α) Για φετος μιλαω και στα δυο post #1154, #1156.
β) Περυσι παιρνοντας μονο το κυπελλο Ισπανιας (!), ξαναπηρε τον τιτλο του καλυτερου ποδοσφαιριστη, γιατι ο τιτλος δεν διδεται σε ομαδα, διδεται σε παικτη...
γ) Δηλαδη για σενα αν καποιος ειναι πρωτοεμφανιζομενος σε μια μικρη ομαδα και βγαζει ματια, δεν πρεπει να παρει τον τιτλο? Η γενικα αν καποιος παιζει σε μικρη ομαδα. Οπως λογου χαριν ο Χατζηπαναγης δεν θα επρεπε να παρει ποτε τον τιτλο του καλυτερου Ελληνα ποδοσφαιριστη?!!!
δ) Μην στεναχωριεσαι (επειδη ακουγεσαι πικραμενοαγανακτησμενος και δεν μπορω να καταλαβω το γιατι), καποτε θα κρεμασει τα παπουτσια και ο τιτλος θα αλλαξει χερια. Ειδικα για φετος θα ειναι μεγαλη αδικια υστερα απο οσα εχει προσφερει....
Δεν καταλαβαίνω γιατί ειρωνεύεσαι αλλά θα το προσπεράσω.
Τι παραπάνω πρόσφερε φέτος από πέρυσι;
Να το δούμε με στατιστικά;
Πέρυσι 50 γκολ και 16 ασίστ. Φέτος 46 γκολ , 12 ασίστ.
Να το δούμε αγωνιστικά;
Πού ΄ταν ο μέσι στα μεγάλα ματς φέτος; Μόνο με την παρί βοηθησε κι αυτό κυρίως ψυχολογικά.
Δεν ξέρω αν εσύ βγάζεις άλλο συμπέρασμα αλλά εγώ ΔΕΝ βλέπω να προσέφερε κάτι παραπάνω φέτος.
Κι εν κατακλείδι, αν θέλουν κάθε χρόνο να δίνουν τη χρυση μπάλα στον ποδοσφαιριστη που βάζει τα περισσότερα γκολ, νομίζω ότι υπάρχει και το χρυσό παπούτσι, δε χρειάζεται να υπάρχουν 100 βραβεία.
Και ναι, θεωρώ ότι η χρυση μπάλα πρέπει να δίνεται σε ομάδα που, αν όχι να το κατέκτησε, τουλάχιστον να έφτασε στον τελικό του τσουλου, της πιο δύσκολης διοργάνωσης. Εκεί θα καταλάβεις ποιος όντως ηταν ο καλύτερος παίκτης
της χρονιάς, οχι με τις οσασούνες και τις θέλτες