Κάθε φορά που διαβάζω τον zero υποκλίνομαι.....τα λέει πολύ σωστά και χωρίς καθόλου εμπάθεια.....λοιπόν,οι μασατζούδες,αν δεν το έχετε καταλάβει,είναι πάνω απ' όλα
άνθρωποι.....και γυναίκες.....και μάλιστα φοβισμένες γυναίκες....που βρίσκονται σε μία ξένη χώρα,χωρίς χαρτιά οι περισσότερες,στο έλεος του κάθε νταβατζή,του κάθε αστυνομικού και του κάθε διεστραμμένου πελάτη.....η συμπεριφορά λοιπόν που βλέπετε,είναι πρώτα απ' όλα
άμυνα.....λίγο καλά να φερθείς,λίγο ανθρώπινα να τις πλησιάσεις και αλλάζουν αμέσως....
Βεβαίως,υπάρχουν και οι παλιές καραβάνες ,οι καραπουτανάρες,που ότι και να τους κάνεις,σκάρτα θα φερθούν.....
Ενα θα πώ...έχω βγεί εξω με 2 μασατζούδες...τους φέρθηκα φιλικά και ανθρώπινα....λοιπόν,εκτός του οτι μου συζήτησαν για πολύ προσωπικά τους θέματα,εκτός του οτι χαλάρωσαν σε απίστευτο βαθμό,επέμεναν και οι δύο να πληρώσουμε τα φαγιά και τους καφέδες μισά μισά.Εγώ φυσικά δεν δέχθηκα,αλλά είναι ενδεικτικό του πόσο αλλάζει η συμπεριφορά τους,αν φερθείς ανάλογα....
Συγκρίνετε τώρα αυτά,με την συμπεριφορά γνωστού μέλους του φόρουμ,που πάει και πριν δει τα κορίτσια,λέει στην σερίφισσα "κώλο ποια δίνει?".....
και φυσικά,θα πάει 10 φορές για να περάσει τη μία......