You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Champions League 2013-2014
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Cr9
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 35K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
n.aleftantos
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 339
- Πόντοι
- 36
αυτος ο προπονητης της σαλκε ρε γιατρε πες μου τωρα ειλικρινα να πουμε,ποσα λεφτα παιρνει?Παίζει το Γαλατα-Τσέλσι στην δημόσια, να ξέρετε!
Ολλανδός
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2012
- Like
- 9
- Πόντοι
- 66
Αλέφα μου, τι θες να κάνει το παλικάρι?Υπάρχουν λύσεις νομίζεις?Η Ρεάλ εξαπλώθηκε σαν πανούκλα στο γήπεδο, το κατάπιε τετραγωνικό-τετραγωνικό!αυτος ο προπονητης της σαλκε ρε γιατρε πες μου τωρα ειλικρινα να πουμε,ποσα λεφτα παιρνει?
Αλέφα μου, τι θες να κάνει το παλικάρι?Υπάρχουν λύσεις νομίζεις?Η Ρεάλ εξαπλώθηκε σαν πανούκλα στο γήπεδο, το κατάπιε τετραγωνικό-τετραγωνικό!
Ξεχύνονταν στην επίθεση σαν εμετός....
n.aleftantos
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 339
- Πόντοι
- 36
ελα ρε τωρα ηταν στον παγκο 90 λεπτα και κοιμοταν,τον ξυπνησαν οταν τελειωσε ο αγωναςΑλέφα μου, τι θες να κάνει το παλικάρι?Υπάρχουν λύσεις νομίζεις?Η Ρεάλ εξαπλώθηκε σαν πανούκλα στο γήπεδο, το κατάπιε τετραγωνικό-τετραγωνικό!
ωραια εχει καλυτερη ομαδα η ρεαλ και καλυτερους παιχτες δεκτο
αλλα εσυ τι κανεις εστω για μην φας 6
στηνεις την ομαδα με 40 μετρα αποσταση η μια γραμμη με την αλλη με 4-4-2 και λες και παιζεις με τη μοναχο 1860, πας καλα ρε ανθρωπε του θεου στα δυχτια μπηκαν οι αλλοι
σφυξε τις γραμμες βαλε 3 χαφ ή παιξε με 3 σεντερ μπακ
δλδ πως την προετοιμασες την ομαδα σου ολοι την εβδομαδα?
master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 40
- Πόντοι
- 366
Δηλαδη ο Μογιες τι να πει ρε τυπε;Επρεπε εκει που πεταγε πισω για το Μαντσεστερ να ανοιξει την πορτα του αεροπλανου και να πεσει μονος του.Χωρις αλεξιπτωτο.ελα ρε τωρα ηταν στον παγκο 90 λεπτα και κοιμοταν,τον ξυπνησαν οταν τελειωσε ο αγωνας
στηνεις την ομαδα με 40 μετρα αποσταση η μια γραμμη με την αλλη με 4-4-2 και λες και παιζεις με τη μοναχο 1860, πας καλα ρε ανθρωπε του θεου στα δυχτια μπηκαν οι αλλοι
Ολλανδός
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2012
- Like
- 9
- Πόντοι
- 66
Ο Μανόλο δεν το έλεγε αυτό?Ξεχύνονταν στην επίθεση σαν εμετός....
Εμένα μου άρεσε το στήσιμο της Σάλκε....ελα ρε τωρα ηταν στον παγκο 90 λεπτα και κοιμοταν,τον ξυπνησαν οταν τελειωσε ο αγωνας
επειδή επέτρεψε στην Ρεάλ να προσφέρει θέαμα!
Ο Μανόλο δεν το έλεγε αυτό?
Ο Μανώλο το έλεγε
Ολλανδός
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2012
- Like
- 9
- Πόντοι
- 66
Φίλε μου απ' οτι βλέπω στο Γαλατα-Τσέλσι, η διαιτησία δεν είναι πολύ καλή....ο διαιτητής διακόπτει το παιχνίδι, δεν δίνει πλεονεκτήματα κτλ....χαλάει όλη η εικόνα....Ο Μανώλο το έλεγε
n.aleftantos
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 339
- Πόντοι
- 36
δεν ειναι η ομαδα σου για αυτο δεν σε νοιαζει,αν ηταν ομως τα ιδια θα ελεγες?Ο Μανόλο δεν το έλεγε αυτό? Εμένα μου άρεσε το στήσιμο της Σάλκε....
επειδή επέτρεψε στην Ρεάλ να προσφέρει θέαμα!
n.aleftantos
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 339
- Πόντοι
- 36
τα ειπε ο δασκαλος για το μπογιες γιατρεΔηλαδη ο Μογιες τι να πει ρε τυπε;Επρεπε εκει που πεταγε πισω για το Μαντσεστερ να ανοιξει την πορτα του αεροπλανου και να πεσει μονος του.Χωρις αλεξιπτωτο.
αυτον τον υπεδειξε ο παππους για τους δειξει οτι ειναι αναντικαταστατος
Φίλε μου απ' οτι βλέπω στο Γαλατα-Τσέλσι, η διαιτησία δεν είναι πολύ καλή....ο διαιτητής διακόπτει το παιχνίδι, δεν δίνει πλεονεκτήματα κτλ....χαλάει όλη η εικόνα....
Κουραστικός. Απορώ με τον μυρουδιά που έχουν στον πάγκο οι Τούρκοι ρε φίλε, πρέπει να είναι απ' τα πιο ακριβά παλτά στον κόσμο.
Ολλανδός
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2012
- Like
- 9
- Πόντοι
- 66
Αυτά να μην έλεγε ο Αλέφαςτα ειπε ο δασκαλος για το μπογιες γιατρε
αυτον τον υπεδειξε ο παππους για τους δειξει οτι ειναι αναντικαταστατος
Ολλανδός
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2012
- Like
- 9
- Πόντοι
- 66
Είναι δυνατό παιχνίδι...σα να βλέπω Πρέμιερ....Κουραστικός. Απορώ με τον μυρουδιά που έχουν στον πάγκο οι Τούρκοι ρε φίλε, πρέπει να είναι απ' τα πιο ακριβά παλτά στον κόσμο.
Τα λέγαμε και στο άλλο thread για τον Μαντσίνι....κρίμα που δεν τον έδειρε ο Μπαλοτέλι όταν ήταν στην Σίτυ....
Ολλανδός
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2012
- Like
- 9
- Πόντοι
- 66
Α καλά!Όνομα δεν σταυρώνει ο δάσκαλος!Το τσάπιο λικ αποκτά άλλο κύρος με τον Αλέφα να σχολιάζει!για αυτα και για τα σαρδαμ στα ονοματα των παιχτων λατρεψαμε τον δασκαλο γιατρε
n.aleftantos
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 339
- Πόντοι
- 36
για αυτα και για τα σαρδαμ στα ονοματα των παιχτων λατρεψαμε τον δασκαλο γιατρεΑυτά να μην έλεγε ο Αλέφας
Ολλανδός
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2012
- Like
- 9
- Πόντοι
- 66
Αυτό με τον Δούρο το έχω ξανακούσει....ποιος είναι ο Δούρος και τι του έκανε?
ζουσα για τη μερα που θα εβλεπα το δασκαλο σε συνεντευξη τυπου πριν τον αγωνα η και μετα στο τσουλου
αλλα δυστυχως ο δουρος τον κατεστρεψε :S
n.aleftantos
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 339
- Πόντοι
- 36
Α καλά!Όνομα δεν σταυρώνει ο δάσκαλος!Το τσάπιο λικ αποκτά άλλο κύρος με τον Αλέφα να σχολιάζει!
ζουσα για τη μερα που θα εβλεπα το δασκαλο σε συνεντευξη τυπου πριν τον αγωνα η και μετα στο τσουλου
αλλα δυστυχως ο δουρος τον κατεστρεψε :S
n.aleftantos
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 339
- Πόντοι
- 36
θα στα πω αλλη φορα παω για υπνοΑυτό με τον Δούρο το έχω ξανακούσει....ποιος είναι ο Δούρος και τι του έκανε?
δες τα βιντεακια στο youtube απο το ματς παο-οσφπ το 2004 νομιζω με τον δασκαλο προπονητη στον οσφπ και την συνεντευξη στην ελλη σταη και θα καταλαβεις
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 250
- Εμφανίσεις
- 12K
- Απαντήσεις
- 564
- Εμφανίσεις
- 19K
- Απαντήσεις
- 307
- Εμφανίσεις