Λοιπόν την κοπέλα για την οποία γίνεται λόγος στα τελευταια ποστς την έχω πάρει 2 φορές. Και τις 2 φορές, τίποτα extreme δεν έγινε: και εγώ δεν είχα ιδιαίτερη διάθεση (δεν θυμάμαι καν να ζήτησα κόλο), αλλά και η κοπέλα δεν "προδιέθετε" για κάτι τέτοιο. Τώρα για το αν η κοπέλα αντιμπετωπίζει προβλήματα, τι να πω, δεν γνωρίζω (το ότι δεν γνωρίζω εγώ, δεν σημαίνει και τίποτα βέβαια). Πάντως κατά τη διάρκεια των συνευρέσεών μας δεν μού είχε αναφέρει κάτι σχετικό (ούτε αυτό σημαίνει κάτι, βέβαια).
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Central Spa-Καλλιρόης 48
- Μέλος που άνοιξε το νήμα antonis n.
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 6K
- Εμφανίσεις 910K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
zolie
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Αυγ 2010
- Like
- 122
- Πόντοι
- 1
ημερομηνια επισκεψης 12/2 στις τεσσερις το απογευμα.μια και εχουν αραιωσει πολυ οι επισκεψεις και τα λεφτα δεν περισευουν ειπα να πονταρω σιγουρα και πηρα μαριαννα.μπανακι δεν εκανα αφου μολις ειχα κανει σπιτι μου και το κοριτσι μπηκε στο δωματιο στις 16:00 κατευθειαν δυνατο σεξ (για οσους δεν γνωριζουν η μαριαννα δεν προσφερει μασαζ αλλα προσφερει τρελλο κρεβατι) τελειωνω στις 16:20 και αραζω λιγο να κανω ενα τσιγαρο πετιεται να μου φερει νερο και τασακι και αφου λεμε μια δυο μαλακιες και ενω κοντευει και μιση(η ακριβεια στην ωρα ειναι γιατι ειχα ενα ενα ραντεβου στην καλλιθεα και κοιταζα το ρολοι μου συνεχεια)αφου δεν ψηθηκα για δευτερο γυρο που μου προτεινε η καβλορουμανα ειμαι ετοιμος να ντυθω και να φυγω μου πεταει την ατακα και στραβωνει το πραγμα
μαριαννα-εγω πρεπει να φυγω με θελει η κυρια μεσα(σεριφ)
εγω-καλα της λεω εχουμε ακομα ενα τεταρτο(οπως ειπα ηθελα να φυγω αλλα η ιστορια εβγαζε θεμα οποτε το τραβηξα λιγο για να δω για ποσο μαλακες ψαχνουν)
μαρ-ενταξει αφου καναμε σεξ !
εγω-σε πληρωσα για σαρανταπεντε λεπτα αν ηθελα για λιγοτερο θα πηγαινα αλλου με 60 εθρω.
μαρ-ενταξει μωρε πως κανεις ετσι!
εγω-αμα σου δωσω 60 θα σου αρεσει?θα φυγεις αμα θελω εγω!
μαρ-(αφου βλεπει οτι στραβωνω πολυ καθεται στα ποδια μου και μου λεει ολο ναζι)ωραια θα με αφησεις να φυγω?
εγω-βρε να φυγεις της λεω αλλα προσεχε γιατι ετσι χανεις πελατες
μαρ-δεν εχω αναγκη εγω...
η συνεχεια και ο διαλογος με την σεριφ το απογευμα γιατι πρεπει να φυγω
μαριαννα-εγω πρεπει να φυγω με θελει η κυρια μεσα(σεριφ)
εγω-καλα της λεω εχουμε ακομα ενα τεταρτο(οπως ειπα ηθελα να φυγω αλλα η ιστορια εβγαζε θεμα οποτε το τραβηξα λιγο για να δω για ποσο μαλακες ψαχνουν)
μαρ-ενταξει αφου καναμε σεξ !
εγω-σε πληρωσα για σαρανταπεντε λεπτα αν ηθελα για λιγοτερο θα πηγαινα αλλου με 60 εθρω.
μαρ-ενταξει μωρε πως κανεις ετσι!
εγω-αμα σου δωσω 60 θα σου αρεσει?θα φυγεις αμα θελω εγω!
μαρ-(αφου βλεπει οτι στραβωνω πολυ καθεται στα ποδια μου και μου λεει ολο ναζι)ωραια θα με αφησεις να φυγω?
εγω-βρε να φυγεις της λεω αλλα προσεχε γιατι ετσι χανεις πελατες
μαρ-δεν εχω αναγκη εγω...
η συνεχεια και ο διαλογος με την σεριφ το απογευμα γιατι πρεπει να φυγω
zolie
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Αυγ 2010
- Like
- 122
- Πόντοι
- 1
ερχεται λοιπον μεσα η σεριφισα -μια χοντρουλα ξανθια η οποια παλιοτερα περνουσε δωματιο-και με ρωταει πως περασα
σεριφ-ενταξει ολα καλα?
εγω-οχι ολα
σεριφ-μα γιατι?
εγω-γιατι φωναξες την κοπελα στο μισαωρο
σεριφ-εγω δεν ειπα τιποτα ,αλλα δε νομιζω να εφυγε πιο γρηγορα
εγω(δειχνωντας το ρολοι μου)-ηρθε μεσα στις τεσερις και τωρα που μιλαμε δεν ειναι ουτε παραεικοσιπεντε
σεριφ-μα η επισκεψη ειναι 25 ,30 λεπτα
εγω-45 ηξερα
σεριφ-με το μασαζ
εγω-αρα εγω να μη σου δωσω 80 ,με κοροιδευεις?
σεριφ-οχι μα να εγω δευτερη μερα δουλευω
εγω-αφου σε ξερω εισαι μηνες εδω
σεριφ-εννοω σε αυτο το ποστο
εγω-κοιτα να δεις πλεον υπαρχουν μαγαζια με 60 και 70 ευρω και επειδη οι καιροι ειναι δυσκολοι προσεχτε γιατι ο κοσμος ψαχνεται.στο κατω κατω αμα ηθελα να ριξω ενα πουτσο στο 20λεπτο πηγαινα και σε ενα στουντιο με ενα 50αρι.και γενικα οι πελατες εχουν παραπονα δε μπαινεις στο ιντερνετ?
σεριφ-οχι αλλα τωρα που εχω αυτο το ποστο θα αρχισω να μπαινω.παντως καλυτερα που τα λες σε μενα παρα να τα γραφεις στο ιντερνετ
ΥΓμαλλον ετσι εξηγηται γιατι οταν ειπα στην μαριαννα,κριμα που εφυγε η Βετα μου απαντησε"ετσι λες εσυ για μας ειναι καλυτερα"
μαυρο λοιπον και απο εμενα
σεριφ-ενταξει ολα καλα?
εγω-οχι ολα
σεριφ-μα γιατι?
εγω(δειχνωντας το ρολοι μου)-ηρθε μεσα στις τεσερις και τωρα που μιλαμε δεν ειναι ουτε παραεικοσιπεντε
εγω-45 ηξερα
σεριφ-με το μασαζ
εγω-κοιτα να δεις πλεον υπαρχουν μαγαζια με 60 και 70 ευρω και επειδη οι καιροι ειναι δυσκολοι προσεχτε γιατι ο κοσμος ψαχνεται.στο κατω κατω αμα ηθελα να ριξω ενα πουτσο στο 20λεπτο πηγαινα και σε ενα στουντιο με ενα 50αρι.και γενικα οι πελατες εχουν παραπονα δε μπαινεις στο ιντερνετ?
σεριφ-οχι αλλα τωρα που εχω αυτο το ποστο θα αρχισω να μπαινω.παντως καλυτερα που τα λες σε μενα παρα να τα γραφεις στο ιντερνετ
ΥΓμαλλον ετσι εξηγηται γιατι οταν ειπα στην μαριαννα,κριμα που εφυγε η Βετα μου απαντησε"ετσι λες εσυ για μας ειναι καλυτερα"
vizouvios
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιαν 2010
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
δηλαδη θελουν να μας πουν οτι δεν μπαινουν στο site , χαχαχαχασεριφ-οχι αλλα τωρα που εχω αυτο το ποστο θα αρχισω να μπαινω ( bourdela).
ΥΓμαλλον ετσι εξηγηται γιατι οταν ειπα στην μαριαννα,κριμα που εφυγε η Βετα μου απαντησε"ετσι λες εσυ, για μας ειναι καλυτερα"
εεεεεεεεεε βεβαια , εφυγε η ''γατα'' χορευουν τα ''ποντικια'' ;) , χανουν η πελατες απο καλες υπηρεσιες
εεεεεεεεεε βεβαια , εφυγε η ''γατα'' χορευουν τα ''ποντικια'' ;) , χανουν η πελατες απο καλες υπηρεσιες
γιουλαινα τα εχειs παιξει. απο το πολυ χρημα ισωs ? εχειs απαραδεκτη, αλλαζονικη, αντικοινωνικη και τελειωs αντιεπαγγελματικη συμπεριφορα. να αφησειs αυτο το υφακι και καιροs να δειs την ζωη και απο την αλλη οψη( την σωστη). δεν σεβεσαι τουs πελατεs και φυσικα ουτε και τον εαυτο σου.
vizouvios
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιαν 2010
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
γιουλαινα τα εχειs παιξει. απο το πολυ χρημα ισωs ? εχειs απαραδεκτη, αλλαζονικη, αντικοινωνικη και τελειωs αντιεπαγγελματικη συμπεριφορα. να αφησειs αυτο το υφακι και καιροs να δειs την ζωη και απο την αλλη οψη( την σωστη). δεν σεβεσαι τουs πελατεs και φυσικα ουτε και τον εαυτο σου.
Josex
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 34
- Like
- 4.232
- Πόντοι
- 4.365
H ΜΑριάννα παραμένει κορυφή...
ΟΧΙ με αυτό το μαλλί...
vyzaras
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
και χωρις μαλλι παλι η ιδια θα ηταν...χαχαχαχαχαΟΧΙ με αυτό το μαλλί...
vyzaras
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
τωρα που θα παρουν τα αρχιδια μου θα δεις τι ωραια που ειναι......ερχεται λοιπον μεσα η σεριφισα -μια χοντρουλα ξανθια η οποια παλιοτερα περνουσε δωματιο-και με ρωταει πως περασα
σεριφ-ενταξει ολα καλα?
εγω-οχι ολα
σεριφ-μα γιατι?
εγω-45 ηξερα
σεριφ-με το μασαζ
vyzaras
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
η συγκεκριμενη ρατσα(ανθρωπων) σκεφτεται μονο τα χρηματα και το μουνι τους.....ΚΑΙ μετα ολα τα αλλα.... ;)Σκέψου λίγο....υπάρχουν και άλλα σοβαρά προβλήματα στους ανθρώπους.
mysterious
Monsieur
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 192
- Like
- 12.511
- Πόντοι
- 34.267
η συγκεκριμενη ρατσα(ανθρωπων) σκεφτεται μονο τα χρηματα και το μουνι τους.....ΚΑΙ μετα ολα τα αλλα.... ;)
Αν αναφέρεσαι στη κοπέλα, λυπάμαι αλλά διαφωνώ. Δε πρέπει να τα ισοπεδώνουμε όλα. Αν ισχύει η πληροφορία μου, το συγκεκριμένο πλάσμα αξίζει ιδιαίτερη συμπεριφορά.
vyzaras
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
δεν τα ισωπεδωνω...αλλα να σου πω και κατι...ΟΣΕΣ συζητησεις εχω κανει με κοπελες ολες σατο τελος τα ιδια λενε...βεβαια δεν υπαρχουν και οι εξαιρεσεις.... ;)Αν αναφέρεσαι στη κοπέλα, λυπάμαι αλλά διαφωνώ. Δε πρέπει να τα ισοπεδώνουμε όλα. Αν ισχύει η πληροφορία μου, το συγκεκριμένο πλάσμα αξίζει ιδιαίτερη συμπεριφορά.
TYRAEL
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 54
- Like
- 226
- Πόντοι
- 7.195
sentimental τύπε!!!!!!!πλάσμα
{και γω είμαι .... λιγάκι.....}
mysterious
Monsieur
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 192
- Like
- 12.511
- Πόντοι
- 34.267
δεν τα ισωπεδωνω...αλλα να σου πω και κατι...ΟΣΕΣ συζητησεις εχω κανει με κοπελες ολες σατο τελος τα ιδια λενε...βεβαια δεν υπαρχουν και οι εξαιρεσεις.... ;)
Δηλ. οι πουτάνες δεν είναι άνθρωποι?
Η κοπέλα, να σε ενημερώσω, δε μου ανέφερε τίποτα! Απλά γνωρίζω, από άλλη πηγή, κάτι το οποίο-και ψέμα να ήταν-αρκεί, για να με κάνει ακόμη πιό προσεκτικό στη συμπεριφορά μου μαζί της.
Το προνόμιο να γαμάμε δε μας δίνει το δικαίωμα να τα γαμάμε όλα.
mysterious
Monsieur
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 192
- Like
- 12.511
- Πόντοι
- 34.267
sentimental τύπε!!!!!!!
{και γω είμαι .... λιγάκι.....}
vyzaras
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
το να γαμας το θεωρεις προνομιο....?....δεν τα γαμαμε ολα....μιλαμε οπως μιλανε και οι περισσοτερες για μας....Δηλ. οι πουτάνες δεν είναι άνθρωποι?
Η κοπέλα, να σε ενημερώσω, δε μου ανέφερε τίποτα! Απλά γνωρίζω, από άλλη πηγή, κάτι το οποίο-και ψέμα να ήταν-αρκεί, για να με κάνει ακόμη πιό προσεκτικό στη συμπεριφορά μου μαζί της.
Το προνόμιο να γαμάμε δε μας δίνει το δικαίωμα να τα γαμάμε όλα.
mysterious
Monsieur
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 192
- Like
- 12.511
- Πόντοι
- 34.267
το να γαμας το θεωρεις προνομιο....?....δεν τα γαμαμε ολα....μιλαμε οπως μιλανε και οι περισσοτερες για μας....
Δε θέλω να αντιπαρατεθώ μαζί σου. Εννοώ "προνόμιο". Τώρα αν κάποιες λένε για μας διάφορα, υπάρχουν και άλλες που σου φέρονται μια χαρά. Κι επειδή μεγάλωσα και είδαν τα ματάκια μου πολλά σε τούτο το κουρμπέτι, έχω μάθει να ξεχωρίζω τους ανθρώπους και να τους φέρομαι ανάλογα.
vyzaras
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
οκ μαν...ουτε εγω θελω να τσακωθω με κανεναν εδω μεσα.....Δε θέλω να αντιπαρατεθώ μαζί σου. Εννοώ "προνόμιο". Τώρα αν κάποιες λένε για μας διάφορα, υπάρχουν και άλλες που σου φέρονται μια χαρά. Κι επειδή μεγάλωσα και είδαν τα ματάκια μου πολλά σε τούτο το κουρμπέτι, έχω μάθει να ξεχωρίζω τους ανθρώπους και να τους φέρομαι ανάλογα.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 228
- Εμφανίσεις
- 18K