Νέα

Champions League 2013-2014

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Cr9
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 35K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ποια ομάδα πιστεύετε ότι θα κατακτήσει το φετινό Champions League:

• Ρεάλ Μαδρίτης

Ψήφοι: 29 61,7%
  • Ατλέτικο Μαδρίτης

Ψήφοι: 18 38,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    47

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
Ντορτμουντ και Μαντσεστερ περασαν στους 8.Ηδη ξερουμε ποιοι θα αποκλειστουν.Εκτος και αν φυγει ο μογιες.

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
129
Like
8.754
Πόντοι
7.885
Το είδα από την ΔΤ γιατί θέλω να φτύσω τον  :jerking: :jerking: τον σωτηρακόπουλο.Αλήθεια ρε παπάρες γαύροι πως θα περνάγατε κατευθείαν μ΄'ένα γκολ αφού είχατε αρπάξει ήδη 3 :think: :jerking: :jerking: :birdman: :birdman:.Αυτός ο σιχαμένος καραγκιόζης ο γιαννακόπουλος έφτασε στο τοπ της ξεφτίλας του :birdman: :birdman:,πέρασε την μάντσεστερ για τον Εργοτέλη ή την Ξάνθη και από την αρχή έτσι αντιμετώπιζε το παιχνίδι λες και ήταν σίγουρο πως θα το κέρδιζαν οι ευρω-ξεφτίλες :2funny: :2funny: :birdman: :birdman:.Αλλά έτσι είναι αν δεν πάρει κανα πεναλτάκι ο κόκκινος καρνάβαλος κι αν δεν μείνει με 10 η άλλη ομάδα αυτά παθαίνει :2funny: :2funny:.Αυτή είναι η αξία σας μυάσματα του ελληνικού ποδοσφαίρου,ντροπή αυτής της χώρας,ευρωπαίοι της πούτσας.Γιαννακόπουλε μαλάκα αντέ να σχολιάσεις κανά αγώνα με κανα Πανθρακικό και καλά είσαι γελοίε τρόμπα :birdman: :birdman:

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
Αλήθεια ρε παπάρες γαύροι πως θα περνάγατε κατευθείαν μ΄'ένα γκολ αφού είχατε αρπάξει ήδη 3 :think: :jerking: :jerking: :birdman: :birdman:

αφού είναι άσχετοι ρε φίλε. Δεν ήξεραν ότι με 3-1 δεν θα περνούσαν κατ' ευθείαν, αλλά θα έπρεπε να παίξουν και με τη Λίβερπουλ για να περάσουν  :grin:

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
Το είδα από την ΔΤ γιατί θέλω να φτύσω τον  :jerking: :jerking: τον σωτηρακόπουλο.Αλήθεια ρε παπάρες γαύροι πως θα περνάγατε κατευθείαν μ΄'ένα γκολ αφού είχατε αρπάξει ήδη 3 :think: :jerking: :jerking: :birdman: :birdman:.Αυτός ο σιχαμένος καραγκιόζης ο γιαννακόπουλος έφτασε στο τοπ της ξεφτίλας του :birdman: :birdman:,πέρασε την μάντσεστερ για τον Εργοτέλη ή την Ξάνθη και από την αρχή έτσι αντιμετώπιζε το παιχνίδι λες και ήταν σίγουρο πως θα το κέρδιζαν οι ευρω-ξεφτίλες :2funny: :2funny: :birdman: :birdman:.Αλλά έτσι είναι αν δεν πάρει κανα πεναλτάκι ο κόκκινος καρνάβαλος κι αν δεν μείνει με 10 η άλλη ομάδα αυτά παθαίνει :2funny: :2funny:.Αυτή είναι η αξία σας μυάσματα του ελληνικού ποδοσφαίρου,ντροπή αυτής της χώρας,ευρωπαίοι της πούτσας.Γιαννακόπουλε μαλάκα αντέ να σχολιάσεις κανά αγώνα με κανα Πανθρακικό και καλά είσαι γελοίε τρόμπα :birdman: :birdman:
Είπε για άδικη διαιτησία αυτός που έπεφτε 2 μέτρα έξω απ' την περιοχή και έπαιρνε πέναλτυ :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Το είδα από την ΔΤ γιατί θέλω να φτύσω τον  :jerking: :jerking: τον σωτηρακόπουλο.Αλήθεια ρε παπάρες γαύροι πως θα περνάγατε κατευθείαν μ΄'ένα γκολ αφού είχατε αρπάξει ήδη 3 :think: :jerking: :jerking: :birdman: :birdman:
Ατομα που δεν ασχολουνται καν με την μπαλα, ΚΑΝ ΟΜΩΣ. Θελουν να την πουν στους αλλους για πραγματα που αγνοουν.
Κολλημα λεμε.

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66
Ατομα που δεν ασχολουνται καν με την μπαλα, ΚΑΝ ΟΜΩΣ. Θελουν να την πουν στους αλλους για πραγματα που αγνοουν.
Κολλημα λεμε.

Ούτε τα βασικά ρε μαν, ΟΥΤΕ ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ! Και έχουν και ποδοσφαιριστή για φώτο. Τι να πεις...

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
Εγώ στο 30 την έκλεισα την περιγραφή κ έβαλα μουσική...

moutsos21

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
28
Πόντοι
16
Το είδα από την ΔΤ γιατί θέλω να φτύσω τον  :jerking: :jerking: τον σωτηρακόπουλο.Αλήθεια ρε παπάρες γαύροι πως θα περνάγατε κατευθείαν μ΄'ένα γκολ αφού είχατε αρπάξει ήδη 3 :think: :jerking: :jerking: :birdman: :birdman:.Αυτός ο σιχαμένος καραγκιόζης ο γιαννακόπουλος έφτασε στο τοπ της ξεφτίλας του :birdman: :birdman:,πέρασε την μάντσεστερ για τον Εργοτέλη ή την Ξάνθη και από την αρχή έτσι αντιμετώπιζε το παιχνίδι λες και ήταν σίγουρο πως θα το κέρδιζαν οι ευρω-ξεφτίλες :2funny: :2funny: :birdman: :birdman:.Αλλά έτσι είναι αν δεν πάρει κανα πεναλτάκι ο κόκκινος καρνάβαλος κι αν δεν μείνει με 10 η άλλη ομάδα αυτά παθαίνει :2funny: :2funny:.Αυτή είναι η αξία σας μυάσματα του ελληνικού ποδοσφαίρου,ντροπή αυτής της χώρας,ευρωπαίοι της πούτσας.Γιαννακόπουλε μαλάκα αντέ να σχολιάσεις κανά αγώνα με κανα Πανθρακικό και καλά είσαι γελοίε τρόμπα :birdman: :birdman:

ελεος τυπε,ρωτα λιγο πριν το αμολησεις αυτο  :S

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
129
Like
8.754
Πόντοι
7.885
ελεος τυπε,ρωτα λιγο πριν το αμολησεις αυτο  :S

Εντάξει ρε φίλε μου είπαν σήμερα κάποιες κόκκινες σκουλικαντέρες ότι και καλά μετράει 1,5 γκολ το εκτός έδρας και κάτι τέτοιες πούτσες μπλέ :jerking: :jerking:.Εγώ νόμιζα ότι έχει καταγηρθεί αυτή η παπαριά και πάει παράταση ;) ;),αλλά και πάλι τα κόκκινα σιχάματα περιμέναν να πάρουν κανά πεναλτάκι όπως λέγανε κάτι  :jerking: :jerking: φίλαθλοι τους μπας και βάλουν τίποτα :birdman: :birdman:.Εντάξει ρε μην κλαίτε θα το πάρετε την Κυριακή με τον Εργοτέλη :2funny: :2funny: :2funny: :birdman: :birdman: :birdman:

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
Εντάξει ρε φίλε μου είπαν σήμερα κάποιες κόκκινες σκουλικαντέρες ότι και καλά μετράει 1,5 γκολ το εκτός έδρας και κάτι τέτοιες πούτσες μπλέ :jerking: :jerking:.[size=16pt]Εγώ νόμιζα ότι έχει καταγηρθεί αυτή η παπαριά και πάει παράταση[/size] ;) ;),αλλά και πάλι τα κόκκινα σιχάματα περιμέναν να πάρουν κανά πεναλτάκι όπως λέγανε κάτι  :jerking: :jerking: φίλαθλοι τους μπας και βάλουν τίποτα :birdman: :birdman:.Εντάξει ρε μην κλαίτε θα το πάρετε την Κυριακή με τον Εργοτέλη :2funny: :2funny: :2funny: :birdman: :birdman: :birdman:

σε κόβω για μεγάλο γνώστη του ποδοσφαίρου

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
1932490_10151980458403085_1972315010_n.png

Ωχ μας περιμενουν οι καρχαριες  :2funny:

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66
Η κλήρωση των προημιτελικών:

Μπάγερν Μονάχου - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ  :fuck1: :fuck1: :fuck1:
Μπαρτσελόνα - Ατλέτικο Μαδρίτης
Ρεάλ Μαδρίτης - Ντόρτμουντ
Παρί Σεν Ζερμέν - Τσέλσι

Τα πρώτα παιχνίδια θα γίνουν 1-2/4 και στις 8-9/4 θα διεξαχθούν οι επαναληπτικοί.

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
θα φαει καλα η γιουναιτεντ

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)