Περασμα απο το μαγαζι.....Κανω τη βλακεια και περνω Στελλα......ξεπετα σκετη...αγγαρεια....νομιζει οτι αυτη πληρωνη.....απο τροπουσ αστα.....αλβανικη κουτοπονηρη συμπεριφορα.......στη φυλης περνας καλυτερα και πιανει τοπο το δεκαρικο.μην ξαναπαει κανεις ....κλαιω τα 60 ...μακαρι να τα πεταγα στο δρομο θα επιαναν τοπο......εμπαργκο παιδια στην πεινα αλιως μυαλο δεν βαζουν.με αυτη τη συμπεριφορα δεν σου σηκωνεται με τιποτα.Και η κυρια ΓΙΟΥΛΗ στο κολπο μεσα..ΑΔΙΑΦΟΡΗ παρα τα παραπονα μου.......κανονικα αυριο αυτη πρεπει να τη διωξη απο το μαγαζι....αλλα στο κολπο και η ΓΙΟΥΛΗ......ΜΑΥΡΟ ΠΑΙΔΙΑ....το πανε μονες τους για κλεισιμο.....ενημερωστε τον κοσμο να μην μας περνανε για μαλκες...εμεις πληρωνουμε ......δεν εχουν καταλαβει τι γινεται θα το καταλαβουν συντομα
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Central Spa-Καλλιρόης 48
- Μέλος που άνοιξε το νήμα antonis n.
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 6K
- Εμφανίσεις 910K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
figa_lygourio
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιουλ 2012
- Like
- 49
- Πόντοι
- 1
Η Γιούλη είναι χρεωμένη μέχρι το λαιμό, δε την ενδιαφέρει πλέον τίποτα, έχουν εκδοθεί εντολές κατάσχεσης σε περιουσιακά της στοιχεία, ότι αρπάξει στο κύκνειο άσμα της καριέρας της κ του ιδρύματος,,
ΜΑΥΡΟ ΔΑΓΚΩΤΟ χωρίς περαιτέρω αναλώσεις στο thread...
oxi allo dalara
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2014
- Κριτικές
- 3
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Η Γιούλη είναι χρεωμένη μέχρι το λαιμό, δε την ενδιαφέρει πλέον τίποτα, έχουν εκδοθεί εντολές κατάσχεσης σε περιουσιακά της στοιχεία, ότι αρπάξει στο κύκνειο άσμα της καριέρας της κ του ιδρύματος,,
Του ΤΕΙΡΕΣΙΑ εισαι φιλε μου ?
jorgekavlares
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Like
- 1.450
- Πόντοι
- 546
έχει ένα ωραίο μελαχρινό αλβανάκι... έχει κολλήσει το μυαλό μου και δεν θυμάμαι όνομα... την ξανθιά με τα γυαλιά... Έλλη? και κλάσσικ Μαριάννα...
τράβα να μας κάνεις και μια καλή ενημέρωση...
έχει ένα ωραίο μελαχρινό αλβανάκι... έχει κολλήσει το μυαλό μου και δεν θυμάμαι όνομα... την ξανθιά με τα γυαλιά... Έλλη? και κλάσσικ Μαριάννα...
και η Κλαούντια βεβαίως βεβαίως
Butts
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 75
- Like
- 1.684
- Πόντοι
- 3.137
και η Κλαούντια βεβαίως βεβαίως
Πέρασμα και από εδώ σχετικά αργά. Στην πόρτα η Κλαούντια με καινούργιο τατου κάτω από το λαιμό και δεξί χέρι στο γύψο. Παρούσες μόνο αυτή, η Μαριάνα και άλλη μία αδιάφορη δεν θυμάμαι όνομα.... Με ενημέρωσαν ότι αρκετές κοπέλες έχουν αποχωρήσει. Παρακμή....
spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.709
- Πόντοι
- 7.715
Πέρασμα και από εδώ σχετικά αργά. Στην πόρτα η Κλαούντια με καινούργιο τατου κάτω από το λαιμό και δεξί χέρι στο γύψο. Παρούσες μόνο αυτή, η Μαριάνα και άλλη μία αδιάφορη δεν θυμάμαι όνομα.... Με ενημέρωσαν ότι αρκετές κοπέλες έχουν αποχωρήσει. Παρακμή....
boobomastoras
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2008
- Κριτικές
- 8
- Like
- 166
- Πόντοι
- 16
Και με το χέρι στο γυψο τι κανει εκεί ? Ακομα και πορτα να ειναι μόνο , ξενερωμα
Και με το χέρι στο γυψο τι κανει εκεί ? Ακομα και πορτα να ειναι μόνο , ξενερωμα
Θα έκανε καμιά περίεργη στάση και θα το έσπασε.....
boobomastoras
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2008
- Κριτικές
- 8
- Like
- 166
- Πόντοι
- 16
Εργατικο ατυχημα?
Η Ελλη η ξανθια με τα γυαλια εχει φυγει. Δεν ξερω για που. Η Τζενη , η άλλη ξανθια με το ωραιο προσωπο αλλά με κοιλουμπα εχει παει στο Μαρνης 28
Η Ελλη η ξανθια με τα γυαλια εχει φυγει. Δεν ξερω για που. Η Τζενη , η άλλη ξανθια με το ωραιο προσωπο αλλά με κοιλουμπα εχει παει στο Μαρνης 28
mamasan
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 56
- Like
- 2.248
- Πόντοι
- 8.395
χτεσινη τσαρκα, οπου υποδεχτηκε μια Μαρια.
Παρελασαν η Μαριαννα -καθε φορα πρωτη πρωτη, πρεπει να δινει αγκωνιες στις αλλες , παλαια γαρ..
Στη συνεχεια μια κοντουλα νεαρη συμπαθητικη (μου διαφευγει το ονομα), την βλεπω τακτικη τελευταια..
Τελος ενα new entry η Νικολ , πιπινι εξ Ρουμανιας , γαλακτος ΑΑΑ, 6αρι προσωπο (αγουρο) , 7αρι σωμα λεπτο καλιγραμμο.
Αντε λεω , παμε . Στο interview τη ρωταω αν τα κανει ολα, κ αφου μου λεει ναι , και λεω παμε, η εκτη αισθηση με κανει να
ξαναρωτησω πιο εμπεριστατωμενα για DFK OWO κλπ , οπου μου λεει οτι ναι μεν τα εχει το μενου, αλλα σημερα δεν τα κανει
λογω πονολεμου.. προσπαθησα να εξηγησω οτι με ενα CIM θα εφευγε αμεσως το προβλημα, αλλα δε μιλαει καλα ακομα τα
Ελληνικα , οποτε το αφησαμε για την αλλη φορα.
Παρελασαν η Μαριαννα -καθε φορα πρωτη πρωτη, πρεπει να δινει αγκωνιες στις αλλες , παλαια γαρ..
Στη συνεχεια μια κοντουλα νεαρη συμπαθητικη (μου διαφευγει το ονομα), την βλεπω τακτικη τελευταια..
Τελος ενα new entry η Νικολ , πιπινι εξ Ρουμανιας , γαλακτος ΑΑΑ, 6αρι προσωπο (αγουρο) , 7αρι σωμα λεπτο καλιγραμμο.
Αντε λεω , παμε . Στο interview τη ρωταω αν τα κανει ολα, κ αφου μου λεει ναι , και λεω παμε, η εκτη αισθηση με κανει να
ξαναρωτησω πιο εμπεριστατωμενα για DFK OWO κλπ , οπου μου λεει οτι ναι μεν τα εχει το μενου, αλλα σημερα δεν τα κανει
λογω πονολεμου.. προσπαθησα να εξηγησω οτι με ενα CIM θα εφευγε αμεσως το προβλημα, αλλα δε μιλαει καλα ακομα τα
Ελληνικα , οποτε το αφησαμε για την αλλη φορα.
jorgekavlares
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Like
- 1.450
- Πόντοι
- 546
και τελικά δεν πήρες καμμία?
Butts
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 75
- Like
- 1.684
- Πόντοι
- 3.137
Η Κλαούντια μάχιμη? Εβγαλε το νάρθηκα από το χέρι της?Μαριάννα, Κλαούντια και ένα μελαχροινό Ρουμανάκι.
black crow
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 258
- Like
- 11.967
- Πόντοι
- 19.505
...και μια Κινεζούλα δεν θυμάμαι όνομα, με ωραίο σωματάκι ψηλή για Κινέζα με 1,5 στήθος και χωρίς Ελληνικά.
Μην είναι αυτή από το Σ.45;
black crow
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 258
- Like
- 11.967
- Πόντοι
- 19.505
Ναι αυτή είναι.Μην είναι αυτή από το Σ.45;
Προ ολίγου περασματάκι. Η Μαριάννα στο δωμάτιο, Σοφία κινέζα ψηλή, δούλευε παλιά στο Συγγρού 45 και για ένα μικρό διάστημα στο Στουρνάρη 29. Την έχω πάρει με μέτριες εντυπώσεις.
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 148
- Λύσεις
- 5
- Like
- 9.102
- Πόντοι
- 17.085
Site του καταστήματος:
Παρόμοια θέματα