Νέα

Champions League 08-09

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dfwk
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 752
  • Εμφανίσεις 25K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Εμένα όλη η υπόθεση μου θυμίζει το 94' που έλεγαν όλοι ανίκητη η Μπαρτσελόνα με παικταράδες μέσα, με μπαλάρα σε όλη την χρονιά και τελικά έφαγε μια 4αρα στον τελικό και δεν κατάλαβαν απο που τους ήρθε! :pipa2:
ο τελικός είναι άλλο θέμα.....
σε 2πλά παίγνια έχω ξαναπεί η ποιότητα δεν χάνει ποτέ, ή σχεδόν ποτέ.

Godfather72

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Μην υποβαθμίζεται τις ομάδες της Αγγλίας, είναι πολύ δυνατές και δεν είναι αμελητέα ποσότητα!
Μόνο με την Λιβερπουλάρα θα βλέπαμε καλό ημιτελικό! :rockon:

poto84

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Φεβ 2007
Κριτικές
21
Like
0
Πόντοι
1.997
ναι ρε περσονα,παιζει ωραιο ποδοσφαιρο..αλλα χτες δεν ηταν καλη..μολις βρηκε μια στημενη αμυνα γυριζε τη μπαλα μεχρι αηδιας και προσπαθουσε να μπει με τη μπαλα στα διτυα..δεν ειναι ετσι το ποδοσφαιρο

Godfather72

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Σήμερα είναι αμφίρροπο το παιχνίδι, μου αρέσει η Άρσεναλ αλλά έχει πολλούς πιτσιρικάδες μέσα και δεν είναι συνηθισμένοι σε τέτοιους αγώνες σε σύγκριση με την Μάντσεστερ που αν και δεν την χωνεύω το 2ο ημίχρονο της με την Τότεναμ με τρόμαξε λίγο! :grin:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
εχθές ο Χίντινγκ έπαιζε τριπλή ζώνη άμυνας.
Είναι η πρώτη φορά που είδα ομάδα να παίζει άμυνα ζώνης από τους επιθετικούς........
Επίσης τα 2 οφσάιντ που έκοψε ο ένας βοηθός ελέγχονται......
Ομάδα που παίζει με κάθετες μπαλλιές διαρκώς, όταν ο βοηθός είναι μαλάκας μπορεί να τη σταυρώσει.
Εάν η μπάρτσα έβαζε ένα εχθές μετά θα έπεφταν άλλα 3.....
τεσπα θα δούμε στη ρεβάνς......

laonikos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
κι εγώ βλέπω την Μαντσεστερ να κερδίζει αν και δεν την γουστάρω.
Liverpool, You ll never walk alone!!!

lycosstomantri

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
4
Like
165
Πόντοι
280
Η Τσέλσι πρέπει να καταλάβει ότι για να προκριθεί πρέπει να βάλει γκολ. Καλό το 0-0 αλλά για τα εκτός. Στα εντός πρέπει να τρανταχτεί και το πλεκτό. Γιατί ένα να βάλει η Μπαρτσελόνα, μετά θα θέλει 2 γκολ
Νομιζω πως η τσελσι θα ακολουθησει την ιδια τακτικη. Ο Χιτινγκ ειναι γατος και ξερει οτι στα ισα δεν εχει ελπιδες...οποτε θα το παει λαου λαου για να εκμεταλευτει καποιο λαθος (οπως εχθες ο Ντρογκμπα) ή στην χειροτερη να παει παραταση. Η Μπαρτσα απο την αλλη έχει αγχος γιατι ειναι το φαβορι και πιστευω θα ανοιχτει. Αν δεν σκοραρει στο πρωτο ημιχρονο η Μπαρτσα τοτε βλεπω να περναει η Τσελσι αν και θα στενοχωρηθω.

Για τον αλλο ημιτελικο η Μαντσεστερ μπορει να ειναι το φαβορί αλλα τελευταια χάνει ή ζοριζεται λιγο να κερδισει (Νιουκαστλ, Φουλαμ, Λιβερπουλ, Σαντερλαντ κτλ) οπότε μην εχουμε δεδομένη τη νίκη τους. Και η Αρσεναλ παει καλά τελευταία (Μιντλεσπρο, Γουϊγκαν, Σιτι, Λιβερπουλ κτλ)

pinkmartini20

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Ο Χίντινγκ απέδειξε πόσο μεγάλος προπονητής είναι. :rockon: :rockon:

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Αναμενόμενη η εικόνα του σημερινού αγώνα..."λίγη" η Άρσεναλ για αυτό το επίπεδο!Ας είναι καλά ο Αλμούνια που την γλύτωσε στο πρώτο ημίχρονο από τα χειρότερα...

poto84

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Φεβ 2007
Κριτικές
21
Like
0
Πόντοι
1.997
πως τη γλιτωσε η λιτσα τη συντριβη σημερα...κριμα κριμα κριμα..τσαμπα θα χουμε αγωνια στη ρεβανς...

laonikos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
καλά τι ομαδάρα ήταν η μάντσεστερ?
τρέχανε συνέχεια, αυτοματισμοί παντού κλπ κλπ

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
Αναμενόμενη η εικόνα του σημερινού αγώνα..."λίγη" η Άρσεναλ για αυτό το επίπεδο!Ας είναι καλά ο Αλμούνια που την γλύτωσε στο πρώτο ημίχρονο από τα χειρότερα...

Δε ξέρω αν είναι λίγη, πάντως είναι επιθετικά ανύπαρκτη. Όταν έφτανε στην αντίπαλη περιοχή, θύμιζε την Εθνική μας που προλαβαίνεις να πας για κατούρημα μέχρι να βγάλουν σέντρα. Της λείπει ένας φορ περιοχής για να ανέβει ένα επίπεδο σαν ομάδα.

laonikos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
μάλλον η μαντσεστερ την έκανε να φαίνεται λίγη.
Αλλά όντως έμοιαζε με την εθνική μας.

dimispagrati7

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2008
Like
14
Πόντοι
16
Δε ξέρω αν είναι λίγη, πάντως είναι επιθετικά ανύπαρκτη. Όταν έφτανε στην αντίπαλη περιοχή, θύμιζε την Εθνική μας που προλαβαίνεις να πας για κατούρημα μέχρι να βγάλουν σέντρα. Της λείπει ένας φορ περιοχής για να ανέβει ένα επίπεδο σαν ομάδα.
συμφωνω αν κ το λαθος του βενγκερ ηταν η θεση του νασρι.
δεν μπορει εκει που τον εβαλε.χαμενος ηταν.στην γραμμη πανω
θα κανε καταστασεις ωστε να τις εκμεταλλευτει ο αντεμπαγιορ.

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Και ο Αρσάβιν θα μπορούσε να βελτιώσει την επιθετική της εικόνα αλλά και πίσω είχε πολλά προβλήματα...γενικά όπως και να το δεις η Μάντσεστερ είναι καλύτερη ομάδα!

laonikos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
μάλλον η Μάντσεστερ θα το πάρει το κύπελλο.
Πολύ διαβασμένη και υπερέχει από τις αντίπαλες ομάδες

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266

με αμυντικα χαφ τους ντιαμπι και σονγκ δε πας πολυ ψηλα.Επισης δεν πας ψηλα με σεντερ φορ του στυλ adebayor οι οποιοι ναι μεν ξερουν μπαλαρα,αλλα δεν μαρκαρουν σα σκυλια.Οταν οι αλλοι εχουν παικτες που κανουν τα παντα(ρουνει,τεβες,καρρικ) και εσυ αρσεναλ που εχεις κατι λουλουδατες αδερφες του ελεους που χεζονται πανω τους απλα θα παρακολουθεις τους αλλους να σε πηδανε....ολες τις προσωπικες μονομαχιες σχεδον τις πηρανε οι παικτες της ακατονομαστης βαζελοκωλοφαρδης κοκκινης ομαδας

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Δηλαδή οι Αρσεναλαίοι θέλουν 2 γκολ διαφορά...
ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ να ανοίξει τόσο πολύ το σκορ στο Λονδίνο υπέρ της Άρσεναλ, αν και θα το γούσταρα...Θεωρώ ότι κάποιο γκολ η Μαγχεστρία θα το πετύχει, οπότε μπερδεύει η δουλειά...
Γνώμη μου είναι ότι δύσκολα θα αποκλειστούν οι μπέμπηδες...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom