Μήπως θα παίξουν και πρωταθληματάκια στην γειτονιά με μονότερμα?Θα επιτρέπεται το ντουβαρίσιο?
Φυσικό εμπόδιο δεν λέγαμε τύπε;
Μήπως θα παίξουν και πρωταθληματάκια στην γειτονιά με μονότερμα?Θα επιτρέπεται το ντουβαρίσιο?
φιλε διαφωνω προς την σειρα...
η σημερινη εμφανιση της Ρεαλ ηταν κατα πολυ ανωτερη της Μπαγερν μεσα στη Αρσεναλ...
η Μπαγερν επαιξε μπαλα οταν πηρε αριθμητικο πλεονεκτημα...οσο επαιζαν 11 εναντιον 11 η Αρσεναλ ηταν καλυτερη...μετα την πηρε η κατηφορα....
φυσικα η Μπαγερν εχει ομαδαρα κ αν δεν κληρωθουνε πριν βλεπω τελικο με Ρεαλ...
κ επιπλεον η Μπαρτσα δεν ηταν κ κατα πολυ ανωτερη της Σιτυ...εκανε κ η Σιτυ φασεις....
εχει κ η Μπαρτσα φετος τα θεματακια της...δεν ειναι η περσινη.....
Ντουβαρίσιο είναι να τριπλάρεις με γκέλα σε τοίχους τύπε!Φυσικά εμπόδια ήταν τα αυτοκίνητα, τα ποδήλατα, τα δέντρα, οι περαστικοίΦυσικό εμπόδιο δεν λέγαμε τύπε;
Ντουβαρίσιο είναι να τριπλάρεις με γκέλα σε τοίχους τύπε!Φυσικά εμπόδια ήταν τα αυτοκίνητα, τα ποδήλατα, τα δέντρα, οι περαστικοί
Ε ναι ρε φίλε!Και κορόιδο χωρίς να πέσει η μπάλα κάτω!Στις ακαδημίες της Μπαρτσελόνα ήταν η γειτονιά μου!Γερμανικό παιζατε μικροί;
Σημαντικό
Ναι, το ίδιο λέμε!Η καραμπόλα στον τοίχο!Καλά το καλύτερο ήταν όταν την πετούσες ψηλά, γκέλαρε στον τοίχο, και έκανες κεφαλιά!Εγώ έτσι θυμάμαι το 1-2 που κάναμε με τοίχους :S
Κεφάλια για δύο, τακουνακι για τρια, ψαλιδακι για τέσσεραΕ ναι ρε φίλε!Και κορόιδο χωρίς να πέσει η μπάλα κάτω!Στις ακαδημίες της Μπαρτσελόνα ήταν η γειτονιά μου!
Αναμενομενη η νικη και η παρασταση γενικοτερα,χαωδης η διαφορα..
ισως χρειαζοταν και να πεσει μια 6αρα-μηνυμα ομως για τους συμπατριωτες τους.
ο Καρλετο εβγαλε λαγο με την τριαδα που φτιαξε στο κεντρο..φοβερη ενεργεια δινει ο ντι μαρια στον αξονα.
απο κει και περα οι μπροστα ειναι γνωστοι,συνολικης αξιας ανω των 300Μ.
στεκομαι μονο στο σκυλιασμα του ροναλντο..για αυτο εισαι ο πρωτος μωρη παιχτουρα αχορταγη.
Ναι ναι ναι ναι!Κεφάλια για δύο, τακουνακι για τρια, ψαλιδακι για τέσσερα
κι εγω θα γαμησω την Μενεγακη...Ο Μουρίνιο θα αποκλειστεί από τον Μίτσελ...
Γερμανικό παιζατε μικροί;
Τι είναι αυτό Ελ Μπιτλ???το αμερικάνικο ήταν πιο διαδεδομένο στα μέρη μου
το εντεκαρι εννοειςτο αμερικάνικο ήταν πιο διαδεδομένο στα μέρη μου
το αμερικάνικο ήταν πιο διαδεδομένο στα μέρη μου
Τι είναι αυτό Ελ Μπιτλ???
το εντεκαρι εννοεις