Νέα

Champions League 2013-2014

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Cr9
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 35K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποια ομάδα πιστεύετε ότι θα κατακτήσει το φετινό Champions League:

• Ρεάλ Μαδρίτης

Ψήφοι: 29 61,7%
  • Ατλέτικο Μαδρίτης

Ψήφοι: 18 38,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    47

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
1504037_10202931785963598_1757262490_n.jpg

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Αναλυτικά το πλήρες πρόγραμμα:

Πρώτοι αγώνες:

Τρίτη 18/2

Μάντσεστερ Σίτι - Μπαρτσελόνα
Λεβερκούζεν - Παρί Σεν Ζερμέν

Τετάρτη 19/2

Μίλαν - Ατλέτικο Μαδρίτης
Άρσεναλ - Μπάγερν

Τρίτη 25/2

Ολυμπιακός - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Ζενίτ - Ντόρτμουντ

Τετάρτη 26/2

Σάλκε - Ρεάλ Μαδρίτης
Γαλατάσαραϊ - Τσέλσι

Eπαναληπτικοί:

Τρίτη 11/3

Ατλέτικο Μαδρίτης - Μίλαν
Μπάγερν - Άρσεναλ

Τετάρτη 12/3

Μπαρτσελόνα - Μάντσεστερ Σίτι
Παρί Σεν Ζερμέν - Λεβερκούζεν

Τρίτη 18/3

Ρεάλ Μαδρίτης - Σάλκε
Τσέλσι - Γαλατάσαραϊ

Τετάρτη 19/3

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Ολυμπιακός
Ντόρτμουντ - Ζενίτ

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
Καλύτερες εννοείς;  :think:
Και ναι, είναι, ειδικά η νιουκαστλ, δες τί ρόστερ έχει
Φίλε με προκαλείς...

Παίζεις με Μανιάτη κ Σάμαρη κ παίζουν με Καμπάι κ Μπεν Αρφά..

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
Εχουμε ελπιδες απεναντι σε αυτην την Γιουναινεντ.  :rockon:
Αν και πιστευω πως φετος ο ολυμπιακος παρουσιαστηκε περισσοτερο τυχερος παρα ικανος.
Να κ κάποιος που είπε την αλήθεια...

ΑΝ είσαι Ολυμπιακός μπράβο σου...

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.337
Πόντοι
8.645

:o

Μη μου φωνάζεις με πληγώνεις  :'(
Δεύτερη συνεχόμενη φορά ρε μαν; Αφού δεν το κανε η μπάρτσα τότε που ήταν ομάδα playstation δε θα το κάνει καμιά κατά τη γνώμη μου

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366

Δεύτερη συνεχόμενη φορά ρε μαν; Αφού δεν το κανε η μπάρτσα τότε που ήταν ομάδα playstation δε θα το κάνει καμιά κατά τη γνώμη μου
η |Μπαγερν ειναι ομαδα football Manager. :rockon:

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.468
Πόντοι
6.305
Κακώς θεωρείται η Μπάγερν φαβορί.. Παρότι τη συμπαθώ και την υποστηρίζω (ως ένα βαθμό βέβαια, παθιάζομαι μόνο με την ομάδα μου στο μάνατζερ και όχι με πολυεθνικές) δε με πείθει.Ακόμα και στα παιχνίδια που κερδίζει , δέχεται πολλές φάσεις, η άμυνά της δεν εμπνέει εμπιστοσύνη, ενώ είναι και φλύαρη επιθετικά (σπαταλά πολλές ευκαιρίες,δεν σκοτώνει τον αντίπαλο). Φυσικά μπορεί να βελτιωθεί.
Γενικά τα ερωτηματικά φέτος είναι πολλά. Όταν πχ επιστρέψει ο Μέσι, θα τα δώσει όλα για τη Μπάρτσα ή θα προφυλάξει τον εαυτό του για το μεγάλο ραντεβού του καλοκαιριού? Μη ξεχνάτε είναι 26 χρονών και πιθανόν φέτος να είναι η τελευταία ευκαιρία για Μουντιάλ. Θα σοβαρευτεί η Ρεάλ? Θα κάνει τα <<μαγικά>> του ο Μουρίνιο και στα μουλωχτά θα οδηγήσει την Τσέλσι στην κορυφή?

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
Δεν ξέρω αν έχει γίνει άλλη φορά αυτό που έγινε με τον φετινό ΟΣΦΠ στο ch.l. Τουτέστιν, ίσως κανένα από τα 6 αποτελέσματα στον όμιλο δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του κάθε αγώνα.
Με Μπενφίκα εκτός, το 1-1 σίγουρα τον αδικεί, 0-1 ή 1-2 θα ήταν πιο δίκαιο. Εντός, μάλλον 1-2 ή 1-3 θα ήταν το πιο λογικό.
Με Παρί εντός, το 1-4 είναι εντελώς άδικο. Το 1-2 ή το 2-3 θα ήταν πιο κοντά στην εικόνα του αγώνα. Εκτός, το Χ θα ήταν το δίκαιο.
Τέλος, με Άντερλεχτ εκτός, ένα σκορ του στυλ 2-1 ή 2-2 θα φαινόταν πιο λογικό από το 0-3, ενώ και εντός το 3-1 μάλλον αδικεί τους Βέλγους, αφού ακόμη και με 10 παίχτες κατάφεραν για μεγάλο διάστημα να αγχώσουν τον ΟΣΦΠ.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
Κακώς θεωρείται η Μπάγερν φαβορί.. Παρότι τη συμπαθώ και την υποστηρίζω (ως ένα βαθμό βέβαια, παθιάζομαι μόνο με την ομάδα μου στο μάνατζερ και όχι με πολυεθνικές) δε με πείθει.Ακόμα και στα παιχνίδια που κερδίζει , δέχεται πολλές φάσεις, η άμυνά της δεν εμπνέει εμπιστοσύνη, ενώ είναι και φλύαρη επιθετικά (σπαταλά πολλές ευκαιρίες,δεν σκοτώνει τον αντίπαλο). Φυσικά μπορεί να βελτιωθεί.
Γενικά τα ερωτηματικά φέτος είναι πολλά. Όταν πχ επιστρέψει ο Μέσι, θα τα δώσει όλα για τη Μπάρτσα ή θα προφυλάξει τον εαυτό του για το μεγάλο ραντεβού του καλοκαιριού? Μη ξεχνάτε είναι 26 χρονών και πιθανόν φέτος να είναι η τελευταία ευκαιρία για Μουντιάλ. Θα σοβαρευτεί η Ρεάλ? Θα κάνει τα <<μαγικά>> του ο Μουρίνιο και στα μουλωχτά θα οδηγήσει την Τσέλσι στην κορυφή?
Πλακα κανεις;Ανετα θα παιξει αλλα 2 μουντιαλ ο Μεσσι.

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
Πλακα κανεις;Ανετα θα παιξει αλλα 2 μουντιαλ ο Μεσσι.

η τελευταία του ευκαιρία είναι να γίνει Θεός στη θέση του Θεού. Αν δεν τα καταφέρει και τώρα, πέταξε το πουλάκι. Σε 4 χρόνια, πάλι παιχταράς θα είναι, αλλά όχι στα ντουζένια του όπως τώρα

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366

η παράδοση σε δικαιώνει, αφού δεν υπάρχει καμία που να έχει κάνει repeat στο ch.l., αλλά λένε ότι οι παραδόσεις είναι για να σπάνε

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom