Ολλανδός
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2012
- Like
- 9
- Πόντοι
- 66
Έβριζαν τον Κάιζερ....Συγχαρητήρια στον Πεπ που κατόρθωσε να καταστρέψει την ομάδα (και σ'αυτούς που ενστερνίστηκαν το "οραμα¨του)..
Έβριζαν τον Κάιζερ....Συγχαρητήρια στον Πεπ που κατόρθωσε να καταστρέψει την ομάδα (και σ'αυτούς που ενστερνίστηκαν το "οραμα¨του)..
δε ξέρω ποιός αποφάσισε για Πεπ..ούτε είμαι από εκείνους που λέω για συνεχόμενο Τσ. Λιγκ. Αυτά δεν τα έχουν κάνει ομαδάρες! Η εικόνα όμως της Μπάγερν στο δευτερο μισό της σεζόν είναι ντροπιαστική! Απλά κρύφτηκε λόγω των εύκολων κληρώσεων. Εδώ ο Ολυμπιακός κόντεψε να αποκλείσει τη Μάντσεστερ.Και παρ'οτι φίλος της Μπάγερν στο στοιχημα το'παιξα 2/2.Έβριζαν τον Κάιζερ....
κανενα λινκ περιποιημενο εχουμε?
Ο πίπης νομίζω κάτι έλεγε....HAMA MADRID! ΠΑΜΕ ΝΑ ΤΟ ΣΗΚΩΣΟΥΜΕ...
την καθαρισαμε στο χαλαρο τη μεγαλη Μπαγερν...
ηθελα να ξερω αυτος που πριν 6 μερες μας ελεγε οτι η Ρεαλ θα φαει 4...εδω μεσα που ειναι.....
Ορίστε μεγάλε...κανενα λινκ περιποιημενο εχουμε?
σαφώς..αυτό όμως δε σημαίνει ότι δεν πρέπει να κατεβαίνεις στο γήπεδο να παίξεις.Είναι σχεδόν αδύνατο μια ομάδα να πάρει το τσου λου 2 φορές σερί!
Δεν την πιστεύω την Μπάγερν....δεν έχει κάνει ούτε ΜΙΑ ευκαιρία μέχρι τώρα....και η Ρεάλ με 2 στημένα έχει πετύχει 2 γκολ....που να αρχίσουν και τις αντεπιθέσεις τι έχει να γίνει....δε ξέρω ποιός αποφάσισε για Πεπ..ούτε είμαι από εκείνους που λέω για συνεχόμενο Τσ. Λιγκ. Αυτά δεν τα έχουν κάνει ομαδάρες! Η εικόνα όμως της Μπάγερν στο δευτερο μισό της σεζόν είναι ντροπιαστική! Απλά κρύφτηκε λόγω των εύκολων κληρώσεων. Εδώ ο Ολυμπιακός κόντεψε να αποκλείσει τη Μάντσεστερ.Και παρ'οτι φίλος της Μπάγερν στο στοιχημα το'παιξα 2/2.
Η Ρεάλ φέτος μπορεί να σταματηθεί μόνο με άμυνα του Δασκάλου..Δεν την πιστεύω την Μπάγερν....δεν έχει κάνει ούτε ΜΙΑ ευκαιρία μέχρι τώρα....και η Ρεάλ με 2 στημένα έχει πετύχει 2 γκολ....που να αρχίσουν και τις αντεπιθέσεις τι έχει να γίνει....
πεστα μεγαλε και εχω παιξει κατακτηση 40 ευρω απο τον Γεναρη Τσελσι με 13 αποδοσηΗ Ρεάλ φέτος μπορεί να σταματηθεί μόνο με άμυνα του Δασκάλου..
Και εσύ στο κλαμπ των Μουρινιακών????Ιδρυτικό μέλος ο Μέγας Αλέφαντος, πρόεδρος ο Χίτμαν και εκπρόσωπος τύπου εγώΗ Ρεάλ φέτος μπορεί να σταματηθεί μόνο με άμυνα του Δασκάλου..
έκανε και το ρεκόρ!0-3 Ρονάλντο....
πουστηδες οι ναζι καλα να παθουν..0-3 Ρονάλντο....