TOMMY DEVITO
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2013
- Κριτικές
- 388
- Like
- 8.919
- Πόντοι
- 25.056
και εγω τη Ντορτμουντ θελω στους 8αν πεσουμε με την ντορτμουντ μεχρι και rotation θα κανουμε...![]()
![]()
![]()
και εγω τη Ντορτμουντ θελω στους 8αν πεσουμε με την ντορτμουντ μεχρι και rotation θα κανουμε...![]()
![]()
![]()
Αυτοί να δεις πόσο σε θέλουνε...και εγω τη Ντορτμουντ θελω στους 8
Εγώ πάλι δεν χύνω καθόλου στην ιδέα ότι θα πρέπει να αντιμετωπίσει αυτές που μείνανε δεξιά.![]()
ετσι πρεπει φιλε...ουτε θα καταλαβουν φετος πως θα τους το παρουμε το κυπελλακι....Αυτοί να δεις πόσο σε θέλουνε...
Αλήθεια ρε παπάρες γαύροι πως θα περνάγατε κατευθείαν μ΄'ένα γκολ αφού είχατε αρπάξει ήδη 3![]()
![]()
![]()
![]()
.Α
Είπε για άδικη διαιτησία αυτός που έπεφτε 2 μέτρα έξω απ' την περιοχή και έπαιρνε πέναλτυΤο είδα από την ΔΤ γιατί θέλω να φτύσω τον![]()
τον σωτηρακόπουλο.Αλήθεια ρε παπάρες γαύροι πως θα περνάγατε κατευθείαν μ΄'ένα γκολ αφού είχατε αρπάξει ήδη 3
![]()
![]()
![]()
![]()
.Αυτός ο σιχαμένος καραγκιόζης ο γιαννακόπουλος έφτασε στο τοπ της ξεφτίλας του
![]()
,πέρασε την μάντσεστερ για τον Εργοτέλη ή την Ξάνθη και από την αρχή έτσι αντιμετώπιζε το παιχνίδι λες και ήταν σίγουρο πως θα το κέρδιζαν οι ευρω-ξεφτίλες
![]()
![]()
![]()
.Αλλά έτσι είναι αν δεν πάρει κανα πεναλτάκι ο κόκκινος καρνάβαλος κι αν δεν μείνει με 10 η άλλη ομάδα αυτά παθαίνει
![]()
.Αυτή είναι η αξία σας μυάσματα του ελληνικού ποδοσφαίρου,ντροπή αυτής της χώρας,ευρωπαίοι της πούτσας.Γιαννακόπουλε μαλάκα αντέ να σχολιάσεις κανά αγώνα με κανα Πανθρακικό και καλά είσαι γελοίε τρόμπα
![]()
![]()
Ατομα που δεν ασχολουνται καν με την μπαλα, ΚΑΝ ΟΜΩΣ. Θελουν να την πουν στους αλλους για πραγματα που αγνοουν.Το είδα από την ΔΤ γιατί θέλω να φτύσω τον![]()
τον σωτηρακόπουλο.Αλήθεια ρε παπάρες γαύροι πως θα περνάγατε κατευθείαν μ΄'ένα γκολ αφού είχατε αρπάξει ήδη 3
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ατομα που δεν ασχολουνται καν με την μπαλα, ΚΑΝ ΟΜΩΣ. Θελουν να την πουν στους αλλους για πραγματα που αγνοουν.
Κολλημα λεμε.
Εγώ στο 30 την έκλεισα την περιγραφή κ έβαλα μουσική...Το είδα από την ΔΤ γιατί θέλω να φτύσω τον![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
,πέρασε την μάντσεστερ για τον Εργοτέλη ή την Ξάνθη και από την αρχή έτσι αντιμετώπιζε το παιχνίδι λες και ήταν σίγουρο πως θα το κέρδιζαν οι ευρω-ξεφτίλες
![]()
![]()
![]()
.Αλλά έτσι είναι αν δεν πάρει κανα πεναλτάκι ο κόκκινος καρνάβαλος κι αν δεν μείνει με 10 η άλλη ομάδα αυτά παθαίνει
![]()
.Αυτή είναι η αξία σας μυάσματα του ελληνικού ποδοσφαίρου,ντροπή αυτής της χώρας,ευρωπαίοι της πούτσας.Γιαννακόπουλε μαλάκα αντέ να σχολιάσεις κανά αγώνα με κανα Πανθρακικό και καλά είσαι γελοίε τρόμπα
![]()
![]()
Είπε για άδικη διαιτησία αυτός που έπεφτε 2 μέτρα έξω απ' την περιοχή και έπαιρνε πέναλτυ![]()
![]()
![]()
![]()
Το είδα από την ΔΤ γιατί θέλω να φτύσω τον![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ελεος τυπε,ρωτα λιγο πριν το αμολησεις αυτο :S
καμια τσόντα έπρεπε να βάλεις τύπεΕγώ στο 30 την έκλεισα την περιγραφή κ έβαλα μουσική...
Εντάξει ρε φίλε μου είπαν σήμερα κάποιες κόκκινες σκουλικαντέρες ότι και καλά μετράει 1,5 γκολ το εκτός έδρας και κάτι τέτοιες πούτσες μπλέ![]()
.[size=16pt]Εγώ νόμιζα ότι έχει καταγηρθεί αυτή η παπαριά και πάει παράταση[/size] ;) ;),αλλά και πάλι τα κόκκινα σιχάματα περιμέναν να πάρουν κανά πεναλτάκι όπως λέγανε κάτι
![]()
φίλαθλοι τους μπας και βάλουν τίποτα
![]()
.Εντάξει ρε μην κλαίτε θα το πάρετε την Κυριακή με τον Εργοτέλη
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()