Επίσκεψη σήμερα το μεσημέρι αρχικά στο Φ4, όμως κατόπιν διαπραγματεύσεων όπου κατέληψαν άκαρπες για φούλ πρόγραμμα με κουλουράκι με 80 ευρώ , έφυγα και τις άφησα όλες τους στην αδιαλαξία τους. Να δώ που θα βρούν πελάτες. Μια που βρισκόμουν στην γειτονιά επισκεύθην κατά συνεπεία δίπλα και το Κ48. Αφού είδα τις κοπέλες και από αυτές την Βίκυ όπου στο παρελθόν πέρασα πολύ καλά μαζί της (βλ. σχετ. κριτική). Ενώ στην αρχή δεν δεχόντουσαν με τίποτα το άνωθεν πρόγραμμα+τιμή , πριν προλάβω να χαιρετήσω και να βγώ από το δώμάτιο με προλαβαίνει ευγενικά η σερίφησα παρέα μαζί με την Μαριάννα και μου κάνει 'μην ανησυχείς αυτό που ζητάς μπορείς να περάσεις μαζί με την Μαριάννα' . Στην αρχή επηρεασμένος από το γειτονάκι μου τον n.smyrni το απέφευγα και λόγω του ότι αυτή παλιότερα βαρίοταν το ντούζ και οτι κάποια από τις φορές προσπάθησε να με παρασύρει για να 'μου τα πάρει' διπλάσια. Αμέσως μου λέει , να φέρει την πετσέτα της και όντως μπήκαμε μαζί στο λουτρό και αλλήλο-πληθήκαμε (και betadin και όλα). Πολύ καλή εντύπωση σε σχέση με άλλη μου φορά πολύ παλιότερα. Στη συνέχεια του αγώνα ορεξάτη και με πρωτοβουλίες μούλεγε συνέχεια πως θα με φάει ολόκληρο, φιλιά , χαδάκια όλα καλά. Με έφτιαξε αρκετά , φόρεμα σκουφάκι ( ΠΑΝΤΑ ) και έκατσε από πάνω μου αλλά δεν άντεχα για πολύ. Της ζήτησα αλλαγή στάσης για να ευχαριστηθούμε το κουλουράκι. Άνετη όπως πάντα μου φέρνει στην θέα τα καπούλια της
που στα δικά μου γούστα είναι πανέμορφα και απόλυτα καυλωτική η λεπτούλα μεσούλα της να διαγράφει καμπύλη του Γκάους, όπου μου τον κάνει πέτρα τον Θεμιστοκλή
(κατά Λαζόπουλο δηλωθέν). Διείσδυση προσεχτικά στην αρχή και στη συνέχεια με φόρα και λύσα -και από μέρους της-
, ενώ από πίσω να απλώνω το ένα μου χέρι να φτάνω μπροστά για να ερεθίζω με τα δάχτυλα το μικρό νινάκι της, ήρθε η πολυπόθητη ολοκλήρωση. Στο τέλος μασαζάκι (πέρασε το σώμα μου δύο φορές από κάτω μέχρι επάνω. (δίς-όχι καμιά ξεπέτα όπως παλιά). Έκανα καλά που δεν εμπιστεύτηκα αυτήν την φορα, τις ενστικτώδεις επιφυλάξεις μου και ήταν από τις φορές που θα μείνουν να θυμάμαι την εμπειρία με την Μαριάννα. Από την άλλη μεριά, ήμουν και ο μονάδικός τους πελάτης την ώρα εκείνη. Ούτε κουδούνι χτύπησε, ούτε ίχνος άλλου πελάτη. Αν δεν είχα περάσει θα 'βγάζαν μόνες τους το μεσημέρι. 80 ευρώπουλα είναι πολλά για τις τωρινές μέρες φεύ.
Χρειάζεται πολύ Δύναμη να Αντισταθούμε στην Λαίλαπα που έρχεται με ορμή και κτηνωδία ευθέως ΚΑΤΑΠΑΝΩ μας.
V for Vendetta