ρε μπάς και αγόρασε το μαγαζί η μαριάννα?
θα μπορούσε αλλά αυτή είναι νύμφο... δεν σταματαει το σεξ
Αν έγινε αυτό, η πίσω πόρτα είναι στα στάνταρ για όλο το μαγαζί.ρε μπάς και αγόρασε το μαγαζί η μαριάννα?
η λιλη ειναι μια κινεζουλα με πιασιματακια,,καλη ειναι πρεπει να ναι αυτη απο μαρνη 28Εχει μια Λιλη. Γνωριζουμε πληροφοριες γι'αυτην??
Αξιζει?? Καπου ειχα διαβασει οτι υπηρχαν δυο με αυτο το ονομα. Κανω λαθος??
η λιλη ειναι μια κινεζουλα με πιασιματακια,,καλη ειναι πρεπει να ναι αυτη απο μαρνη 28
εγινε επισκεψη στο μαγαζι,παρουσες μαριαννα αδυνατη μετριου αναστηματος,λιλη κινεζουλα ψιλομπαμπατσικη,μαιρη αδυνατη και αυτη επισης μετριου αναστηματος.αλλη μια που δεν θυμαμαι και κλαουντια αδυνατη την οποια και τιμησα και ακολουθει κριτικη.να τονισω οτι το μαγαζι δεν ενδεικνειται για βυζολατρες τουλαχιστον απο αυτα που ειδα ισως υπαρχουν και αλλα κομματια που μαλλον ελειπαν.παντως καλος μεσος ορος.
ε ενταξει αυτο πια εξαρταται τι αρεσει και πως το βλεπει ο καθενας.παντως δεν ειναι καν αυτο που λεμε γεματη.τα πιασιματα ολοι τα θελουμεοχι και αδυνατη η Κλαουντια αδερφε !!
εχει και τις κοιλιτσες της και τις μπουταροκολαρες της
Το τιμάει το 60αρι όμως. Αντέχει σε δυνατές πιέσεις και ακολουθεί έντονους ρυθμούς απροβλημάτιστα....οχι και αδυνατη η Κλαουντια αδερφε !!
εχει και τις κοιλιτσες της και τις μπουταροκολαρες της
οταν ειχε πρωτοξεκινησει ηταν περιπου οπως ειναι τωρα, στη συνεχεια αδυνατησε πολυ. Τωρα που την ειδα μετα απο καιρο εχει ψιλοπαχυνει παλι. εγω την προτιμω οπως ειναι τωρα για να εξηγουμαστε ;)ε ενταξει αυτο πια εξαρταται τι αρεσει και πως το βλεπει ο καθενας.παντως δεν ειναι καν αυτο που λεμε γεματη.τα πιασιματα ολοι τα θελουμε
οταν ειχε πρωτοξεκινησει ηταν περιπου οπως ειναι τωρα, στη συνεχεια αδυνατησε πολυ. Τωρα που την ειδα μετα απο καιρο εχει ψιλοπαχυνει παλι. εγω την προτιμω οπως ειναι τωρα για να εξηγουμαστε ;)
οχι εννοω οταν ειχε ξεκινησει στο κ48, νομιζω την ιδια περιοδο ειχε αρχησει και η ευα αν θυμαμε καλα η οποια ηταν η καλυτερη για μενα, η γκομενα ηταν ο ορισμος της ανωμαλιας, καλη της ωρα... :-Εννοείς την εποχή που ήταν στο Αλκιβιάδου 88 στον Πειραιά? Εγώ από εκεί την ξέρω και όντως ήταν όπως είναι και τώρα.
επαυξανω....οταν ειχε πρωτοξεκινησει ηταν περιπου οπως ειναι τωρα, στη συνεχεια αδυνατησε πολυ. Τωρα που την ειδα μετα απο καιρο εχει ψιλοπαχυνει παλι. εγω την προτιμω οπως ειναι τωρα για να εξηγουμαστε ;)
γεια χαρα
για να πας με καποια συγκεκριμενη θελει ραντεβου?
αν μπορει ας απαντησει καποιος...