Νέα

Champions League 2013-2014

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Cr9
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 35K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποια ομάδα πιστεύετε ότι θα κατακτήσει το φετινό Champions League:

• Ρεάλ Μαδρίτης

Ψήφοι: 29 61,7%
  • Ατλέτικο Μαδρίτης

Ψήφοι: 18 38,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    47

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Απ' ότι έμαθα ήταν ένα μπάνερ των Misfits που το σήμα τους είναι σύμβολο των SS. Εμένα πάντως μου κάνει η μη αντίδραση του Βαγγέλα. Απ' τον Καραπαπά δεν περίμενα καλύτερη "γραμμή".
Εκεί που σε παίρνει κάνεις ψευτομαγκιές!Στην Ουέφα θα κάνεις?Και η έφεση μεγάλη αντίδραση είναι...

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66
Εκεί που σε παίρνει κάνεις ψευτομαγκιές!Στην Ουέφα θα κάνεις?Και η έφεση μεγάλη αντίδραση είναι...

Καλά, μην τρελαίνεσαι. Και η UEFA μία μεγάλη Σούπερ-Λίγδα είναι, απλά εκεί είναι άλλα τα μεγάλα ψάρια.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
Απ' ότι έμαθα ήταν ένα μπάνερ των Misfits που το σήμα τους είναι σύμβολο των SS. Εμένα πάντως μου κάνει η μη αντίδραση του Βαγγέλα. Απ' τον Καραπαπά δεν περίμενα καλύτερη "γραμμή".
Κατα τα αλλα no politica και μαλακιες.δεν καταλαβαινω γιατι δεν πετατε με τις κλωτσιες αυτα τα κωλοπαιδια.

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66
Κατα τα αλλα no politica και μαλακιες.δεν καταλαβαινω γιατι δεν πετατε με τις κλωτσιες αυτα τα κωλοπαιδια.

Λάθος το "πετάτε", δεν είμαι Ολυμπιακός.  :sunglasses:

Με το υπόλοιπο συμφωνώ, γι' αυτό απορώ με την στάση του Βαγγέλα. Να σε κάνουν ρόμπα στην Ευρώπη λίγα (δεν ξέρω πόσα) άτομα και να σε βάζουν δίπλα στην Ζενίτ και στην Λάτσιο. Ειδικά απ' την στιγμή που όλοι οι υπόλοιποι οπαδοί και φίλαθλοι του Ολυμπιακού παίρνουν θέση, πολλοί απ' αυτούς υπέρ της απόφασης.

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.337
Πόντοι
8.645

Δηλαδή εσύ βλέποντας αυτο
http://[URL unfurl="true"]www.me.gr/m/photos/get_image/file/632cffdeac100e9d934f3d1d3b4a1584.jpg[/img[/URL]]

ξυπνάνε μέσα σου τα αντιρατσιστικά σου συναισθήματα;

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66
http://[URL unfurl="true"]www.me.gr/m/photos/get_image/file/632cffdeac100e9d934f3d1d3b4a1584.jpg[/img[/URL]]

[/quote]

Τύπε, σημασία έχει ότι απαγορεύεται ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ρατσιστικό σύμβολο/πανώ/σύνθημα. Απ' την στιγμή που απαγορεύεται και το έχει αποδεχθεί και ο Ολυμπιακός συμμετέχοντας στην διοργάνωση, τι να λέμε; Το ήξεραν, το έχουν αποδεχθεί, το έχουν προσυπογράψει, τέλος.

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.337
Πόντοι
8.645
Τύπε, σημασία έχει ότι απαγορεύεται ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ρατσιστικό σύμβολο/πανώ/σύνθημα. Απ' την στιγμή που απαγορεύεται και το έχει αποδεχθεί και ο Ολυμπιακός συμμετέχοντας στην διοργάνωση, τι να λέμε; Το ήξεραν, το έχουν αποδεχθεί, το έχουν προσυπογράψει, τέλος.

Εννοείται. Αλλα δε μπορώ να διαβάζω τα "γιατί τους ανέχονται" και τα λοιπά, όταν δεν Έχει ακουστει ποτέ στο γηπεδο κάτι ρατσιστικό (εγώ τουλάχιστον δεν έχω ακούσει)

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366

[/quote]Nα και ο κεφτες,αμεσως να υπερασπιστει τα χρυσαυγουλα,αρκει να ειναι γαυροι.
Nαι ρε μαλακα,σας κυνηγαει η ΟΥΕΦΑ τωρα.Πες μας και αυτο.Οποιοδηποτε κρουσμα ρατσιστικο
τιμωρειται.

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66
Εννοείται. Αλλα δε μπορώ να διαβάζω τα "γιατί τους ανέχονται" και τα λοιπά, όταν δεν Έχει ακουστει ποτέ στο γηπεδο κάτι ρατσιστικό (εγώ τουλάχιστον δεν έχω ακούσει)

Κι εγώ έτσι ξέρω, από φίλους που πηγαίνουν στο γήπεδο. Αλλά εξακολουθώ να πιστεύω ότι είναι σωστή η ποινή, πριν φτάσουμε σε συνθήματα, μπανάνες κτλ. Οπότε, το κόβεις από τώρα, σταματάς να τους ανέχεσαι και προχωράς. Αν συνεχίσεις να τους ανέχεσαι σημαίνει ότι δεν συμφωνείς με τους όρους της διοργάνωσης, αποχωρείς απ' το CL και προχωράς όπως θέλεις. Διαφωνείς;

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.337
Πόντοι
8.645
Nα και ο κεφτες,αμεσως να υπερασπιστει τα χρυσαυγουλα,αρκει να ειναι γαυροι.
Nαι ρε μαλακα,σας κυνηγαει η ΟΥΕΦΑ τωρα.Πες μας και αυτο.Οποιοδηποτε κρουσμα ρατσιστικο
τιμωρειται.

Ναι, είμαι γνωστός χρυσαυγιτης :headbang:
Μια φορά να απαντήσεις σαν ανθρώπινο ον δε γινεται

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.337
Πόντοι
8.645
Κι εγώ έτσι ξέρω, από φίλους που πηγαίνουν στο γήπεδο. Αλλά εξακολουθώ να πιστεύω ότι είναι σωστή η ποινή, πριν φτάσουμε σε συνθήματα, μπανάνες κτλ. Οπότε, το κόβεις από τώρα, σταματάς να τους ανέχεσαι και προχωράς. Αν συνεχίσεις να τους ανέχεσαι σημαίνει ότι δεν συμφωνείς με τους όρους της διοργάνωσης, αποχωρείς απ' το CL και προχωράς όπως θέλεις. Διαφωνείς;

Όχι βέβαια, δε διαφωνώ.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
Ρε μαλακα πλακα κανεις;Θυμασαι τι γινοταν με τον Ολισαντεμπε,η τον Σισε πιο προσφατα;
Δεν εχω ακουσει λεει ρατσιστικο συνθημα. :headbang: Ρωτα ρε ποντιε τι εκανε η οριτζιναλ,οταν
τολμησαν να προσπαθησουν να ανεβασουν πανω κατι χρυσαυγουλα που ειχαν κανει συνδεσμο.
Ασε που δεν σας εκλεισαν και το γηπεδο,αλλα μια θυρα η οποια λογικα στην εφεση,θα κερδιθει.
πιο πολυ για γνωση και συμμορφωση ηταν.Αυτα τα σκουληκια πρεπει να τα πατανε στον λαιμο.
απο οπου και αν προερχονται,και οχι να τους υπερασπιζομαστε επειδη ειναι ομοιδεατες.

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66
Ρε μαλακα πλακα κανεις;Θυμασαι τι γινοταν με τον Ολισαντεμπε,η τον Σισε πιο προσφατα;
Δεν εχω ακουσει λεει ρατσιστικο συνθημα. :headbang: Ρωτα ρε ποντιε τι εκανε η οριτζιναλ,οταν
τολμησαν να προσπαθησουν να ανεβασουν πανω κατι χρυσαυγουλα που ειχαν κανει συνδεσμο.
Ασε που δεν σας εκλεισαν και το γηπεδο,αλλα μια θυρα η οποια λογικα στην εφεση,θα κερδιθει.
πιο πολυ για γνωση και συμμορφωση ηταν.Αυτα τα σκουληκια πρεπει να τα πατανε στον λαιμο.
απο οπου και αν προερχονται,και οχι να τους υπερασπιζομαστε επειδη ειναι ομοιδεατες.

Τύπε, φταίει αυτός που δεν εφάρμοσε το νόμο ή αυτός που τον παραβίασε; Για 'μενα φταίνε και οι δύο αλλά περισσότερο αυτός που δεν τους γάμησε για να σταματήσουν. Η ΟΥΕΦΑ τον εφάρμοσε και θα δεις το γήπεδο να γίνεται εκκλησία. Αν διαφωνείς, μίλα με την Original να πιέσουν -και καλά- τον Τίγρη για να λάβει μέτρα. Όλοι είδαμε τα επεισόδια με τον Σισέ, δεν θυμάμαι την ΑΕΚ να ζητάει την τιμωρία του Ολυμπιακού όμως. Την ζήτησε και δεν το θυμάμαι; Αν όχι, σημαίνει σιωπηλή αποδοχή. Άρα, ανέβα στο άρμα.

Δεν τους έκλεισαν μία θύρα, τους έκλεισαν ΜΕΡΟΣ του πετάλου, τις κάτω σειρές. Στα υπόλοιπα grosso modo συμφωνούμε.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
Τύπε, φταίει αυτός που δεν εφάρμοσε το νόμο ή αυτός που τον παραβίασε; Για 'μενα φταίνε και οι δύο αλλά περισσότερο αυτός που δεν τους γάμησε για να σταματήσουν. Η ΟΥΕΦΑ τον εφάρμοσε και θα δεις το γήπεδο να γίνεται εκκλησία. Αν διαφωνείς, μίλα με την Original να πιέσουν -και καλά- τον Τίγρη για να λάβει μέτρα. Όλοι είδαμε τα επεισόδια με τον Σισέ, δεν θυμάμαι την ΑΕΚ να ζητάει την τιμωρία του Ολυμπιακού όμως. Την ζήτησε και δεν το θυμάμαι; Αν όχι, σημαίνει σιωπηλή αποδοχή. Άρα, ανέβα στο άρμα.

Δεν τους έκλεισαν μία θύρα, τους έκλεισαν ΜΕΡΟΣ του πετάλου, τις κάτω σειρές. Στα υπόλοιπα grosso modo συμφωνούμε.
Αυτα που λες δεν γινονται με τιποτα,να ζητησει η ΑΕΚ την τιμωρια του ολυμπιακου σε κατι που δεν συμμετειχε.
Καταλαβαινεις και μονος σου,τι θα γινοταν.

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66
Αυτα που λες δεν γινονται με τιποτα,να ζητησει η ΑΕΚ την τιμωρια του ολυμπιακου σε κατι που δεν συμμετειχε.
Καταλαβαινεις και μονος σου,τι θα γινοταν.

Να το πω αλλιώς: Καταψήφισε ή υπερψήφισε την πρόταση για τιμωρία του Ολυμπιακού;

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
η ρεαλ θελω να το παρει.. τελευταια φορα που το πηρε η ομαδα της καρδιας μου ημουν μπομπηρας  :'(

αλλα αμα πας με πεπε και ραμος για κεντρο αμυνας ειδες τι επαθες περσυ με ντορτμουντ  :2on1:
μαλακιες λες σταματη για το ραμος..αυτος ειναι η κωλωνα..ολοι οι γυρω ειναι λιγοι..
επιπλεον τα χαφ μας εδω και χροοοονια χωρις τη μπαλα εχουν μεγαλο θεμα αλλα ποιος ασχολειται δεν πουλανε τα 6αρια..η προεδραρα για να βελτιωσει την κατασταση γαμαει και την επιθεση ομως,αφηνοντας την ομαδα να βγαλει τη σεζον με ενα φορ και θυσιαζοντας τον οργανωτη της ομαδας για να φερει παιχτη που παιζει στη θεση του ροναλντο.

οπως φαινεται παλι νωρις θα πεσουμε για υπνο και φετος.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

δανεισου κανα αυτι απο τη μαριαννα να ακους καλυτερα  :grin:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Nα και ο κεφτες,αμεσως να υπερασπιστει τα χρυσαυγουλα,αρκει να ειναι γαυροι.
τιμωρειται.
δηλαδη απαγορευει η ουεφα να εισαι φαν των slayer τυπε? :think:
images

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom