TOMMY DEVITO
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2013
- Κριτικές
- 388
- Like
- 8.919
- Πόντοι
- 25.056
και εγω τη Ντορτμουντ θελω στους 8αν πεσουμε με την ντορτμουντ μεχρι και rotation θα κανουμε...
και εγω τη Ντορτμουντ θελω στους 8αν πεσουμε με την ντορτμουντ μεχρι και rotation θα κανουμε...
Αυτοί να δεις πόσο σε θέλουνε...και εγω τη Ντορτμουντ θελω στους 8
Εγώ πάλι δεν χύνω καθόλου στην ιδέα ότι θα πρέπει να αντιμετωπίσει αυτές που μείνανε δεξιά.
ετσι πρεπει φιλε...ουτε θα καταλαβουν φετος πως θα τους το παρουμε το κυπελλακι....Αυτοί να δεις πόσο σε θέλουνε...
Αλήθεια ρε παπάρες γαύροι πως θα περνάγατε κατευθείαν μ΄'ένα γκολ αφού είχατε αρπάξει ήδη 3 .Α
Είπε για άδικη διαιτησία αυτός που έπεφτε 2 μέτρα έξω απ' την περιοχή και έπαιρνε πέναλτυΤο είδα από την ΔΤ γιατί θέλω να φτύσω τον τον σωτηρακόπουλο.Αλήθεια ρε παπάρες γαύροι πως θα περνάγατε κατευθείαν μ΄'ένα γκολ αφού είχατε αρπάξει ήδη 3 .Αυτός ο σιχαμένος καραγκιόζης ο γιαννακόπουλος έφτασε στο τοπ της ξεφτίλας του ,πέρασε την μάντσεστερ για τον Εργοτέλη ή την Ξάνθη και από την αρχή έτσι αντιμετώπιζε το παιχνίδι λες και ήταν σίγουρο πως θα το κέρδιζαν οι ευρω-ξεφτίλες .Αλλά έτσι είναι αν δεν πάρει κανα πεναλτάκι ο κόκκινος καρνάβαλος κι αν δεν μείνει με 10 η άλλη ομάδα αυτά παθαίνει .Αυτή είναι η αξία σας μυάσματα του ελληνικού ποδοσφαίρου,ντροπή αυτής της χώρας,ευρωπαίοι της πούτσας.Γιαννακόπουλε μαλάκα αντέ να σχολιάσεις κανά αγώνα με κανα Πανθρακικό και καλά είσαι γελοίε τρόμπα
Ατομα που δεν ασχολουνται καν με την μπαλα, ΚΑΝ ΟΜΩΣ. Θελουν να την πουν στους αλλους για πραγματα που αγνοουν.Το είδα από την ΔΤ γιατί θέλω να φτύσω τον τον σωτηρακόπουλο.Αλήθεια ρε παπάρες γαύροι πως θα περνάγατε κατευθείαν μ΄'ένα γκολ αφού είχατε αρπάξει ήδη 3
Ατομα που δεν ασχολουνται καν με την μπαλα, ΚΑΝ ΟΜΩΣ. Θελουν να την πουν στους αλλους για πραγματα που αγνοουν.
Κολλημα λεμε.
Εγώ στο 30 την έκλεισα την περιγραφή κ έβαλα μουσική...Το είδα από την ΔΤ γιατί θέλω να φτύσω τον τον σωτηρακόπουλο.Αλήθεια ρε παπάρες γαύροι πως θα περνάγατε κατευθείαν μ΄'ένα γκολ αφού είχατε αρπάξει ήδη 3 .Αυτός ο σιχαμένος καραγκιόζης ο γιαννακόπουλος έφτασε στο τοπ της ξεφτίλας του ,πέρασε την μάντσεστερ για τον Εργοτέλη ή την Ξάνθη και από την αρχή έτσι αντιμετώπιζε το παιχνίδι λες και ήταν σίγουρο πως θα το κέρδιζαν οι ευρω-ξεφτίλες .Αλλά έτσι είναι αν δεν πάρει κανα πεναλτάκι ο κόκκινος καρνάβαλος κι αν δεν μείνει με 10 η άλλη ομάδα αυτά παθαίνει .Αυτή είναι η αξία σας μυάσματα του ελληνικού ποδοσφαίρου,ντροπή αυτής της χώρας,ευρωπαίοι της πούτσας.Γιαννακόπουλε μαλάκα αντέ να σχολιάσεις κανά αγώνα με κανα Πανθρακικό και καλά είσαι γελοίε τρόμπα
Είπε για άδικη διαιτησία αυτός που έπεφτε 2 μέτρα έξω απ' την περιοχή και έπαιρνε πέναλτυ
Το είδα από την ΔΤ γιατί θέλω να φτύσω τον τον σωτηρακόπουλο.Αλήθεια ρε παπάρες γαύροι πως θα περνάγατε κατευθείαν μ΄'ένα γκολ αφού είχατε αρπάξει ήδη 3 .Αυτός ο σιχαμένος καραγκιόζης ο γιαννακόπουλος έφτασε στο τοπ της ξεφτίλας του ,πέρασε την μάντσεστερ για τον Εργοτέλη ή την Ξάνθη και από την αρχή έτσι αντιμετώπιζε το παιχνίδι λες και ήταν σίγουρο πως θα το κέρδιζαν οι ευρω-ξεφτίλες .Αλλά έτσι είναι αν δεν πάρει κανα πεναλτάκι ο κόκκινος καρνάβαλος κι αν δεν μείνει με 10 η άλλη ομάδα αυτά παθαίνει .Αυτή είναι η αξία σας μυάσματα του ελληνικού ποδοσφαίρου,ντροπή αυτής της χώρας,ευρωπαίοι της πούτσας.Γιαννακόπουλε μαλάκα αντέ να σχολιάσεις κανά αγώνα με κανα Πανθρακικό και καλά είσαι γελοίε τρόμπα
ελεος τυπε,ρωτα λιγο πριν το αμολησεις αυτο :S
καμια τσόντα έπρεπε να βάλεις τύπεΕγώ στο 30 την έκλεισα την περιγραφή κ έβαλα μουσική...
Εντάξει ρε φίλε μου είπαν σήμερα κάποιες κόκκινες σκουλικαντέρες ότι και καλά μετράει 1,5 γκολ το εκτός έδρας και κάτι τέτοιες πούτσες μπλέ .[size=16pt]Εγώ νόμιζα ότι έχει καταγηρθεί αυτή η παπαριά και πάει παράταση[/size] ;) ;),αλλά και πάλι τα κόκκινα σιχάματα περιμέναν να πάρουν κανά πεναλτάκι όπως λέγανε κάτι φίλαθλοι τους μπας και βάλουν τίποτα .Εντάξει ρε μην κλαίτε θα το πάρετε την Κυριακή με τον Εργοτέλη