Νέα

Central Spa-Καλλιρόης 48

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antonis n.
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 910K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166
Ρε σεις σαν την    Κα Β Ε Τ Α    δεν υπαρχουν αλλες, σε οποιον χωρο και να ψαξεται!!!!!!!!!!
Τιμια συναλαγη, καθαριοτητα στο μαγαζι,εξηπηρετιση στον πελατη, να καθεται να ακουει τα παραπονα του πελατη ???      Μπορει να βρεθει αλλη σαν και την Κα Β Ε Τ Α ??????????

mysterious

Monsieur
Εγγρ.
20 Φεβ 2008
Κριτικές
192
Like
12.511
Πόντοι
34.267
Διάβασα όσα γράφετε και δε διαφωνώ. Κι η δική μου εντύπωση ήταν ότι με τη Βέτα όλα πήγαιναν ρολόι και δούλευε καλά το μαγαζί. Και δε νομίζω ότι επιδίωκε να "προκαλέσει" πελάτη. Άτοπο όταν παρουσιάζεις  Μαριάννα, Μελίσα, Ελένη, Νάντια και τις άλλες.
Τι να φοβήθηκε λοιπόν η Γιούλη.. μην ανοίξει δικό της η Βέτα και "πάρει" το πελατολόγιο?
Απορίας άξιον να σχολάς αυτόν που σου κρατάει ψηλά την επιχείρηση..
Πιστεύω ότι ο χρόνος θα δείξει. Πάντως τη Κυριακή που πέρασα είχε αξιόμαχα κορίτσια.
Τις καλημέρες μου.

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Διάβασα όσα γράφετε και δε διαφωνώ. Κι η δική μου εντύπωση ήταν ότι με τη Βέτα όλα πήγαιναν ρολόι και δούλευε καλά το μαγαζί. Και δε νομίζω ότι επιδίωκε να "προκαλέσει" πελάτη. Άτοπο όταν παρουσιάζεις  Μαριάννα, Μελίσα, Ελένη, Νάντια και τις άλλες.
Τι να φοβήθηκε λοιπόν η Γιούλη.. μην ανοίξει δικό της η Βέτα και "πάρει" το πελατολόγιο?Απορίας άξιον να σχολάς αυτόν που σου κρατάει ψηλά την επιχείρηση..
Πιστεύω ότι ο χρόνος θα δείξει. Πάντως τη Κυριακή που πέρασα είχε αξιόμαχα κορίτσια.
Τις καλημέρες μου.

νομιζεις οτι ειναι δύσκολο? την δουλειά την ξέρει,κοπέλλες θα βρεί,απο πελάτες δε ουρά.....
Με 10-15 χιλιάρικα,νοικιάζει ενα χωρο,τον φτιάχνει και σε 4-5 μηνες θα εχει κανει απόσβεση.....
Ακόμα και αν δεν ανοιξει δικό της,οι προτάσεις για να αναλάβει αλλού σερίφισσα δεν θα λείψουν φαντάζομαι.....

Kebaaap

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
3
Πόντοι
616
Και δε νομίζω ότι επιδίωκε να "προκαλέσει" πελάτη. Άτοπο όταν παρουσιάζεις  Μαριάννα, Μελίσα, Ελένη, Νάντια και τις άλλες.
Γιατί επιμένεις σ'αυτό? Ένα τσούρμο κόσμος εδώ μέσα έχει δηλώσει - και με ακραίους τρόπους ακόμα - ότι θα την προτιμούσε ΚΑΙ ως εργαζόμενη.

Για να είμαι ειλικρινής, ΑΝ υπήρχε τέτοια δυνατότητα, και εγώ θα δοκίμαζα ΣΙΓΟΥΡΑ...  :tits: :tits: :tits:
:grin: :grin: :grin:

mikrosgr

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
71
Πόντοι
16
οι προτάσεις για να αναλάβει αλλού σερίφισσα δεν θα λείψουν φαντάζομαι.....

οποιος μαθει , ας πει , για να παμε να τιμησουμε το μαγαζι που θα δουλευει η ''αρχοντισα''  κ.Βετα , και ας τιν γιουλι να ψαχνεται

vizouvios

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
6
Κι η δική μου εντύπωση ήταν ότι με τη Βέτα όλα πήγαιναν ρολόι και δούλευε καλά το μαγαζί. Και δε νομίζω ότι επιδίωκε να "προκαλέσει" πελάτη.

ολοι αυτο πιστευουν  :dancing: :dancing: :dancing: ...................... εκτος τις Γιουλι  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

dhmosthenhs

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
με αυτα που γραφατε εδς την φαγατε την γυναικα :2funny:

vizouvios

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
6
Γιατί επιμένεις σ'αυτό? Ένα τσούρμο κόσμος εδώ μέσα έχει δηλώσει - και με ακραίους τρόπους ακόμα - ότι θα την προτιμούσε ΚΑΙ ως εργαζόμενη.

επιμενει , διοτι , συμφωνα με τα λεγομενα τις γιουλι , η βετα προμοταρε τον ευατο της , ενω αυτο δεν ισχυει , οποτε δεν στεκει η δικαολογια τις γιουλι οτι τιν εδιωξε και για αυτο το θεμα ................

Για να είμαι ειλικρινής, ΑΝ υπήρχε τέτοια δυνατότητα, και εγώ θα δοκίμαζα ΣΙΓΟΥΡΑ...  :tits: :tits: :tits:
:grin: :grin: :grin:

συμφωνο μαζι σου ......... :tits: :tits: :tits: :tits: :tits:

ασχετο (α) παντως  , αλλα μελος ειχε πει παλιοτερα οτι καποιος της ειχε σκασει 2 δυακοσαευρα πανω στο τραπεζι για να περασουν μαζι και αυτη ουτε καν ταραχτηκε ( ακους γιουλι )

ασχετο (β) , ο παππους που τιν επερνε καθε βραδυ με το γκρι μικρο γιαπονεζικο αμαξι , ειναι ο ''δικος'' της ? εαν ναι ........ κριμα για τιν Βετα ...............

trelomounakias

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
7
Πόντοι
1
Καλημερα
Τελικα πεσαν οι τιμες στο εν λογω ιδρυμα ?

perineo

Ανώτερος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Κριτικές
13
Like
156
Πόντοι
6.045
Καλημερα
Τελικα πεσαν οι τιμες στο εν λογω ιδρυμα ?
όχι, δεν έχω εγώ τέτοια πληροφόρηση, πριν μια εβδομάδα που πήγα τζίφος.Ξέρω ότι αύριο θα πάει ένα φιλαράκι μου, οπότε θα με ενημερώσει

anemoss119

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
1
ΠΕΡΑΣΑ προχτες . συνεδρια με μαρια ψηλη μελαχροινη με ωραιο για τα δικα μου γουστα βυζακι ,  :pipa2: και τελειωμα στα βυζακια . η τιμη σταθερα στα 80 .

TYRAEL

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Αυγ 2007
Κριτικές
54
Like
226
Πόντοι
7.195
ΠΕΡΑΣΑ προχτες . συνεδρια με μαρια ψηλη μελαχροινη με ωραιο για τα δικα μου γουστα βυζακι ,  :pipa2: και τελειωμα στα βυζακια . η τιμη σταθερα στα 80 .
τα έπιπλα του χώρου της "συνεδρίας" {κρεβάτι / καναπές}, βοηθούν τις στάσεις "χαλάρωσης";
απλά ρωτάω γιατί δεν έχω καμία σχέση με το συγκεκριμένο χώρο....

anemoss119

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
1
τα έπιπλα του χώρου της "συνεδρίας" {κρεβάτι / καναπές}, βοηθούν τις στάσεις "χαλάρωσης";
απλά ρωτάω γιατί δεν έχω καμία σχέση με το συγκεκριμένο χώρο....
ΤΟ δωματιο που μου υποδείχθηκε μπορω να πω μικρο . στι περιβάλλον χωρο εβρισκεται ενα μασαζοκρεβατο και 2 καρεκλες με χερουλια . δεν μπορω να πω οτι ηταν το κατι ιδιαίτερο . στα + το μασαζοκρεβατο ηταν σωστα λαδωμενο και βιδωμένο καθοτι σε ωλη την ωρα τησ συνεδρίας δεν ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ το παραμικρο , αλλα και ουτε ενιωσα καποια ταλαντωση .

TYRAEL

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Αυγ 2007
Κριτικές
54
Like
226
Πόντοι
7.195
ΤΟ δωματιο που μου υποδείχθηκε μπορω να πω μικρο . στι περιβάλλον χωρο εβρισκεται ενα μασαζοκρεβατο και 2 καρεκλες με χερουλια . δεν μπορω να πω οτι ηταν το κατι ιδιαίτερο . στα + το μασαζοκρεβατο ηταν σωστα λαδωμενο και βιδωμένο καθοτι σε ωλη την ωρα τησ συνεδρίας δεν ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ το παραμικρο , αλλα και ουτε ενιωσα καποια ταλαντωση .
και χωρίς φόβο πτώσης να υποθέσω.... ~την υψοφοβία την ξεπερνώ σιγά σιγά~ :grin:

anemoss119

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
1
και χωρίς φόβο πτώσης να υποθέσω.... ~την υψοφοβία την ξεπερνώ σιγά σιγά~ :grin:
δεν νομιζω οτι η συγκεκριμενη θα σε ανεβασει και πολη ψηλα !!!. καλητερα θα ελεγα να διαλεξεις μια αλλη διαφορετικη αεροπορική εταιρια . που να προσφερει καλυτερο service.

TYRAEL

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Αυγ 2007
Κριτικές
54
Like
226
Πόντοι
7.195
δεν νομιζω οτι η συγκεκριμενη θα σε ανεβασει και πολη ψηλα  καλητερα θα ελεγα να διαλεξεις μια αλλη διαφορετικη αεροπορική εταιρια . που να προσφερει καλυτερο service.
δηλ;

anemoss119

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
1
μην φανει οτι προμοταρω !! αλλα θα προτιμουσα την ντινα !!! αλλα εργαζοταν την ωρα που πηγα αλλα υπαρχουν και αλλες αντιπροσωπεσ των εταιριων που ειμαι σιγουρος οτι θα καλυφτεις

jd

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
τί εστί ντίνα?

Stories