You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Central Spa-Καλλιρόης 48
- Μέλος που άνοιξε το νήμα antonis n.
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 6K
- Εμφανίσεις 910K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
mysterious
Monsieur
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 192
- Like
- 12.511
- Πόντοι
- 34.267
Μαριάννα.
Πίπα χωρίς προφυλακτικό, γλειψίματα παντού (και όταν λέμε παντού, το εννοώ), τον παίρνει από ΟΛΕΣ τις τρύπες, δεκτική και στις πιο τρελές απαιτήσεις, (πουτσοσκάμπιλα-κωλοχάστουκα-μουνοδακτυλιάσματα-κωλοδάκτυλα) και ξεκινάει απ΄ευθείας σε όλα τα παραπάνω.
Δηλ. μασάζ, μην περιμένεις, εκτός και αν σου αρέσουν τα πασαλείμματα, ή την βρίσκεις με τον λαδωμένο π...ο σου και να στον παίζει.
Πιθανόν να υπάρχουν και κανά-δυό ακόμα,ας βοηθήσει και κανένας άλλος συνάδελφος.
Παίχτες να απαιτείτε το μασαζάκι από τις κορασίδες ώστε να συμπληρώνετε το 40-45λεπτο... γιατί αν πάτε κατευθείαν στο ψητό, με το δεδομένο ότι είναι αστεράκια τα μωρά, θα έχετε ολοκληρώσει τη συνεδρία στα 20' max και μετά το πουλάκι πέταξε για άλλο κλαδάκι...κι ο νοών νοείτω, για να μην δημιουργούνται παρεξηγήσεις μεταξύ ημών και της επιχείρησης.
Συμπέρασμα προσωπικό. ;)
Παίχτες να απαιτείτε το μασαζάκι από τις κορασίδες ώστε να συμπληρώνετε το 40-45λεπτο... γιατί αν πάτε κατευθείαν στο ψητό, με το δεδομένο ότι είναι αστεράκια τα μωρά, θα έχετε ολοκληρώσει τη συνεδρία στα 20' max και μετά το πουλάκι πέταξε για άλλο κλαδάκι...κι ο νοών νοείτω, για να μην δημιουργούνται παρεξηγήσεις μεταξύ ημών και της επιχείρησης.
Συμπέρασμα προσωπικό. ;)
...της Μαριάννας πέστα, που με το που μπαίνει μέσα, αρχινάει τα γδυσίματα, τα τριψίματα, κ.ο.κ.
Αλλά δεν παύει να έχεις δίκιο σε αυτά που λες!!!!!!!
mysterious
Monsieur
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 192
- Like
- 12.511
- Πόντοι
- 34.267
...της Μαριάννας πέστα, που με το που μπαίνει μέσα, αρχινάει τα γδυσίματα, τα τριψίματα, κ.ο.κ.
Μου τά'κανε και μένα αλλά δε μάσησα...την έβαλα να με τρίψει και χαλάρωσα και μετά είχαμε πατουροπάρτυ! Και τώρα που με βλέπει να μην την επιλέγω με ρωτάει γιατί.. Να βάζουμε κάποτε κι εμείς τους κανόνες.
TYRAEL
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 54
- Like
- 226
- Πόντοι
- 7.195
μεγάλε τιμωρέ.... ;)Να βάζουμε κάποτε κι εμείς τους κανόνες.
sotomoto64
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 3
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
Μου τά'κανε και μένα αλλά δε μάσησα...την έβαλα να με τρίψει και χαλάρωσα και μετά είχαμε πατουροπάρτυ! Και τώρα που με βλέπει να μην την επιλέγω με ρωτάει γιατί.. Να βάζουμε κάποτε κι εμείς τους κανόνες.
έχει εξελιχθεί σε ξεπέτα το ξεκώλι η Μαριάννα, αλλά θα τη στρώσω
XPEP
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 15
- Like
- 231
- Πόντοι
- 5.760
Επίσκεψη σήμερα στις 13:30
Το μαγαζί άδειο ειμουν μόνος
Λέω θέλω την Μαριάννα για μια ώρα μόνο σεξ πολλαπλές φορές με cim anal, extra balls
Απάντηση 150&20 για το αναλ
Aπανταω να το κάνουμε 150 και μου λέει η Μαριάννα όχι
170!!!!
Άρα ΜΑΎΡΟ...οοοουστ...
Λέω θέλω την Μαριάννα για μια ώρα μόνο σεξ πολλαπλές φορές με cim anal, extra balls
170!!!!
Άρα ΜΑΎΡΟ...οοοουστ...
170!!!!
Άρα ΜΑΎΡΟ...οοοουστ...
Οταν λεω ριξτε ''μαυρο'' , κατι ξερω . . . .
kosnik26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2009
- Like
- 20
- Πόντοι
- 366
εγω την τελευτεα φορα ειχα παρει την Μελισα πριν 2 εβδομαδες και μου εβγαλε την ψυχη για 30 λεπτα και 80 ευρο γιατι λεει η υπευθινη φωναζει αν κατσο παραπανο βρε ουστ παω αλλου και καυομαι σχεδον 1 ολοκληρη ωρα
pistolero
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 0
- Πόντοι
- 396
εγω την τελευτεα φορα ειχα παρει την Μελισα πριν 2 εβδομαδες και μου εβγαλε την ψυχη για 30 λεπτα και 80 ευρο γιατι λεει η υπευθινη φωναζει αν κατσο παραπανο βρε ουστ παω αλλου και καυομαι σχεδον 1 ολοκληρη ωρα
μαυρο στις μπριζολερι που δεν εκτιμουν τα ευρω μας.Αν και δεν πηγαινω συχνα μια φορα τον μηνα ισως και ποιο αραια.Υπαρχουν και με 60 ευρω και σχεδον ωρα ολοκληρη.Ας πηγαινουν εκει αυτοι που τους περισευουν εμενα με εχει ταραξει η εφορια κτλ...ολο στο δεινε ειμαι οποτε που να περισεψουν λεφτα για το καημενο το κορμακι μας για μασαζακι...Οποτε κυνηγαμε παντα το καλυτερο VFM.
Αυτό μου το είχε πει και μένα η Μελίσα. Όταν όμως την επόμενη φορά, ρώτησα τη σερίφισα μου είπε 40 λεπτά 80€.
Ή είναι κόλπο της Μελίσας ή την είχανε ψαρώσει.
170!!!!
Άρα ΜΑΎΡΟ...οοοουστ...
Πολύ καλά έκανες και έφυγες.
Το μόνο λάθος που έκανες είναι ότι στα παζάρια ανέφερες και anal.
Το κολαράκι της Μαριάνας δεν είναι διαπραγματεύσιμο !
Είναι δεδομένο !!!
Έχει δίκιο ο doctor.
Το κωλαράκι και το χύσιμο στη μούρη-στόμα είναι στα standard.
Εγώ, όσες φορές την έχω ξε-σκίσει τη πουτανίτσα, (όπως και οι περισσότεροι εδώ) δεν της έχω δώσει ποτέ παραπάνω από 80€.
Βέβαια μιλάω για ένα γύρω. Δεν ξέρω για 2ο τι γίνεται.
Το κωλαράκι και το χύσιμο στη μούρη-στόμα είναι στα standard.
Εγώ, όσες φορές την έχω ξε-σκίσει τη πουτανίτσα, (όπως και οι περισσότεροι εδώ) δεν της έχω δώσει ποτέ παραπάνω από 80€.
Βέβαια μιλάω για ένα γύρω. Δεν ξέρω για 2ο τι γίνεται.
Josex
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 34
- Like
- 4.232
- Πόντοι
- 4.365
170!!!!
Άρα ΜΑΎΡΟ...οοοουστ...
Λίγο πολύ όσοι γνωρίζουμε τη Μαριάννα έχουμε κάνει όλα τα παραπάνω πλην εξτρα μπολ με 80 έουρα για κανα μισάωρο..
Οπότε μάλλον θα αστιευόταν με τα 170 που ζήτησε..
XPEP
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 15
- Like
- 231
- Πόντοι
- 5.760
Λίγο πολύ όσοι γνωρίζουμε τη Μαριάννα έχουμε κάνει όλα τα παραπάνω πλην εξτρα μπολ με 80 έουρα για κανα μισάωρο..
Οπότε μάλλον θα αστιευόταν με τα 170 που ζήτησε..
παιδια τι λετε η μαριαννα δεν αστειουοταν καθολου
η σεριφισα μου ειπε οτι οτι απο εμενα εισαι ενταξυ να κατσεις 60 καθαρο χρονο και να γαμησεις οσο αντεχεις χωρις καθολου μασαζ με 150
απλα για το πρωκτικο θα μιλησεις με την μαριαννα
μιλησαμε 2 λεπτα και τηs λεω : μαριαννα δεν εχω πανω απο 150 και αυτη μου λεει θελω αλλα 20 για το anal !!!
εφυγα και η χοντρουλα ξανθουλα σεριφισα με κοιταγε με υφοs αποφοητευσης
YΓ:υπαρχει καποιο αλλο μαγαζι και κοπελα που να συστεινεται σε στυλ μαριαννας που να κανει ολα για να διαπραγματευω το 150€
TYRAEL
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 54
- Like
- 226
- Πόντοι
- 7.195
extraball included?να κατσεις 60 καθαρο χρονο και να γαμησεις οσο αντεχεις χωρις καθολου μασαζ με 150
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 228
- Εμφανίσεις
- 18K