Νέα

Champions League 08-09

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dfwk
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 752
  • Εμφανίσεις 25K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
μοναδικη ομαδα η λιβερπουλ.Με παικτες όχι πρωτοκλασσάτους εκτος 3,4 εξαιρεσεων(τζεραλντ,τορρες,αλονσο,γκαραχερ)πηγε να πραγματοποιησει το ακατορθωτο και μαλιστα με αποντες τον μεγαλο αρχηγο και σε κακη βραδια(πολυ καλα κλεισμενος)τον τορες.Πραγματικα ομαδα με φανελα απο μαντεμι! :rockon:

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
είμαι παραπάνω από σίγουρος ότι κι τότε ακόμα και εάν δεν το είχες γράψει το 1-4 με μανγιου σου φαινόταν απίθανο......

μπορεί να γαμάς και να δέρνεις τελευταία στο νησί αλλά σε ανατροπή έχει γράψει ιστορία το 0-3 σε 3-3 και κούπα στην Πόλη.....
η Λίβερπουλ παίζει καλύτερα όταν είναι τελειωμένη....
Εκεί είναι ο μύθος της......... Μύθο που δεν έχει φτιάξει καμμιά άλλη ομάδα....
Εκεί που όλοι την τελείωσαν στο πρωτάθλημα, τώρα κάνουν μαθηματικές πράξεις και ανάβουν καντηλάκια......

Και είπαμε είμαι φιλολίβερπουλ αλλά αρρώστια είναι μόνο η μπάρτσα....
τελεία.

πεστα ρε στους αμπαλους.. :rockon:

poto84

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Φεβ 2007
Κριτικές
21
Like
0
Πόντοι
1.997
το οτι η λιβερπουλε επαιξε ετσι ισως επειδη δεν επαιζε ο τζεραρντ και ο χιντινγηκ δεν μπορουσε να κανει το ιδιο κολπο με τον εσσιεν στο πρωτο ατς που τον εξαφανισε το εχετε σκεφτει?επισης δεν επαιζε και ο μεγαλος αρχηγος των αλλων που χωρις αυτον η αμυνα τους ειναι παιδικη χαρα

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.428
Πόντοι
366
Σημερα βλεπω να χαιρετανε τον θεσμο η μαντσεστερ και η  βιγιαρεαλ.

poto84

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Φεβ 2007
Κριτικές
21
Like
0
Πόντοι
1.997
ειστε παγκοσμια πρωτοτυπια..καναπε στο κυπελλο..καναπε στο λιγκ καπ.καναπε στο τσμπιονς λιγκ,σε λιγο καναπε στο πρωταθημα και προσπαθηστε να μς πεισετε για το μεγαλειο της λιβερπουλ..που ηταν στο πρωτο ματς το μεγαλειο?

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.428
Πόντοι
366
ειστε παγκοσμια πρωτοτυπια..καναπε στο κυπελλο..καναπε στο λιγκ καπ.καναπε στο τσμπιονς λιγκ,σε λιγο καναπε στο πρωταθημα και προσπαθηστε να μς πεισετε για το μεγαλειο της λιβερπουλ..που ηταν στο πρωτο ματς το μεγαλειο?
Tο βλεπεις να περνατε στο ντραγκαο σημερα;

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Tο βλεπεις να περνατε στο ντραγκαο σημερα;
Πιθανότατα ναι. Αν αναλογιστείς οτι στον πρωτο αγώνα η Πόρτο έπαιξε όσο καλύτερα μπορούσε και η Μαντσεστερ όσο χειρότερα, τότε μάλλον βλέπω Μάντσεστερ. Βέβεια υπάρχει πάντα η περίπτωση να ρουφήξω τη μύξα μου

poto84

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Φεβ 2007
Κριτικές
21
Like
0
Πόντοι
1.997
εγω θα πω οτι ειναι δυσκολο γιατι δεν ειμαστε σε καλη κατασταση...αλλα η ελπιδα πεθαινει παντα τελευταια

Πουτανγαμών

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
198
Like
468
Πόντοι
2.950
Όποιος μπορεί να βρει σε rapidshare τον χθεσινό αγώνα ας τον ανεβάσει  ;)

moutsos13

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Like
211
Πόντοι
36
σημερα στο πορτο θα πεσουν κορμια

Godfather72

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Πέρασε η σιχαμένη! :tickedoff:
Αν και την είχαμε όλοι τελειωμένη τα κατάφεραν οι πούστηδες και μάλιστα εύκολα! :headbang:

poto84

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Φεβ 2007
Κριτικές
21
Like
0
Πόντοι
1.997
Αυτη ειναι η καλυτερη ομαδα στον κοσμο..Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ...Και αυτη η ομαδα απεδειξε ποσο ΜΕΓΑΛΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΕΧΕΙ....μας ειχανε ολοι ξεγραμεννους και περασαμε ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ...Ολοι μας λεγανε οτι θα φαμε γκολ και δεν μας κανανε ευκαιρια...Φετος ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΟΛΑ...ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ..Επομενος αντιπαλος Αρσεναλ και αρσενακος βενγκερ..Καλως τα παιδια καλως τα 4-0...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Πέρασε η σιχαμένη! :tickedoff:
Αν και την είχαμε όλοι τελειωμένη τα κατάφεραν οι πούστηδες και μάλιστα εύκολα! :headbang:

το είχα ξαναπεί και το ξαναλέω.
σε διπλά παίγνια παίζει τεράστιο ρόλο η ποιότητα και μετά η φανέλλα.
Σήμερα έπαιζε μια ποιοτικότερη ομάδα που φοράει και βαριά φανέλλα.
οι τύποι με τα γαλανόλευκα μερσεριζέ δε δικαιολόγησαν ούτε ένα λεπτό την παρουσία τους στις 8 καλύτερς της Ευρώπης.
Αναμενόμενο και δίκαιο.
Ανεξαρτήτως πεποιθήσεως εγώ τελικό θέλω να δω Μπάρτσα Μαν Γιου γιατί θέλω να δω μπάλλα...
Καλά τα 4-0 για να ικανοποιείται ο εγωισμός μας, αλλά μόνο με τη Μαν Γιου θα δω εάν πραγματικά είμαι 1 κλάση καλύτερος απ όλους.
:sunglasses: :sunglasses:

poto84

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Φεβ 2007
Κριτικές
21
Like
0
Πόντοι
1.997
Απο τις λιγες φορες που συμφωνω με τον περσονα...αλλα και με την τσελσι πιστευω θα δοκιμαστει η μπαρτσα..ειναι καλη ομαδα και αμυντικα οταν ειναι πληρης,που δεν ηταν χτες

forza23

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Απρ 2009
Κριτικές
2
Like
6.035
Πόντοι
1.056
Την καλύτερη μπάλα πάντως κατά την γνώμη μου την παίζει η Barca...Μερικές φορές οι επιθέσεις τους μοιάζουν βγαλμένες απτο pro...

Υ.Γ. Δεν είμαι οπαδός της αλλά η μεγάλη JUVENTUS δυστυχώς δεν συνεχίζει...

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
Φετος ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΟΛΑ...ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ..Επομενος αντιπαλος Αρσεναλ και αρσενακος βενγκερ..Καλως τα παιδια καλως τα 4-0...
Μη λες μεγάλες κουβέντες φίλε γιατί μπορεί να δούμε Άρσεναλ - Τσέλσι τελικό και να το παίρνει η Άρσεναλ εκεί που δεν το περιμένει κανείς. :rolleyes:

poto84

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Φεβ 2007
Κριτικές
21
Like
0
Πόντοι
1.997
η καλη μαντσεστερ που δα χτες δεν μπορει να αποκλειστει απο την καλη πελατισσα αρσεναλ στον τελικο..παντως αν παμε εκει προτιμω την μπαρτσα..οχι γιατι ειναι πιο ευκολη,αλλα εχουμε καλη παραδοση,ενω θεωρω και δυσκολο να ξανακερδισουμε την τσελσι μεσα σε 1 χρονο σε τελικο

poto84

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Φεβ 2007
Κριτικές
21
Like
0
Πόντοι
1.997
εχετε κανει ολοι το μεγαλο λαθος να πιστευετε οτι η πορτο μπορουσε να κανει κατι παραπανω...δεν μπορουσε αλλα οχι επειδη ειναι αυτη μετρια αλλα επιδη η μαντσεστερ χτες ηταν επιβλητικη..σκοραρε νωρις οπως ηθελε..κρατησε μπαλα..ειχε αψογες αλληλοκαλυψεις και περασε ανετα ενω πλεον δνε ηταν φαβορι...αυτο μου αρκει

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
3 Αγγλικές και η Μπάρτσα...κάτι μου θυμίζει αυτό! :dancing: :dancing: :dancing:

Συνημμένα

• milanchllivph_31.jpg
    milanchllivph_31.jpg
    34,4 KB · Εμφανίσεις: 11

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Πάντως αναμένεται ματσάρα και σήμερα...προσωπικά βλέπω νίκη της Μπάρτσα αλλά χωρίς να "καθαρίζει" την πρόκριση!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom