loop15
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 15
- Πόντοι
- 6
Μελαχρινο τουμπανο εξ'αλβανιας με πολυ καλες υπηρεσιεςτί εστί ντίνα?
Μελαχρινο τουμπανο εξ'αλβανιας με πολυ καλες υπηρεσιεςτί εστί ντίνα?
Μελαχρινο τουμπανο εξ'αλβανιας με πολυ καλες υπηρεσιες
Αυτη που λεω ειναι εκει τουλαχιστον απ'το καλοκαιρι,δεν εχει αντρικο μαλι,ειναι νομιζω μεχρι τους ωμους το μαλι της και απο φατσα οχι κατι ιδιαιτερο,αλλα αυτο ειναι τελειως υποκειμενικο.Δεν είναι η ξανθιά ομορφούλα, με το μαλλί στους ώμους? Ή αυτή τη λένε Νάντια?
Πάντως, αν μιλάς γιά τη μαυρομάλλα με το αντρικό μαλί και το μαύρο φουστάνι-τέζα, πολύ αγριόφατσα αδερφέ μου...έτοιμη να σε κατασπαράξει!!!
Αυτη που λεω ειναι εκει τουλαχιστον απ'το καλοκαιρι,δεν εχει αντρικο μαλι,ειναι νομιζω μεχρι τους ωμους το μαλι της και απο φατσα οχι κατι ιδιαιτερο,αλλα αυτο ειναι τελειως υποκειμενικο.
Καμια φορα κανει και χρεη πορτιερισας.
Αυτη που λες μαλλον ειναι αλλη
Μαριάννα είσαι τρέλαααααααααααα
Ναι, άλλη είναι. Σχετικά κοντή, αντρικό μαλί, φοράει 1 νούμερο μικρότερο φόρεμα και φάτσα killer!
Επομένως το ομορφούλι το ξανθό, με το κορμάκι θάνατος, είναι ή Νάντια. Το μόνο άσχημο είναι ότι προτείνεται, αυστηρά και μόνο, σε πολύ υπομονετικούς παίχτες. Και αυτό είναι ρίσκο εξ'ορισμού. ;)
ειχε μπουζουκια μετα το κοριτσι ρε συ........που να σαλονάρει με τα λευκά που την είδα πριν το σχόλασμα...
Ποιός της είπε ότι την κολακεύει αυτό το μαλλί-ντύσιμο-σκυλέ? Βέβαια, αν δεν ήταν έτσι, θα είχαμε πολλοί προβλήματα με την πάρτη της.........
κινδυνεύουμε?
Για τη Νάντια μιλάς? Μπορείς να το εξηγήσεις λίγο καλύτερα? Υπομονή σε τί αφού όλες εκει μπριζολιάζονται. Μήπως εννοεις ότι δεν είναι θερμή?
ειχε μπουζουκια μετα το κοριτσι ρε συ.....
εγω πιστευω οτι το κανει αυτο για να βγαλει οσο το δυνατον αναιμακτα το μεροκαματο της.......Δεν είναι για σκληρές καταστάσεις και πολλά γούστα. Στοργή και Προδέρμ!
εγω πιστευω οτι το κανει αυτο για να βγαλει οσο το δυνατον αναιμακτα το μεροκαματο της.......
μιλάς ΚΑΙ εκ πείρας;Δεν είναι για σκληρές καταστάσεις και πολλά γούστα. Στοργή και Προδέρμ!
Επισκεψη σαββατο 12/2 ωρα 13:15...με μια λεξη ? ΤΗΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ !! :S αλλος εμπαινε (εγω),αλλος εβγαινε, αλλος ηταν στο stand by room, αλλοι ηταν στα φουλ δωματια...και ολα αυτα ταυτοχρονα..same time..μιλαμε ενας πανικος..μηπως το φτηνηναν και δεν πηρα ειδηση?με εβαλε να περιμενω η καυλοθοδωρα στο σαλονακι μαζι με εναν αλλο κυριο (λιγακι μεγαλο)... :S η πληρης αμηχανια..τελικα την εκανα γιατι ετσι ουτε στο σουπερ μαρκετ που εχω νουμερακι για τυρια δεν ειναι..απο βδομαδα (καθημερινη τελικα μονο) θα παω..
υγειας?.....γιατι κατι αλλο δεν ειναι σοβαρο.....γνωμη μου....Πίστεψέ με, όχι. Υπάρχει σοβαρότατο θέμα και της αξίζει ιδιαίτερος χειρισμός.
μιλάς ΚΑΙ εκ πείρας;
υγειας?.....γιατι κατι αλλο δεν ειναι σοβαρο.....γνωμη μου....
Α χά.....Πλέον, ναι! ;)
μόνο η θεωρία του χάους θα μπορούσε να απαντήσει σε αυτό... :-Xυπάρχουν και άλλα σοβαρά προβλήματα στους ανθρώπους.