kosnik26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2009
- Like
- 20
- Πόντοι
- 366
Όχι, δεν το έχω δει....έχεις κάποιο link?Ή αν θες εξήγησέ μου!
Όχι, δεν το έχω δει....έχεις κάποιο link?Ή αν θες εξήγησέ μου!
Πες τα ρε φιλε γιατι εχουμε μαθει να τα ισοπεδωνουμε ολα.
Δεν ηταν του κλωτσου και του μπατσου που ειχε τερματισει τριτη πισω κι απο τη Βιγιαρεαλ?
Αν ισχυουν ετσι οπως τα λες και παιζουν τοσο γερο ρολο παντως επι σειρα ετων, ο Κροιφ ειναι ενας απο αυτους. Πλεον ομως τα εχει σπασει με τη διοικηση. Δεν πιστευω ομως πως εχουν τοσο ισχυρη επιρροη.
Τι παπάρας είσαι!
Και μόνο που φαντάζομαι στον τελικό το Μουρίνιο απέναντι σε Κασίγιας και σία..0-4 Ρονάλντο στα 16 γκολ
φυσικα και ηταν τριτη πισω απο την βιγιαρεαλ.
θυμασαι το ροστερ της βιγιαρεαλ τοτε?θυμασαι τι ειχε κανει?
ναι πλεον ο κροιφ δεν εχει την επιρροή που ειχε.αλλα με μια του δηλωση ριχνει την διοικηση.και οπως ειδες αυτο παει να γινει.
Το ιδιο γινεται και στην μπαγερν με τον ρουμενιγκε και τον μπεκενμπαουερ.
Θα βγούνε μαχαίρια τύπε!!!!!!Και μόνο που φαντάζομαι στον τελικό το Μουρίνιο απέναντι σε Κασίγιας και σία..
Τι εννοείες "αυτό πάει να γίνει"?φυσικα και ηταν τριτη πισω απο την βιγιαρεαλ.
θυμασαι το ροστερ της βιγιαρεαλ τοτε?θυμασαι τι ειχε κανει?
ναι πλεον ο κροιφ δεν εχει την επιρροή που ειχε.αλλα με μια του δηλωση ριχνει την διοικηση.και οπως ειδες αυτο παει να γινει.
Το ιδιο γινεται και στην μπαγερν με τον ρουμενιγκε και τον μπεκενμπαουερ.
Ευτυχώς που είχε μόνο 36% κατοχή η Ρεάλ..Αλλιώς δε θα γλίτωνε την 7αρα η Μπάγερν
Bodos;
Ευτυχώς που είχε μόνο 36% κατοχή η Ρεάλ..Αλλιώς δε θα γλίτωνε την 7αρα η Μπάγερν
το παρατησα στο ημιχρονο πηγα εφαγα ψωμι-γυρο-τυροσαλαταΘέλω Hitman και Αλέφα να σχολιάσουν το παιχνίδι!
ετσι εκει που περιμενεις τιτανομαχιες τελικα...το παρατησα στο ημιχρονο πηγα εφαγα ψωμι-γυρο-τυροσαλατα
ματς ειναι τωρα αυτα ρε γιατρε??
ειπαμε το ποδοσφαιρο και ειδικα σε τετοιο επιπεδο ειναι μαχες. οχι 0-3 στο 35 χωρις φαση η μπαγερν
Αν αύριο περάσει ο Μουρίνιο (που θα σκυλιάσει για να αντιμετωπίσει στην Ρεάλ) θα βγουν πιστόλια και μαχαίρια στον τελικό και θα πάρουν φωτιά οι συνεντεύξεις τύπου!το παρατησα στο ημιχρονο πηγα εφαγα ψωμι-γυρο-τυροσαλατα
ματς ειναι τωρα αυτα ρε γιατρε??
ειπαμε το ποδοσφαιρο και ειδικα σε τετοιο επιπεδο ειναι μαχες. οχι 0-3 στο 35 χωρις φαση η μπαγερν