
εσενα ακουσα και εριξα μια 50αρα8 είχε.. αλλά είχα παίξει και πρόκριση Ρεάλ και γκολ από Ρονάλντο
Καλοφάγωτα ρε μεγάλε!8 είχε.. αλλά είχα παίξει και πρόκριση Ρεάλ και γκολ από Ρονάλντο
ευχαριστώ..και στα δικά σου!!Καλοφάγωτα ρε μεγάλε!
και να έχανα δε θα το μετάνιωνα. 4,65 έδινε νομίζω το διπλό της Ρεάλ στον ΟΠΑΠ. Είναι δυνατόν?? Τί είναι η Ρεάλ? Η ομάδα της γειτονιάς?εσενα ακουσα και εριξα μια 50αρα
και να έχανα δε θα το μετάνιωνα. 4,65 έδινε νομίζω το διπλό της Ρεάλ στον ΟΠΑΠ. Είναι δυνατόν?? Τί είναι η Ρεάλ? Η ομάδα της γειτονιάς?
Η Μπάγερν έχασε πιο γρήγορα απ' τον ΠΑΟΚ τύπε....και να έχανα δε θα το μετάνιωνα. 4,65 έδινε νομίζω το διπλό της Ρεάλ στον ΟΠΑΠ. Είναι δυνατόν?? Τί είναι η Ρεάλ? Η ομάδα της γειτονιάς?
Ο Ολυμπιακός με Σαμαρη - Μανωλά και σια θα άντεχε περισσότερο!Η Μπάγερν έχασε πιο γρήγορα απ' τον ΠΑΟΚ τύπε....