Νέα

Central Spa-Καλλιρόης 48

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antonis n.
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 908K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266

ποιος  κωνσταντινιδης  ?    η δεσποινα  στο ψυχικο  εχει το καλυτερο  μιλφειγ.   να δει  αυτο που εγραψες  ο λουπ (  για τον κωνσταντινιδη ).   

ποιά δέσποινα ρε σύ?????σαν του παλιού vitti στη νέα σμύρνη κανείς..

!blis

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.001
Πόντοι
3.477
αυτος!!! αφου μπουμε πρωτα αριστερα και μετα στο τελευταιο δωματιο δεξια... απο το λυσσασμενο γαμησι και το χτυπημα που της εριξα ο καναπες σε καποια στιγμη ανοιξε στα δυο κι εγινε κρεβατι απο μονος του!!!
:2funny:

!blis

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.001
Πόντοι
3.477
δεν υπαρχει αυτο που λες... μονη της τον αρπαζει και τον βαζει στον κωλο...
ω ναι, αν κ το δυνατοτερο σημειο της ειναι το dt... Γενικα ενα ξεκωλο κορμι... Εχει το φουλ κ το παιζει στα δαχτυλα, οπως κ το διπλο με Αλινα, που ειναι ιδιου σωματοτυπου σε αρνητικο, κ χανει σε υπηρεσιες οτι εχει συν σε κάλος... Επειδη δεν ειναι χαμογελαστη... Κοκακολα κόκκινη κ ναγκετς με γαλλικη σαλατα, κανω διαιτα...
ποιά δέσποινα ρε σύ?????σαν του παλιού vitti στη νέα σμύρνη κανείς..
Επιστροφη στη στροφη, παω με τα μπαριδακια... Δε σας αντεχω αλλο...56 χαλαρωσε μη σε παρει η οργη καμια ωρα... :2funny:

Επισκέπτης
σου ξαναλέω πρόσεχε τι γράφεις θα το φάς το κεφάλι σου
δεν έχω καμία ανάγκη το μπου , έχω την ζωή  μου , θα μου πείς έσυ πως θα διαχειριστώ τον ελεύθερο μου χρόνο ,
όσα δεν φτάνει η αλέπού τα κάνει κρεμαστάρια....
να μην ασχολείσαι με την πάρτι μου....αν έχεις να γράψεις καιμιά κριτική η ενημέρωση κάντό , το να εκτοξεύεις ψέμματα και κατηγοριές  όταν δεν έχεις τι να πείς δείχνει τι πάστα ανθρώπου είσαι....

ναι με την Μαριάννα είναι κεκτημένο  δικαίωμα να γαμήσεις τον κώλο της , πότε δεν πλήρωσα έξτρα....σε όσους πάνε πρώτη φορά πάντα ζητούσε +20....

σε λιγο θα μας πεις οτι τη γαμησες και τζάμπα :2funny:

:jerking: :jerking: :jerking:
τόσα ξέρεις για την μαριάννα και παρακολουθεις τις ενημερώσεις τόσα λές.

ετσι για την ιστορια οπως καταλαβες εσυ ασχολεισαι μαζι μου :kissass2: εγω απλα γελασα με την παραμυθα σου οτι γαμας τον κωλο της Μαριαννας τζαμπα :sunglasses:

hooligan

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
27
Like
23
Πόντοι
2.945
εγω απλα γελασα με την παραμυθα σου οτι γαμας τον κωλο της Μαριαννας τζαμπα :sunglasses:
Πάντως φιλαράκι τις μισές φορές κι εγώ τσάμπα τον γάμησα. Αν την ξέρεις καλά έχεις πολλές πιθανότητες να το κάνεις κι εσύ.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.703
Πόντοι
46.232
ετσι για την ιστορια οπως καταλαβες εσυ ασχολεισαι μαζι μου :kissass2: εγω απλα γελασα με την παραμυθα σου οτι γαμας τον κωλο της Μαριαννας τζαμπα :sunglasses:
βρε κουφιοκέφαλε δεν ξέρεις ούτε να διαβάζεις και εκτίθεσαι....ποτέ δεν είπα ότι γαμάω το κωλαράκι της Μαριάννας τζάμπα , έγραψα ότι ποτέ δεν της έχω δώσει έξτρα λεφτά.....

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
βρε κουφιοκέφαλε δεν ξέρεις ούτε να διαβάζεις και εκτίθεσαι....ποτέ δεν είπα ότι γαμάω το κωλαράκι της Μαριάννας τζάμπα , έγραψα ότι ποτέ δεν της έχω δώσει έξτρα λεφτά.....

ρε γιατί τον λές τον άνθρωπο κουφιοκέφαλο?κουφιοκεφαλάκη τον λένε!Είναι από λασήθι λέμε....ρουφάμε και τα λέμε..ρουφάμε και τα λέμε λέμε.

Επισκέπτης

οταν καταλαβεις τι ειπες ελα να τα ξαναπουμε :2funny:

georgel

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2010
Κριτικές
3
Like
610
Πόντοι
81
Και εγώ το κ@λαράκι της Μαριάννας χωρίς εξτρά χρέωση το παίρνω...

hooligan

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
27
Like
23
Πόντοι
2.945
Με τόση βαβούρα για το θέμα βλέπω να κόβονται τα προνόμια σε όλους.

hooligan

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
27
Like
23
Πόντοι
2.945
Προ ολίγων ημερών έγινε πέρασμα με την Έλλη. Είναι μιλφ (με γυαλάκι στην παρέλαση) και αν δεν κάνω λάθος δούλευε πιο παλιά στη Φραντζή. Ωραίο κορμί και φάτσα (7,5 – 8 /10) αρκετά καλό μασάζ (7/10) και αρκετά δυνατή στο δεύτερο μέρος του προγράμματος το οποίο περιλαμβάνει πολύ καλή ξεσκούφωτη πίπα, όμορφα στησίματα, ικανοποιητική συμμετοχή. Γενικά είναι ωραίος τύπος με ελληνικά που δείχνουν ελληνίδα (λέει ότι είναι Σαλονικιά) και εύκολα ξαναπήγαινα (λέμε τώρα). 

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
19
Πόντοι
5.825
σκέτο με την Μαριάννα;; θέλει προσπάθεια...

cgfucker

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2012
Κριτικές
2
Like
100
Πόντοι
16
ποτέ δεν είπα ότι γαμάω το κωλαράκι της Μαριάννας τζάμπα , έγραψα ότι ποτέ δεν της έχω δώσει έξτρα λεφτά.....

Επιβεβαιώνω κι εγώ ότι έτσι είναι. Τώρα αν σε πολύ καινούργιους πελάτες ακολουθεί άλλη τιμολογιακή πολιτική, αυτό δεν μπορώ να το ξέρω.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.703
Πόντοι
46.232
έλα ρε συμφωνήσαμε και σε κάτι  ;)

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
Προ ολίγων ημερών έγινε πέρασμα με την Έλλη. Είναι μιλφ (με γυαλάκι στην παρέλαση) και αν δεν κάνω λάθος δούλευε πιο παλιά στη Φραντζή. Ωραίο κορμί και φάτσα (7,5 – 8 /10) αρκετά καλό μασάζ (7/10) και αρκετά δυνατή στο δεύτερο μέρος του προγράμματος το οποίο περιλαμβάνει πολύ καλή ξεσκούφωτη πίπα, όμορφα στησίματα, ικανοποιητική συμμετοχή. Γενικά είναι ωραίος τύπος με ελληνικά που δείχνουν ελληνίδα (λέει ότι είναι Σαλονικιά) και εύκολα ξαναπήγαινα (λέμε τώρα). 

α ρε χαλκιδική με τα ωραία σου!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom