Νέα

Central Spa-Καλλιρόης 48

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antonis n.
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 908K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (6 μέλη και 12 επισκέπτες)

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.707
Πόντοι
7.715
αχαχχαχα..μαριαννα,τρελες φωτογραφισεις....

kopronio

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
3
Πόντοι
0
Aυτη η Μαριαννα με φτιαχνει.Γαμιεται προστυχα διαβασα στις κριτικες.Ισχυει ακομη αυτο?

b0b

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2010
Κριτικές
1
Like
1.725
Πόντοι
216
Έχει αρχίσει να δινει και μουνι ή συνεχιζει μονο κωλο ?

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Πρωτα θε περασειs το τεστ  του κωλου κι αν προβιβαστειs θα σε παει και στο μουνι

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
Πρόσεξε μη σε ρουφήξει η μαύρη τρυπα...

aggelosbonn

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2008
Κριτικές
1
Like
73
Πόντοι
0
Βρεθηκα στην πρωτευουσα και Περασμα απο το ιδρυμα 4 κοπελεσ διαλεξα βικτωρια ενταξει απο μακρια ειναι ο κομματοσ αλλα βυζι ψευτικο σαν πετρεσ ηταν.κολοσ βεβαια θεικοσ και το δερμα ειναι λιγο χαλαρο απο τισ αλλεσ βεβαια ενφανισιακα ειχε μεγαλη διαφορα.Στα του αγωνα χαιδεμα και οχι μασαζ ενω μετα για ακαπελα ηθελε +20  :S

Οταν εφευγα παντωσ εμπενε μια θεα...

skieros

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Μαΐ 2011
Κριτικές
27
Like
1.467
Πόντοι
1.720
Έχει αρχίσει να δινει και μουνι ή συνεχιζει μονο κωλο ?

εγω τη γαμησα πριν 2 χρονια που ειχα κατεβει αθηνα και δε μου εδωσε κωλο μονο μουνι γαμησα τι να παιχτηκε τυποι?  :think: :think:

Josex

Μέγας
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
34
Like
4.199
Πόντοι
4.365
εγω τη γαμησα πριν 2 χρονια που ειχα κατεβει αθηνα και δε μου εδωσε κωλο μονο μουνι γαμησα τι να παιχτηκε τυποι?  :think: :think:

πρέπει να σε αγάπησε τύπε! δεν δίνει μουνί σε πελάτες!  :2funny:

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
Βρεθηκα στην πρωτευουσα και Περασμα απο το ιδρυμα 4 κοπελεσ διαλεξα βικτωρια ενταξει απο μακρια ειναι ο κομματοσ αλλα βυζι ψευτικο σαν πετρεσ ηταν.κολοσ βεβαια θεικοσ και το δερμα ειναι λιγο χαλαρο απο τισ αλλεσ βεβαια ενφανισιακα ειχε μεγαλη διαφορα.Στα του αγωνα χαιδεμα και οχι μασαζ ενω μετα για ακαπελα ηθελε +20  :S

Οταν εφευγα παντωσ εμπενε μια θεα...

πρώτον Βικτώρια δεν μας είπες υψος, χρώμα μαλλιών ματιών, σωματότυπο...
το ίδιο και για την θεά...
δηλαδή σαν να μην τόκανες το ποστ...

aggelosbonn

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2008
Κριτικές
1
Like
73
Πόντοι
0
πρώτον Βικτώρια δεν μας είπες υψος, χρώμα μαλλιών ματιών, σωματότυπο...
το ίδιο και για την θεά...
δηλαδή σαν να μην τόκανες το ποστ...
Μαυρα μαλλια καρε ματια πρασινα ψευτικα μαλλον οπωσ και τα βυζια της,σαν πετρες.ψηλη μελαχρινο δερμα αδυνατη με τατου κολο και σκουλαρικι στον αφαλο.οσο για τη θεα αφου φοραγε ρουχα και γυαλια τι να σου πω..παντω απαρατηρητη δε τη λες....

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Πρωινή επίσκεψη στο ίδρυμα...

Φωτιά στα κόκκινα-όλες οι κοπέλες με κόκκινες (ορθάνοιχτες!!!) ρόμπες!  :orchestra:

Παρούσες οι εξής:

Η Μαριάννα...

Η μελαχροινή ξεκωλοπιτσιρίκα...  :cum:
Με το προκλητικό μουτράκι - και με γυαλάκια για αυτούς που γουστάρουν!
Με ωραίο αδύνατο κορμάκι,με μικρό στήθος και καλό κωλί-και με εντελώς ανοικτή την κόκκινη μασατζήδικη ρόμπα!

Η Έλλη...
Καστανόξανθη ζουμερή με γλυκό πρόσωπο...
Με ωραίες γεμάτες βυζάρες - τις μισές τις είχε έξω!!!  :tits2:

Και η Μαίρη...

Το καστανό αδύνατο μαγκάκι με την προκλητική φάτσα για σκληρή τιμωρία!  :zfuck:

Προγράμματα:

60 ευρώ τα 30 λεπτά.
80 ευρώ τα 45 λεπτά.
100 ευρώ τα 60 λεπτά.
100 ευρώ τα 45 λεπτά μασάζ body to body με αιθέρια έλαια και με ζεστό λάδι.
120 ευρώ το νουρού.

kopronio

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
3
Πόντοι
0
Καλημερα.Πηγα χθες στο ευαγες ιδρυμα για την Μαριαννα,αλλα προφανως καποιος της αλλαζε τα λαδια και επελεξα Βικτωρια,αφου περασαν διαφορες.Οντως γυφτοπροελευσης και με διαφανα τακουνια 20 ποντα τουλαχιστον τα οποια δεν μου αρεσουν.Εμ πασει περιπτωσει,μου κανει εντυπωση το γαμημενο γονιδιο αυτων των ανατολικων που εχουν τοσο σφιχτα σωματα ενω οι δικες μας γαλοτσες ειναι σαν φρουι ζελε και με σιχαμερη κυτταριτιδα.Τελως παντων,αφου τελειωσε το υποτιθεμενο μασαζ και με προγραμμα 30 λεπτων και κοστους 60 εβραιων,την γαμησα ιεραποστολικα.Ειχα πολυ καιρο να γαμησω οποτε δεν προλαβα αλλη σταση.Το βυζι ηταν οντως με πετρες σιλικονης,μαλλον προχειροδουλεια,αλλα δεν με απασχολει κιολας.Το προσωπο κλασσικο γυφτοανατολικο, προκλητικο,εντονα βαμμενο, στυλ αθλητρια συγχρονισμενης κολυμβησης.Αυτο με καβλωνει ιδιαιτερα.Θεωρω καλη την εμπειρια για μενα που ειμαι των καταδρομικων αν και επρεπε να την καρφωσω και πισωκολλητα μια που ακομα και για το μικρο υψος της διατηρει αψογο κωλαρακι.Αυτα και παλι καλημερα σας.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom