jorgekavlares
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Like
- 1.450
- Πόντοι
- 546
οχι βεβαια !!! ακου κει η Μαριαννα να δινει κωλο... τι αλλο θ'ακουσουμε...
Tην πατουρα της, την δινει ???
Tην πατουρα της, την δινει ???
Παντου δεν ειναι εξτρα? Δεν μου το εχει δωσει καμιά στην κανονικη τιμη.
ναι αλλά να προσέχεις , σε όσους δεν την ξέρουν τους ζητάει +20
Θα το εχω υποψιν μου την επομενη φοραναι με την Μαριάννα είναι κεκτημένο δικαίωμα να γαμήσεις τον κώλο της , πότε δεν πλήρωσα έξτρα....σε όσους πάνε πρώτη φορά πάντα ζητούσε +20....
Α,το προστυχοπουτανο εμενα μου τον εδωσε μια φορά με τα χίλια ζόρια,δεν γούσταρε καθόλου.Αλλα εχει μια στενή ροδέλα,σαν να επερνα παρθένα!!!!!!!ναι με την Μαριάννα είναι κεκτημένο δικαίωμα να γαμήσεις τον κώλο της , πότε δεν πλήρωσα έξτρα....σε όσους πάνε πρώτη φορά πάντα ζητούσε +20....
ναι με την Μαριάννα είναι κεκτημένο δικαίωμα να γαμήσεις τον κώλο της , πότε δεν πλήρωσα έξτρα....σε όσους πάνε πρώτη φορά πάντα ζητούσε +20....
τόσα ξέρεις για την μαριάννα και παρακολουθεις τις ενημερώσεις τόσα λές.
κομοδινο η Νικολ... ατεχνη πιπα, κακα ανοιγματα και στησιματα... μια φορα μονο και το κλαψα το 70ρι...ενα τεμαχιο που ειναι υποτιμημενο στο ιδρυμα ενω ειναι πολυ καλη στο δωματιο ειναι η Νικολ η ψιλολιγνη Βουλγαρα με τις ατελειωτες ποδαρες
δεν υπαρχει αυτο που λες... μονη της τον αρπαζει και τον βαζει στον κωλο...δεν γούσταρε καθόλου
κομοδινο η Νικολ... ατεχνη πιπα, κακα ανοιγματα και στησιματα... μια φορα μονο και το κλαψα το 70ρι...
το ιδιο ισχυει σχεδον για την Αλινα... μονο για μια φορα...
ε νταξει τοτε εκπαιδευσε την εσυ που εχεις ορεξη, και θα περασω αργοτερα οταν θα ειναι ετοιμη...
ναι όντως.....αλλά με αυτά που έγραψα τι σχέση έχει.......οταν εγω πρωτογνωρισα τη Μαριαννα εσυ δεν ηξερες ακομα τι σημαινει ελαιοτριβειο
ναι με την τεράστια εμπειρία που έχει νομίζω είναι ο κατάλληλος για να την εκπαίδευσήε νταξει τοτε εκπαιδευσε την εσυ που εχεις ορεξη, και θα περασω αργοτερα οταν θα ειναι ετοιμη...