Νέα

Champions League 08-09

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dfwk
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 752
  • Εμφανίσεις 25K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
3 Αγγλικές και η Μπάρτσα...κάτι μου θυμίζει αυτό! :dancing: :dancing: :dancing:

Συμφωνώ.  :rockon:

Πάντως αναμένεται ματσάρα και σήμερα...προσωπικά βλέπω νίκη της Μπάρτσα αλλά χωρίς να "καθαρίζει" την πρόκριση!

& 2η φορά. :2funny:
Θα είναι καλό ματς, το αυριανό το κόβω να είναι αρκετά πιο μέτριο.
Βέβαια, λείπει η ένταση που είχε το αντίστοιχο πριν κάτι χρόνια με Μουρίνιο κλπ. αλλά και πάλι θα είναι ντέρμπι. :rockon:

Πουτανγαμών

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
198
Like
468
Πόντοι
2.950
Η Μπάρτσα χαλαρά θα πάρει το κύπελλο πιστεύω! Άπιαστη!

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Να δούμε τι θα σκαρφιστεί ο Χίντινγκ για να σταματήσει τον Μέσι...αν και νομίζω ότι από αλλού θα την πάθει!
Απ' ότι λέγεται μάλλον τον Μποζίνγκουα θα ρίξει από την μεριά του!

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
Να δούμε τι θα σκαρφιστεί ο Χίντινγκ για να σταματήσει τον Μέσι...αν και νομίζω ότι από αλλού θα την πάθει!
Απ' ότι λέγεται μάλλον τον Μποζίνγκουα θα ρίξει από την μεριά του!

Σε τέτοια ματς, συνήθως οι "κομπάρσοι" βάζουν τα σημαντικά γκολ σαν τον Ivanovic που έγινε ήρωας στην προηγούμενη φάση.

Προγνωστικό (έτσι για πλάκα): 2-1 από Henry, Iniesta / Kalou

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Σε τέτοια ματς, συνήθως οι "κομπάρσοι" βάζουν τα σημαντικά γκολ σαν τον Ivanovic που έγινε ήρωας στην προηγούμενη φάση.

Προγνωστικό (έτσι για πλάκα): 2-1 από Henry, Iniesta / Kalou
Κι εγώ το ίδιο σκοράκι έχω παίξει για τον χαβαλέ! :rockon:
Νομίζω ότι Ινιέστα και Τσάβι θα κάνουν την ζημιά και δεν αποκλείεται ένας από τους δύο να σκοράρει...

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Πολύ άμυνα και ξυλίκι αυτή η Τσέλσι χθες!Μέχρι και ο Ντρογκμπά αμυντικός έπαιζε!Για την διαιτησία ότι και να πεις είναι λίγο...θύμισε Σούπερ Λιγκ!!!

Πουτανγαμών

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
198
Like
468
Πόντοι
2.950
Έχει παιχτεί μόνο το πρώτο ημίχρονο πιστεύω  :tooth:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Πολύ άμυνα και ξυλίκι αυτή η Τσέλσι χθες!Μέχρι και ο Ντρογκμπά αμυντικός έπαιζε!Για την διαιτησία ότι και να πεις είναι λίγο...θύμισε Σούπερ Λιγκ!!!
ρε ό,τι και να κάνουνε αυτό το μπουρδέλο με τα κίτρινα πρέπει να βάλει περισσότερα γκολ σε 180 λεπτά από τη μόνη ομάδα που παίζει 90 λεπτά μπάλλα.....

απλά πράματα.

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
ρε ό,τι και να κάνουνε αυτό το μπουρδέλο με τα κίτρινα πρέπει να βάλει περισσότερα γκολ σε 180 λεπτά από τη μόνη ομάδα που παίζει 90 λεπτά μπάλλα.....

απλά πράματα.
Είπα και γω, δεν θα εμφανιστεί. Πάντως, γαμώ την καταδίκη μου, αν τυχόν αποκλειστεί η Μπάρτσα θα είναι μεγάλη αδικία. Παίζει μακράν το καλύτερο τόπι

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Ακομα να πειστειτε οτι θα παει τελικο η Τσελσι; :rockon:  :2funny:

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366

απλά πράματα.
Το κακό είναι ότι η Μπάρτσα ξέμεινε από αμυντικούς...κάρτες , τραυματισμοί...μόνο ο Πικέ έμεινε!Και ο Χίντινγκ δεν είναι κυρίζι,ούτε στην Αγγλία θα ξανοιχτεί ιδιαίτερα!Βέβαια δεν πιστεύω ότι θα δούμε το χθεσινό ταμπούρι...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Είπα και γω, δεν θα εμφανιστεί. Πάντως, γαμώ την καταδίκη μου, αν τυχόν αποκλειστεί η Μπάρτσα θα είναι μεγάλη αδικία. Παίζει μακράν το καλύτερο τόπι

τα πράγματα είναι απλά.
Παρακολουθώ χρόνια μπάρτσα και αυτή είναι η καλύτερη των τελευταίων 20 ετών.
Η συνολική τεχνική κατάρτσιη της ομάδας ατομικά μπορεί να κατεβάσει κατηγορία μια άλλη.
Κοινώς είναι η πρώτη φορά που σε μια ομάδα η ατομική ποιότητα του καθενός έχει τόσο μεγάλη συνεισφορά στη συνολική ποιότητα.

Οταν καταφέρνεις να μοιάζουν οι Ντρογκμπά, Εσσιέν, Μαλουντά, Μπάλλακ, Λάμπαρντ και Αλεξ με ξυλοκόπους πάει να πει ότι το κύπελο πρέπει να σου δωθεί με απευθείας ανάθεση.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Και εγώ αυτό πιστεύω. Αυτός ο Χίντινγκ την κάνει να παίζει εξυπνότερα.
το ίδιο έκανε με την Κορέα.
Ολες οι ομάδες έχουν πάνω όριο.
Να ξέρεις όμως ότι η μπάρτσα έχει ένα μεγάλο πλεονέκτημα.
Αυτά που κάνει στο Καμπ νου μπορεί να τα κάνει σε οποιδήποτε γήπεδο με οποιδήποτε αντίπαλο. Τόσο μεγάλη είναι η διαφορά ποιότητας απ τους υπολοίπους.

laonikos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
με την Τσέλσι πως το είδες το ματς?

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.428
Πόντοι
366
Το 0-0 δεν ειναι και σκορ ασφαλειας. Η Μπαρτσα αν τις δωσεις λιγο χωρο θα στο κανει το γκολ. Χθες η τσελσι επαιξα πολυ καλα αμυντικα.

Godfather72

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Εμένα όλη η υπόθεση μου θυμίζει το 94' που έλεγαν όλοι ανίκητη η Μπαρτσελόνα με παικταράδες μέσα, με μπαλάρα σε όλη την χρονιά και τελικά έφαγε μια 4αρα στον τελικό και δεν κατάλαβαν απο που τους ήρθε! :pipa2:

Πουτανγαμών

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
198
Like
468
Πόντοι
2.950
Η Τσέλσι πρέπει να καταλάβει ότι για να προκριθεί πρέπει να βάλει γκολ. Καλό το 0-0 αλλά για τα εκτός. Στα εντός πρέπει να τρανταχτεί και το πλεκτό. Γιατί ένα να βάλει η Μπαρτσελόνα, μετά θα θέλει 2 γκολ

laonikos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
στον επαναληπτικό τι θα γίνει?
Θα ξεπεράσει η Μπάρτσα την άμυνα της Τσέλσι?

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Η Τσέλσι πρέπει να καταλάβει ότι για να προκριθεί πρέπει να βάλει γκολ. Καλό το 0-0 αλλά για τα εκτός. Στα εντός πρέπει να τρανταχτεί και το πλεκτό. Γιατί ένα να βάλει η Μπαρτσελόνα, μετά θα θέλει 2 γκολ
:thumbsup: :thumbsup:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom