XPEP
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 15
- Like
- 231
- Πόντοι
- 5.760
Ναι και όχι ένα , όσες φορές προλαβεις να τελειωσειςextraball included?
Ναι και όχι ένα , όσες φορές προλαβεις να τελειωσειςextraball included?
μαυρο στις μπριζολερι που δεν εκτιμουν τα ευρω μας.Αν και δεν πηγαινω συχνα μια φορα τον μηνα ισως και ποιο αραια.[size=10pt][size=10pt]Υπαρχουν και με 60 ευρω και σχεδον ωρα ολοκληρη[/size][/size].Ας πηγαινουν εκει αυτοι που τους περισευουν εμενα με εχει ταραξει η εφορια κτλ...ολο στο δεινε ειμαι οποτε που να περισεψουν λεφτα για το καημενο το κορμακι μας για μασαζακι...Οποτε κυνηγαμε παντα το καλυτερο VFM.
Ρε παιδια, με δουλευετε ???παιδια τι λετε η μαριαννα δεν αστειουοταν καθολου
η σεριφισα μου ειπε οτι οτι απο εμενα εισαι ενταξυ να κατσεις 60 καθαρο χρονο και να γαμησεις οσο αντεχεις χωρις καθολου μασαζ με 150
απλα για το πρωκτικο θα μιλησεις με την μαριαννα
μιλησαμε 2 λεπτα και τηs λεω : μαριαννα δεν εχω πανω απο 150 και αυτη μου λεει θελω αλλα 20 για το anal !!!
εφυγα και η χοντρουλα ξανθουλα σεριφισα με κοιταγε με υφοs αποφοητευσης
YΓ:υπαρχει καποιο αλλο μαγαζι και κοπελα που να συστεινεται σε στυλ μαριαννας που να κανει ολα για να διαπραγματευω το 150€
Η ωρα, δεν ειναι δικαιολογια για το ποσο που ζητησαν, ειναι μονο για την ξεπετα !!!νομιζω πως στραβωσε η φαση γιατι το συζητησες εκτος δωματιου.μπες μεσα με 80 και μετα insert coins for extra ball σωστος??η μαριαννα ειναι μια χαρα μεσα.περιεργο μου φαινεται.μηπως πηγες στα τελειωματα???9 παρα?
η μαριαννα τα κανει ολα με 80,απλα ηθελε να αρπαξει οτι περισσοτερο μπορουσε,extraball included?
φιλε το θεμα με τη καθαριοτητα ειναι το κυριοτερα πλα τΑ αλλα αλλα λογια να γαμιομαστεμετα απο την επισκεψη στην χριστινα σ 47 κ γυρω στις 6.30 ηθελα το "βρομικο"μου που επιβαλεται μετα απο καθε διασκεδαση οποτε
επισκεψη κ48 για το σιγουρακι την μαριαννα,δεν θα γραψω λεπτομεριες ειναι ολα τα λεφτα στο κρεβατι γιατι απο μασαζ δεν το εχει,
για λεπτομεριες ας δειτε παλιες κριτικες μου γιατι αν γραψω παλι λεπτομεριες θα με πουν παλι προμοτορα
εκατσε σχεδον 40 λεπτα χωρις να εχει τασεις φυγης ενω ειναι η πρωτη φορα που με σταματησε και μου ειπε οχι αλλο
απο τον κωλο γιατι την ειχα ξεσκισει,στα αρνητικα παλι το θεματακι της με την καθαριοτητα
μετα απο την επισκεψη στην χριστινα σ 47 κ γυρω στις 6.30 ηθελα το "βρομικο"μου που επιβαλεται μετα απο καθε διασκεδαση οποτε
επισκεψη κ48 για το σιγουρακι την μαριαννα,δεν θα γραψω λεπτομεριες ειναι ολα τα λεφτα στο κρεβατι γιατι απο μασαζ δεν το εχει,
για λεπτομεριες ας δειτε παλιες κριτικες μου γιατι αν γραψω παλι λεπτομεριες θα με πουν παλι προμοτορα
εκατσε σχεδον 40 λεπτα χωρις να εχει τασεις φυγης ενω ειναι η πρωτη φορα που με σταματησε και μου ειπε οχι αλλο
απο τον κωλο γιατι την ειχα ξεσκισει,στα αρνητικα παλι το θεματακι της με την καθαριοτητα
η Μελισα το κοντοπουτανο το ξανθο ειναι ακομα εκει???ασ ενημερωση κανεισ πλσ!!!!!!!!!Αυτό μου το είχε πει και μένα η Μελίσα. Όταν όμως την επόμενη φορά, ρώτησα τη σερίφισα μου είπε 40 λεπτά 80€.
Ή είναι κόλπο της Μελίσας ή την είχανε ψαρώσει.
κριμα....δεν λυπαται καθολου τον εαυτο της....σε λιγο καιρο απο τα προβληματα θα φοραει pambers..... :S :S :Sμετα απο την επισκεψη στην χριστινα σ 47 κ γυρω στις 6.30 ηθελα το "βρομικο"μου που επιβαλεται μετα απο καθε διασκεδαση οποτε
κ εγω ξερω οτι η Μαριαννα τα κανει ολα με 80!αλλαξε κατι???εαν ναι ποσα ζηταει για το κουλουρι τησ τωρα?γιατι μπερδευτηκα λιγο??!!!εε οχι και 150 τωρααα !!!η μαριαννα τα κανει ολα με 80,απλα ηθελε να αρπαξει οτι περισσοτερο μπορουσε,
γι αυτο που ζητας ειχε αναφερθει ενας συναγωνηστης πιο παλια για συγγρου 318
αλλα για μενα δεν εχει κατι αξιογαμητο,βεβαια εχω να το επισκευτω πανω απο μηνα
γιατι οσες φορες ειχα παει δεν ειχε για μενα τιποτα καλο
η Μελισα το κοντοπουτανο το ξανθο ειναι ακομα εκει???ασ ενημερωση κανεισ πλσ!!!!!!!!!
κ εγω ξερω οτι η Μαριαννα τα κανει ολα με 80!αλλαξε κατι???εαν ναι ποσα ζηταει για το κουλουρι τησ τωρα?γιατι μπερδευτηκα λιγο??!!!εε οχι και 150 τωρααα !!!
σωστοςΗ Μαριάννα ζητάει εξτρα τον κώλο εκεί που την παίρνει ;)
Αυτό όμως που θα αρχίσει να ζητάει έξτρα ακόμα και στους παλιούς πελάτες είναι το μασάζ και το πλύσιμο (το δικό της)..
Θα'χει πλακα, να το χρεωνει εχτρα !!!με΄τα απο παλαιότερες αναφορές εδω μέσα , την τελευταία φορά που πήγα με Μαριάννα, της πρότεινα να μπούμε για μπάνιο μαζί πριν την συνεδρία και κατευθείαν ήρθε....
την είδα λοιπόν με τα μάτια μου....
αν το κάνουμε 2-3 αυτό να δείτε που θα μπεί κανονικά στο πρόγραμμά της...