n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 234.223
- Πόντοι
- 46.232
μπα με το που δει πούτσο η μαριάννα σίγά μην την αφήσει να συμμετάσχειτο πολυ στο δευτερο διπλο που θα κανει μαζι της,θα εχει γινει εξπερ!!!!
μπα με το που δει πούτσο η μαριάννα σίγά μην την αφήσει να συμμετάσχειτο πολυ στο δευτερο διπλο που θα κανει μαζι της,θα εχει γινει εξπερ!!!!
έχεις πάρει την Δούκα????σημερα στο ιδρυμα ειχε μουνοθυελλα.Μαριαννα,Καρλα,Αλισα,Μαρια,Λουλου,Αλινα,Κλαουντια,Εφη και Ελλη. Η Εφη ξανθο μιλφονι ειναι σωσιας της Ρενιας Δουκα. Απο περιεργεια και μονο τη διαλεξα να δω αν σε αποδοση μοιαζει με τη Ρενια.Λοιπον συναδελφοι ειναι και οι δυο βγαλμενες απο το ιδιο καλουπι και γουσταρουν πουτσα
έχεις πάρει την Δούκα????
μόνος η σε υπερπαρτούζα????
εγώ δεν την έχω πάρει καθόλου....
απλά έχω ακούσει ότι είναι πολύ έκφυλη και ανώμαλη....
καμια ...φορτωμενη ειχε?...σημερα στο ιδρυμα ειχε μουνοθυελλα.Μαριαννα,Καρλα,Αλισα,Μαρια,Λουλου,Αλινα,Κλαουντια,Εφη και Ελλη. Η Εφη ξανθο μιλφονι ειναι σωσιας της Ρενιας Δουκα. Απο περιεργεια και μονο τη διαλεξα να δω αν σε αποδοση μοιαζει με τη Ρενια.Λοιπον συναδελφοι ειναι και οι δυο βγαλμενες απο το ιδιο καλουπι και γουσταρουν πουτσα
ποια βίκη η "θυγατέρα" της βέτας???παρελειψα να αναφερω τη παρουσια της Βικυς. οι φαν του ειδους τη γνωριζουν καλα.απο τα καλυτερα τεμαχια που κυκλοφορουν.
Λούλου πολύ κοντό λεπτό κινεζάκι(πρίν έρθει να την δώ και προφανώς επειδή δεν μιλάει καθόλου ελληνικά την σταματάει η Γιούλη και της λέει να πεί καλήμερα με λένε λούλου...
κοίτα εγώ δεν έχω σε μεγάλη εκτίμηση τα κινεζάκια... θα προσπαθήσω να στο θέσω ως εξής.....σε σχέση με την ντουντου απο φ4 είναι θεά...
πιό κατατοπιστικός δεν γίνεται. πάω να το καταγαμεύσω.... θα ακολουθήσει κριτική
εκλεισε η ραβινε το φαγε η χοντρη και τα 100 ευρα που ζηταγανε οι ψολεςΟντως μουνοθυελα στο Κ48 ...
περασα τη περασμενη Πεμπτη , και ροστρουμ βγηκαν 8-9 λαδοκορες , μεταξυ των οποιων Αλινα,Καρλα,Αννα,Μαρια,Κλαουντια,Εφη και η γνωστη Μαριαννα.
Μεσος ορος εμφανισης ανω του μετριου... η καυλο-μιλφ σεριφισσα εχει αποχωρησει .. (εχω κανα δυο μηνες να περασω)
Τουλαχιστο οι 4 απ αυτες "καινουργιες" στο ιδρυμα αυτο... Αλινα και Αννα απο τη μεγαλη των Ρουμανων σχολη..
Ειπα να δοκιμασω την Αννα , μια και ειχε ενα αθωο βλεμα που ερεθιζε.. τοσο που νομιζα πως ηταν "φρεσκια" στο επαγγελμα.
Τελικα μου ειπε οτι ηταν απο ιδρυμα της Ραβινε που εκλεισε (ουτε που το χα ξανακουσει αυτο).
Αρκετα καλη σε γενικες γραμμες, και υπακουη στις προσταγες μου. Σερβις χωρις μασαζ, μια που δεν ηξερε κι ολας, μπηκαμε κατ ευθειαν στο ψητο.
Τα 70 ομως πολλα , τη σημερον ημερα, στα 60 θα ηταν πιο λογικη η τιμη/αποδοση.