Επισκέπτης
διαφωνώ
δεν ξέρω τι κάνει στο Κ48, αλλά στο Σ147 είχα περάσει μαζί της όλες τις φορές πολύ καλά
για την ίδια Άντζελα μιλάμε? ένα ξανθό πιπίνι εμφανίσιμο με ωραίο βυζάκι που δηλώνει Ουγγαρέζα?
διαφωνώ
δεν ξέρω τι κάνει στο Κ48, αλλά στο Σ147 είχα περάσει μαζί της όλες τις φορές πολύ καλά
ναι αυτη ειναι. το ουγγαρεζα το εχει παρει απο την νανσυ( και αυτη το ιδιο λεει). αλβανιδουλεs. δεν πιστευω να ειναι κανεναs που να μην το ξερει.για την ίδια Άντζελα μιλάμε? ένα ξανθό πιπίνι εμφανίσιμο με ωραίο βυζάκι που δηλώνει Ουγγαρέζα?
του χωρου ε ? υπαρχουν τεραστιεs διαφορεs και εκει. οπωs η μερα με την νυχτα. οπωs μια πορσε και ενα φιατακι. οπωs μια μουναρα που βλεπουμε στον δρομο( που ξερει οτι μετραει ) και μια αλλη που δεν αξιζει ουτε μια ματια. κλπ.ΗΞΕΡΑ..δυστυχωσ στον αοριστο...κ του χωρου μαλιστα...
του χωρου ε ? υπαρχουν τεραστιεs διαφορεs και εκει. οπωs η μερα με την νυχτα. οπωs μια πορσε, αs πουμε και ενα φιατακι. οπωs μια μουναρα που βλεπουμε στον δρομο και μια αλλη που δεν αξιζει ουτε μια ματια.
ναι αυτη ειναι. το ουγγαρεζα το εχει παρει απο την νανσυ( και αυτη το ιδιο λεει). αλβανιδουλεs. δεν πιστευω να ειναι κανεναs που να μην το ξερει.
διαφωνώ
του χωρου ε ? υπαρχουν τεραστιεs διαφορεs και εκει. οπωs η μερα με την νυχτα. οπωs μια πορσε και ενα φιατακι. οπωs μια μουναρα που βλεπουμε στον δρομο( που ξερει οτι μετραει ) και μια αλλη που δεν αξιζει ουτε μια ματια. κλπ.
ενταξει. τα εχει οικονομησει για τα καλα. αλλα θα κραταει τιποτα για την παρτη τηs η θα τα ακουμπαει ολα ? ανεκαθεν ειχε την μυτη ψηλοτερα απο οτι επρεπε( αλλα ολεs αυτεs , ΝΤΙΒΕΣ το παιζουν ). εσενα μαλλον η δεν θα σε γουσταρει ;) η δεν θα εισαι γλυκοτσουτσουνοs η να γινειs πελατακοs τηs ( γιατι μονο με 2 φορεs, δεν εχειs τυχη, οπωs καποιοι εκλεκτοι).φίλε εγώ δύο φορές που τη δοκίμασα ήταν σαν να κάνει αγγαρεία, άσε που λοξοκοιτούσε το ρολόι για να δει τι ώρα θα ξεμπερδέψει
ενταξει. τα εχει οικονομησει για τα καλα. αλλα θα κραταει τιποτα για την παρτη τηs η θα τα ακουμπαει ολα ? ανεκαθεν ειχε την μυτη ψηλοτερα απο οτι επρεπε( αλλα ολεs αυτεs , ΝΤΙΒΕΣ το παιζουν ). εσενα μαλλον η δεν θα σε γουσταρει ;) η δεν θα εισαι γλυκοτσουτσουνοs η να γινειs πελατακοs τηs ( γιατι μονο με 2 φορεs, δεν εχειs τυχη, οπωs καποιοι εκλεκτοι).
να προσθέσω επίσης ότι η ΝΤΙΒΑ που αναφέρεις η Αλμπάνο Άντζελα που το παίζει Ουγγαρέζα ζητάει για το κουλούρι +40 ευρω ποια είσαι εσύ μωρή ξεφτιλισμένη που θέλεις + 40 ευρώ για τη σούφρα σου, όταν όλες ζητούν + 20???
[/quote
η ατζελα ή χριστινα ή οπως αλλιος λεγεται οταν δουλευε σ147 μου ζηταγε +50.....
ειπαμε. εχει αναγκεs. συντηρει και δεν κανει καμμια εξαιρεση σε κανεναν( οπωs κανουν αλλεs), ειτε ειναι μικροs ο φουτσοs, ειτε μεγαλοs. αρκει να πεσει το 40ευρο. παντωs, ετσι σε θελω. να τα χωνειs οταν πρεπει και οπου πρεπει( εξ αλλου παντα, το εκανεs).να προσθέσω επίσης ότι η ΝΤΙΒΑ που αναφέρεις η Αλμπάνο Άντζελα που το παίζει Ουγγαρέζα ζητάει για το κουλούρι +40 ευρω ποια είσαι εσύ μωρή ξεφτιλισμένη που θέλεις + 40 ευρώ για τη σούφρα σου, όταν όλες ζητούν + 20???
επρεπε να τηs προτεινειs να τηs δωσειs κατι σε ειδοs ( ισοτιμηs αξιαs ). θα την επιανεs και πελατισσα. ;) οχι μονο αυτη εσενα.η αντζελα ή χριστινα ή οπως αλλιος λεγεται...οταν δουλευε σ147 μου ζηταγε +50 ευρω.....
οπωs η βικουλα, που ειναι και αστερι μεσα. την θυμασαι πριν 2 χρονια στο 48 που ειχαμε παει ? αν και αμφιβαλλω, γιατι εσυ απο ονοματα εισαι γαμησε τα. και οχι τιποτα αλλο, αλλα πριν απο ενα μηνα , επαθε κατι το λογισμικο του κινητου μου, και χαθηκαν ολα τα τηλεφωνα που ειχα, και τωρα προσπαθω να ξαναβρω καποια απο αυτα. και εχασα και το τηλ. τηs βικυ( αραγε θα φιλοτιμηθει κανεναs που το εχει, να μου το στειλει σε πμ ) ? για να δουμε ποιοs ειναι σωστοs φιλοs.όταν όλες ζητούν + 20???
επρεπε να τηs προτεινειs να τηs δωσειs κατι σε ειδοs ( ισοτιμηs αξιαs ). θα την επιανεs και πελατισσα. ;) οχι μονο αυτη εσενα.
Απο το Κοτσοβολο ???ναι σωστα τωρα που εχει κριση κ εχει πεσει η δουλεια....θα τους δινω δωροεπιταγες εεεε?
οπωs η βικουλα, που ειναι και αστερι μεσα. την θυμασαι πριν 2 χρονια στο 48 που ειχαμε παει ? αν και αμφιβαλλω, γιατι εσυ απο ονοματα εισαι γαμησε τα. και οχι τιποτα αλλο, αλλα πριν απο ενα μηνα , επαθε κατι το λογισμικο του κινητου μου, και χαθηκαν ολα τα τηλεφωνα που ειχα, και τωρα προσπαθω να ξαναβρω καποια απο αυτα. και εχασα και το τηλ. τηs βικυ( αραγε θα φιλοτιμηθει κανεναs που το εχει, να μου το στειλει σε πμ ) ? για να δουμε ποιοs ειναι σωστοs φιλοs.
τοτε που πηγαιναμε, δεν ηταν η αννα , αλλα η βετα. παντωs μιλαω για την βικυ, που πηγαινει πακετο παντα, με την βετα.ήταν μια Ρωσίδα Βίκυ αστέρι μεγάλο μοντελάκι όταν σερίφισα στο κατάστημα ήταν η Άννα προ διετίας... προ έτους δούλευε στο ίδρυμα μια άλλη Βίκυ που της έφερνε λίγο και μετά πήγε Συγγρού 318... τώρα δεν ξέρω για ποια από τις δύο μιλάς...η πρώτη πάντως απ'ότι έμαθα παντρεύτηκε η δεύτερη θα πιάσει σύντομα δουλεια στο Θησέως 81!
τοτε που πηγαιναμε, δεν ηταν η αννα , αλλα η βετα. παντωs μιλαω για την βικυ, που πηγαινει πακετο παντα, με την βετα.