Νέα

Champions League 08-09

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dfwk
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 752
  • Εμφανίσεις 25K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

laonikos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
Δηλαδή οι Αρσεναλαίοι θέλουν 2 γκολ διαφορά...
ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ να ανοίξει τόσο πολύ το σκορ στο Λονδίνο υπέρ της Άρσεναλ, αν και θα το γούσταρα...Θεωρώ ότι κάποιο γκολ η Μαγχεστρία θα το πετύχει, οπότε μπερδεύει η δουλειά...
Γνώμη μου είναι ότι δύσκολα θα αποκλειστούν οι μπέμπηδες...
με τίποτα δεν αποκλείονται, υπάρχει μεγάλη διαφορά στις ομάδες

zaxoss

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2007
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
παμε για ρεπετισιον του περσινου τελικου και τελικα ρεβανς...

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
με τίποτα δεν αποκλείονται, υπάρχει μεγάλη διαφορά στις ομάδες

Μάλλον...Είναι και οι ιδιαιτερότητες στα ματς των ομάδων του νησιού που δύσκολα δίνουν μεγάλες αποκλίσεις από αγώνα σε αγώνα...
Δε νομίζω δηλαδή ότι μπορεί να επαναληφθει το χουνέρι της Μίλαν με την Κορούνια, σε αυτά τα ματς...
Τη Μάντσεστερ, μπορεί να την κοντράρει η Τσέλσι, λόγω εκπληκτικής ομοιογένειας, και πανέξυπνου προπονητή, και ακόμα περισσότερο η Λίβερπουλ με τη ΦΑΝΕΛΑΡΑ της...

laonikos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
κι εγώ Λίβερπουλ είμαι αλλά ομολογώ ότι σήμερα είδα μπάλα με τη μεγάλη αντίπαλο...

MR DRAMBUIE

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2007
Like
3
Πόντοι
6
Παντως απο τις τεσσερις ομαδες του διημερου, αυτη που προσωπικα μου εδειξε οτι ηξερε περισσοτερο τι ηθελε, ηταν η Τσελσι.

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Παντως απο τις τεσσερις ομαδες του διημερου, αυτη που προσωπικα μου εδειξε οτι ηξερε περισσοτερο τι ηθελε, ηταν η Τσελσι.
Και η Μάντσεστερ ήξερε τι ήθελε...νίκη και να κρατήσει το 0 πίσω!Το είπε και ο τσίχλας πριν το ματς ότι το καλύτερο αποτέλεσμα θα είναι το 1-0!

laonikos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
νομίζω το δήλωσε και ο προπονητής της, ότι ήθελε αυτό το σκορ

laonikos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
ο Αρσάβιν είναι μια επίθεση μόνος του

laonikos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
κι εγώ παράταση βλέπω και πιθανώς πέναλτυ.

MR DRAMBUIE

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2007
Like
3
Πόντοι
6
Και η Μάντσεστερ ήξερε τι ήθελε...νίκη και να κρατήσει το 0 πίσω!Το είπε και ο τσίχλας πριν το ματς ότι το καλύτερο αποτέλεσμα θα είναι το 1-0!
Δικιο εχεις. Το'πε ο τσιχλας!Πιστευω ομως, οτι γενικοτερα η Τσελσι ηταν πιο προσηλωμενη στο στοχο της. Καλη αποψε η Μαντσεστερ,αλλα νομιζω οτι και το παιχνιδι της πηγε περιφημα. Γρηγορο γκολ να φυγει το αγχος,καλες ευκαιρειες απο νωρις,ωστε να της ανεβασουν την ψυχολογια... Στο δευτερο ημιχρονο τηρουσε σταση αναμονης. Ενω η Τσελσι χθες, επαιξε ολο το παιχνιδι με το μαχαιρι στα δοντια,καταφερνοντας να κρατησει στο μηδεν τη Μπαρτσελονα. Πανω σε αυτο στηριζω την αποψη μου.

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Δικιο εχεις. Το'πε ο τσιχλας!Πιστευω ομως, οτι γενικοτερα η Τσελσι ηταν πιο προσηλωμενη στο στοχο της. Καλη αποψε η Μαντσεστερ,αλλα νομιζω οτι και το παιχνιδι της πηγε περιφημα. Γρηγορο γκολ να φυγει το αγχος,καλες ευκαιρειες απο νωρις,ωστε να της ανεβασουν την ψυχολογια... Στο δευτερο ημιχρονο τηρουσε σταση αναμονης.[size=12pt] Ενω η Τσελσι χθες, επαιξε ολο το παιχνιδι με το μαχαιρι στα δοντια,καταφερνοντας να κρατησει στο μηδεν τη Μπαρτσελονα.[/size] Πανω σε αυτο στηριζω την αποψη μου.

Γι' αυτό το σενάριο, η Τσέλσι έχει παίκτες που να μπορούν να ανταποκριθούν...
Στον επαναληπτικό, όμως, το σενάριο επιβάλει επίθεση με γκολ...Είναι ικανή να ανταποκριθεί σε αυτό;

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Εγώ πιστεύω το αντίθετο...ότι αν ανοίξει το ματς η Μπάρτσα έχει περισσότερες πιθανότητες γιατί είναι πιο ποιοτική ομάδα!Αλλά ο Χίντινγκ δεν είναι κορόιδο και δεν πρόκειται να ρισκάρει πολύ...

Το ίδιο πράγμα λέμε...
Ο Χίντινγκ να δουλέψει το ματς για 0-0...

laonikos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
Ο χίντινγκ είναι μεγάλος προπονητής πάντως

MR DRAMBUIE

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2007
Like
3
Πόντοι
6
Γι' αυτό το σενάριο, η Τσέλσι έχει παίκτες που να μπορούν να ανταποκριθούν...
Στον επαναληπτικό, όμως, το σενάριο επιβάλει επίθεση με γκολ...Είναι ικανή να ανταποκριθεί σε αυτό;
Εχω αμφιβολιες για το ποσο καλα μπορει να παιξει η Μπαρτσα στην Αγγλια. Μεσολαβει και το παιχνιδι με τη Ρεαλ... Οπως και να 'χει η Τσελσι τωρα εχει την ψυχολογια και προσωπικα νομιζω οτι αυτη θα ειναι η μια ομαδα του τελικου. Σφιχτα θα παιξει παλι,αλλα στο γηπεδο θα γινεται χαλασμος. Οι Αγγλοι σε αυτα ειναι πολυ μπροστα...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866

και η προοδευτική του Σούλη Μαρκόπουλου ήταν η μόνη ομάδα στην Α Εθνική πριν από μερικά χρόνια που ήξερε όλο το χρόνο τι ήθελε περισσότερο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom