Νέα

Champions League 2013-2014

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Cr9
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 35K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποια ομάδα πιστεύετε ότι θα κατακτήσει το φετινό Champions League:

• Ρεάλ Μαδρίτης

Ψήφοι: 29 61,7%
  • Ατλέτικο Μαδρίτης

Ψήφοι: 18 38,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    47

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
η τελευταία του ευκαιρία είναι να γίνει Θεός στη θέση του Θεού. Αν δεν τα καταφέρει και τώρα, πέταξε το πουλάκι. Σε 4 χρόνια, πάλι παιχταράς θα είναι, αλλά όχι στα ντουζένια του όπως τώρα
Oτι και να κανει,καλος,χρυσος παιχτης,αλλα Ντιεγκο δεν θα φτασει ποτε.Οσοι ειχαμε την τυχη να δουμε και τους 2 να παιζουν,ξερουμε την διαφορα.

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.337
Πόντοι
8.645
η |Μπαγερν ειναι ομαδα football Manager. :rockon:

Ναι, ναι. Τη ντόρντμουντ πάντως τη νίκησε μόνο όταν έλειπε όλη η άμυνα της (ΟΛΗ όμως), κι αυτό μετά το 60, όταν μπηκε ο γκέτσε. Στο σούπερ καπ γερμανίας δε, τον ηπιε  

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.291
Πόντοι
8.006
αν δεις πρασινη μπαλα θα την περασεις για καρπουζι..δεν εχω καμια διαθεση να σε προσβαλω..
δε θα σχολιαζα καν το ποστ σου αν δεν εβλεπα στην τελευταια προταση διαθεση για τζογο..
για το καλο σου κρατα τα τα λεφτα σου ή αν τα χεις για ξοδεμα δωσε τα σε καποιον που εχει αναγκη χρονιαρες μερες..

αυτα.
Εν τω μεταξυ, άλλοι 5-6 λενε το ιδιο, οτι ο Ολυμπιακος εχει ελπιδες απεναντι σε αυτην την Μαντσεστερ, αλλά την λυσσα μονο με μενα την παθαινετε για να πειτε τη μαλακια σας.

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.468
Πόντοι
6.305
Ναι, ναι. Τη ντόρντμουντ πάντως τη νίκησε μόνο όταν έλειπε όλη η άμυνα της (ΟΛΗ όμως), κι αυτό μετά το 60, όταν μπηκε ο γκέτσε. Στο σούπερ καπ γερμανίας δε, τον ηπιε  
επειδή τη Μπάγερν την παρακολουθώ, δε μπορώ παρά να συμφωνήσω μαζί σου! Η άμυνά της δεν πατάει καλά, οι αμυντικοί έχουν έφεση στα γλυστρίματα,λάθη,χαζά πέναλτι κτλ.Θέλει πολλή δουλειά.

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.337
Πόντοι
8.645
Oτι και να κανει,καλος,χρυσος παιχτης,αλλα Ντιεγκο δεν θα φτασει ποτε.Οσοι ειχαμε την τυχη να δουμε και τους 2 να παιζουν,ξερουμε την διαφορα.

Και πριν εμφανιστεί ο μαραντόνα το ίδιο πράμα ακριβώς έλεγαν για τον πελέ (όχι του ολυμπιακου :grin: )

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.337
Πόντοι
8.645
Εν τω μεταξυ, άλλοι 5-6 λενε το ιδιο, οτι ο Ολυμπιακος εχει ελπιδες απεναντι σε αυτην την Μαντσεστερ, αλλά την λυσσα μονο με μενα την παθαινετε για να πειτε τη μαλακια σας.

Η διαφορά είναι ότι αυτοί οι 5-6 άλλοι που το λένε είναι ολυμπιακοί :grin:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.291
Πόντοι
8.006
Η διαφορά είναι ότι αυτοί οι 5-6 άλλοι που το λένε είναι ολυμπιακοί :grin:
Σωστα.
Κατι που λεω εγω ειναι μαλακια, αλλά αν το πει ενας ολυμπιακος ειναι ψαγμενο.
Αυτο εννοεις?

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.337
Πόντοι
8.645
Σωστα.
Κατι που λεω εγω ειναι μαλακια, αλλά αν το πει ενας ολυμπιακος ειναι ψαγμενο.
Αυτο εννοεις?

Όχι, εννοώ ότι δικαιολογούνται οι γάβροι να έχουν ελπίδες για την ομάδα τους, προφανές δεν είναι;

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Όταν πχ επιστρέψει ο Μέσι, θα τα δώσει όλα για τη Μπάρτσα ή θα προφυλάξει τον εαυτό του για το μεγάλο ραντεβού του καλοκαιριού? Μη ξεχνάτε είναι 26 χρονών και πιθανόν φέτος να είναι η τελευταία ευκαιρία για Μουντιάλ.
αυτο ακριβως..
ο μεσσι θα παει σε σειφ μοουντ μεχρι το καλοκαιρι..επιτελους εχουν αρχισει και τον σεβονται απο το κλαμπ και κανουν διαχειριση..ακομα και οι μυικοι "τραυματισμοι" στη νεκρη περιοδο που δεν κρινεται τιποτε,το διμηνο νοεμβρη δεκεμβρη ειναι προς αυτην την κατευθυνση..θα παιξει ρεστα το καλοκαιρι για να γινει θεος στη θεση του θεου με τη χρυση την κουπα μεσα στη βραζιλια..αλλη μια πριμερα ή ενα ακομα τσ.λ στα αρχιδια του..ειναι 26 ετων,στην καλυτερη φαση της καριερας του,φοβητρο για αντιπαλους και εμπνευση για συμπαικτες.

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.337
Πόντοι
8.645
αυτο ακριβως..
ο μεσσι θα παει σε σειφ μοουντ μεχρι το καλοκαιρι..επιτελους εχουν αρχισει και τον σεβονται απο το κλαμπ και κανουν διαχειριση..ακομα και οι μυικοι "τραυματισμοι" στη νεκρη περιοδο που δεν κρινεται τιποτε,το διμηνο νοεμβρη δεκεμβρη ειναι προς αυτην την κατευθυνση..θα παιξει ρεστα το καλοκαιρι για να γινει θεος στη θεση του θεου με τη χρυση την κουπα μεσα στη βραζιλια..αλλη μια πριμερα ή ενα ακομα τσ.λ στα αρχιδια του..ειναι 26 ετων,στην καλυτερη φαση της καριερας του,φοβητρο για αντιπαλους και εμπνευση για συμπαικτες.

Σπανια να μιλάει έτσι για το μέσι ένας οπαδός της ρεαλ  :thumbsup:
Ελπίζω να σαι καλά παίκτη!

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.291
Πόντοι
8.006
Όχι, εννοώ ότι δικαιολογούνται οι γάβροι να έχουν ελπίδες για την ομάδα τους, προφανές δεν είναι;
Δηλαδη εγω ως αντικειμενικος θα επρεπε να ειμαι πιο σκληρος απεναντι σας ε?

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.337
Πόντοι
8.645

Το ''Εχω πάντα διαφορετικη αποψη απο την πλειοψηφία για να τραβάω την προσοχη'' δεν είναι αντικειμενικός άλεξ. Το ότι η μάντσεστερ είναι ντεφορμέ ΤΩΡΑ δεν λέει τίποτα.
Επίσης η μάντσεστερ, μαζί με τσέλσι νομίζω, είχαν την καλύτερη άμυνα στη φαση των ομίλων

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.291
Πόντοι
8.006
Το ''Εχω πάντα διαφορετικη αποψη απο την πλειοψηφία για να τραβάω την προσοχη'' δεν είναι αντικειμενικός άλεξ. Το ότι η μάντσεστερ είναι ντεφορμέ ΤΩΡΑ δεν λέει τίποτα.
Επίσης η μάντσεστερ, μαζί με τσέλσι νομίζω, είχαν την καλύτερη άμυνα στη φαση των ομίλων
Αυτο ειναι αλλο. Πριν οταν σου ειπα οτι υπαρχουν κι αλλοι που λενε το ιδιο με μενα, τους ειπες ολυμπιακους. Οταν σε ρωτησα αν το οτι δεν ειμαι ολυμπιακος, με κάνει κατα την αποψη σου πιο αντικειμενικο και αρα θα επρεπε να ειμαι πιο σκληρος, απαντας παλι οτι "δεν ειναι αντικειμενικος οποιος λεει τα αντιθετα απο τους πολλους".
Νομιζω καπου εδω ληγει η συζητηση. Πιο τιμιο θα ηταν το "μας την σπαει η φατσα σου και ό,τι και να πεις θα βρουμε κατι να μας φταιει". Σορυ κιολας.

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
επειδή τη Μπάγερν την παρακολουθώ, δε μπορώ παρά να συμφωνήσω μαζί σου! Η άμυνά της δεν πατάει καλά, οι αμυντικοί έχουν έφεση στα γλυστρίματα,λάθη,χαζά πέναλτι κτλ.Θέλει πολλή δουλειά.
Κλασικη γερμανικη αμυνα.

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366

φίλε μου, τι το κουράζεις; Υπάρχει, εκτός από σένα, άλλος εδώ μέσα που να πιστεύει σοβαρά ότι ο ΟΣΦΠ θα περάσει; Άλλο να δίνουν ελπίδες κι άλλο να πιστεύουν ότι θα περάσει

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.291
Πόντοι
8.006
φίλε μου, τι το κουράζεις; Υπάρχει, εκτός από σένα, άλλος εδώ μέσα που να πιστεύει σοβαρά ότι ο ΟΣΦΠ θα περάσει; Άλλο να δίνουν ελπίδες κι άλλο να πιστεύουν ότι θα περάσει
Επι λεξει ειπα οτι ειναι η δευτερη καλυτερη κληρωση που μπορουσε να εχει, οτι η Μαντσεστερ ειναι στα χειροτερα της σε σχεση με την τελευταια δεκαετια, οτι ο Ολυμπιακος εχει την μεγαλυτερη ποιοτητα των τελευταιων ετων σε πολλες θεσεις και οτι ειναι καιρος να χτυπησει μια μεγαλη προκριση επιτελους καποτε.
Τωρα, ποιος κουραζει τι, δεν ξερω...

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.337
Πόντοι
8.645
Επι λεξει ειπα οτι ειναι η δευτερη καλυτερη κληρωση που μπορουσε να εχει, οτι η Μαντσεστερ ειναι στα χειροτερα της σε σχεση με την τελευταια δεκαετια, οτι ο Ολυμπιακος εχει την μεγαλυτερη ποιοτητα των τελευταιων ετων σε πολλες θεσεις και οτι ειναι καιρος να χτυπησει μια μεγαλη προκριση επιτελους καποτε.

Α δεν είπες ότι ο ολυμπιακος θα περάσει;

Θυμησου το παντως.
Ο Ολυμπιακος θα περασει.

:2on1:

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366

Σε ποιον δίνεις μεγαλύτερη πιθανότητα; (έστω 51%)

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom